Hírek

MÁRC.
11.
2023

Nagymama ágya 3. rész

Klisésnek hangzik, de másnap reggel tényleg tomboló keménységgel ébredtem; valami köze lehetett Sylviához, aki a könyökére támaszkodott, egyik kezével a fejét támasztotta, a másikkal pedig a farkamat simogatta; lassú önkielégítés és ápolt körmei gyengéd gereblyézése a merevedésem mentén. Ahogy a tekintetem összpontosított, lehajtotta a fejét, hogy megcsókoljon, és éreztem a fogkrém ízét a leheletén.
– Jó reggelt, drágám. A reggelid készen van.
– Mi van, nincs előjáték?
– Ó, megvolt az előjátékom, mielőtt felébredtél – Sylvia elmosolyodott, és hátradőlve a lába közé csúsztatta a kezét, aztán felém nyúlt, és felajánlotta két sima, fényes, piros hegyű ujját, hogy szopjam. Nem...


Első állásom története 9. rész

Viszonylag korán ébredtem, talán egy kis izgalom miatt, vajon hol és mit tervez, csinál majd velem Péter. Lezuhanyoztam, aminek a végén megcsapattam magam hideg vízzel, s ez egy kis életet lehelt belém. Mivel semmit nem tudtam az elkövetkező két napról, így minden eshetőségre számítva összeállítottam egy csomagot, amit majd magammal viszek. Már mehettem is reggelizni. Bőségesen szedtem a svédasztalról, ki tudja mikor lesz lehetőségem legközelebb enni.

Miközben falatoztam, Gyuszi mondatai jutottak az eszembe: „A diri az ész, Pétert, meg a másikat behálózta, és szinte kiképezte őket arra, hogy a hatalmuknál fogva számukra tárgyakká tudják tenni a nőket. Én sok mindent tudok, de...


A munkatársammal

19 évesen kezdtem el komolyabban, tartós helyen dolgozni. Egy kis üzemben találtam munkát, ahol velem együtt 5 főre duzzadt a létszám. Én fiatal fiúként tele voltam nemi potenciával és az ismeretlen megismerésének kimeríthetetlen vágyával. Mindent ki akartam próbálni a szexben, amihez még nem volt szerencsém.

A történetem egy nálam 2 évvel idősebb srácról szól, aki mellé beosztottak az új munkahelyemen. Ö tanított be minden mesterfogásra. Jellemünk jól passzolt egymáshoz, jól megértettük egymást a munkán kívüli dolgokban is. Elég hamar és egyre sűrűbben beszélgettünk a magánéletünkről. Mindkettőnknek volt barátnője, de nyitottak voltunk minden újdonságra. Egyre pikánsabb témák...


MÁRC.
10.
2023

Közös nyaralás 3. rész - Vihar és romantika

Azok után, ami történt délelőtt köztünk, szerintem anyósomat sem érdekelte annyira, hogy párom és Zoli „ebédszünete” miért húzódik el ennyire. Lassan 4 óra volt és még nem értek vissza, mi pedig napoztunk és csak néztük a tengert, az embereket. Élveztük a napsütést a kielégített testünkön és egymás csöndes társaságát. Én még mindig a délelőtti, mosdóban történtek hatása alatt voltam és azon gondolkodtam, vajon beszéljünk-e róla anyósommal, vagy hagyjak mindent a maga módján történni és sodródjak az árral.

Lassan elkezdett besötétedni, de nem azért mert esteledett: sötét felhők jelentek meg a part város felöli irányából. Úgy tűnt, hogy ott már esik és valószínüleg felénk tart a...


Munkahelyi tréning

Egyik évben egy hosszú sorozatú tréningre jártam. 2 hetente csütörtök-péntek egy nagy balatoni szállodában. A kollégák részére ugyanitt felváltva ugyanezeken a napokon voltak eseti oktatások is, igy esetenként, ha valakit fel tudtam venni útközben, akkor akadt útitársam is.

Egyik április végi hétvégén Viola csatlakozott hozzám. Személyesen nem ismertem, telefonból már igen.

Határozottan üdvözölt és vágódott be a kocsiba a találkozási ponton. Magasságra M-s, egyébként L, XL méretek, igencsak gömbölyödően mindenhol. A combok pedig rögtön szemet szúrtak vastagságukkal.

A Balatonig volt még kb 2 óránk, közben ment az ismerkedés. Én 48 éves voltam ekkor, ő meg 24, ezen...


MÁRC.
9.
2023

Éjszakai találkozás

A férfi ült az előadáson és nagyon unatkozott. Azt hitte, hogy egy érdekes darab lesz, a beharangozások miatt, de nem tetszett neki. A második felvonásnál már kínlódva ült a széken, aztán döntött és diszkréten meghajolva kiosont a nézőtérről. Az utcán nagy levegőt vett és örült, hogy megszabadult. Úgy tervezte, hogy a színház után elmegy a művészklubba, ahol eszik is valamit, de most nem volt kedve addig elmenni, ezért a közeli bisztróba ment be és nézte a választékot. Amikor elsorolta a kiszolgálónak miket kér, a háta mögött egy hang megszólalt.
– Jaj, azt ne! – megfordult és egy apró lányt látott, aki a szája elé kapta a kezét ijedten.
– Bocsi! Kimondtam? Csak magamnak akartam,...


Egy történet

Délelőtt hívott az osztályvezetőm.

– Meeting! Azonnal! – Egy ajtó választott el, nem értettem miért telefonon szólt. Mentem.

– Mondjad Sándorom.

– Nem kell leülni. Holnaptól a titokzatoska jön át 2 hétre hozzánk. A főnök kérése te foglalkozz vele a legjobb tudásoddal.

– Oksa! Hol a személyi lapja?

– Ennyire ugye nem. Titokzatoska. Pont azért mert a nyers tényeken kívül semmi nincs, vagyis van a főnöknél.

– Rendben, úgy lesz. – mentem ki.

– Marcsi! – csak a fejem fordítottam vissza. – pletykák szerint a nagy ő kurogatja ezért titkolja. Mondjad a többieknek is ne álljanak bele. – bólintottam. Nálam ez semmit nem jelent, ha a...


MÁRC.
8.
2023

Katie-Mackó

Elég nagy seggfej vagyok. Nem szándékosan csinálom. Inkább annak a mellékhatása, hogy nem sok emberrel törődöm. Nem törődtem a szüleimmel, alig hívtam őket, és még ritkábban látogattam meg őket. Miután betöltöttem a tizennyolcadik életévemet, egyetlen ünnepnapot sem töltöttem velük. Nem segített, hogy az öregem erőszakos alkoholista volt, az anyám pedig egy tehetetlen áldozat, aki nem tudta megvédeni a saját gyerekeit, de az együttérzés hiánya nem csak rájuk korlátozódott. Nem törődtem azzal a gyönyörű nővel, akit a főiskola után vettem feleségül, és ez okozta, hogy egy évtizeddel ezelőtt elhagyott. Nem törődtem azokkal az emberekkel, akik korábban nekem dolgoztak, és ez majdnem az üzletembe...


Az asszisztensem 4. rész

Szóval a fényképek. Hát ahogy az várható volt, a nagy semmi lett belőle.
A gyermek meggyógyult, Erika visszajött és hozta a fényképezőgépet is.
Családi fotók, karácsonyfa, gyermek, ajándékok... És a próbálkozás: fehérnemű, meztelenül az ágyon fekve a takarót ölelve, valami, amiből a férje fele és Erika feneke látszik. Még az a félmeztelen kép volt a legjobb, kezében a férje farkával, de ennyi.

Késő délután, már szinte mindenki elment. Behívtam és ráparancsoltam, hogy vetkőzzön le és álljon ide elém.
– Erika, ez mi? – kérdeztem szemrehányóan.
Ő próbált távolabb lépni, de fogtam a kezét és nem engedtem.
– Mondtam, hogy ilyeneket mi nem szoktunk! Mégis mit vártál?...