Hírek

MÁRC.
13.
2023

Újabb kölcsön - A fővárosi kaland kezdete

Két évvel korábban izgalmas kalandot éltünk át feleségemmel Nádjával, amikoris Anton barátunkat húztuk ki a pácból. Akkori mentőakciónk izgalmas szexuális kalandba torkollott, mely nemcsak megváltoztatta további életünket, szexuális attitűdünket, de anyagi hozadéka is volt, mivel szolgálatunkkal letörlesztettük adósságunkat. Kalandunk során, amibe Anton cimboránk rángatott bele, megismerkedtünk és barátságot kötöttünk szimpatikus, érdekes emberekkel, valamint új vágyakkal, érzelmekkel lettünk gazdagabbak. A lezajlott eseményeket kedvesemmel párhuzamos elbeszélésben ismertettük egy korábbi beszámolónkban, melynek a "Gyors törlesztés" címet adtuk. Tehát, ha a nyájas olvasóban az a vágy ébred...


MÁRC.
12.
2023

80-as évek 1. rész

Utolsó éves egyetemista koromban, már megint kitört a téli vizsgaidőszak. Beraktam egy laza vizsgát még karácsony előttre, a legnehezebbet a két ünnep közé és egyben kiszámoltam hogy abból mikor mehetek utóvizsgázni. A január meg majd csak lesz valahogy. Karácsonyra meg úgyis hazamegyek, mert kiürül a koli, akkoriban éppen barátnőm sem volt, vannak ilyen időszakok az ember életében.

Vizsgát tisztességesen megünnepeltük, a koli folyosóján még hajnali háromkor is énekeltünk... Másnap nyomás haza, mert nem akartam az utolsó nap a nyomorban utazni. A vonaton is aludtam egy kicsit, az előző éjszaka után nagyon rám fért.

Odahaza a fater volt otthon, szia fiam-mi...


Csak az idő múlik 7. rész

... Egész héten került még a kantinból is kifordult ha bent voltam. Csak azért nem azt nyugtáztam, hogy megbánta, mert az eligazításokon falt fel a szemével, még feltűnőbben mint a többiek.
Szombat reggel hajnali nyolckor csengettek. Persze édesanyám pendelyben nyitott előttem ajtót.
– Jó reggelt, mi kéne?
– A hadnagyo... Akarom mondani Erikát keresném. – anyám csoszogott a szobámhoz.
– Gyere kislányom egy jóképű kollégád, keres, vagyis azt hiszem, mert tudja a rangod, de az illemet azt nem, hogy szomb...
– Édesanya, ne... Jó, köszönöm. – vettem a köntösöm és hang alapján 99% Csaba az.
– Szia Erika. Bocsánat, hogy korán zavartalak. Segítség kéne. – húztam...


MÁRC.
11.
2023

Nagymama ágya 3. rész

Klisésnek hangzik, de másnap reggel tényleg tomboló keménységgel ébredtem; valami köze lehetett Sylviához, aki a könyökére támaszkodott, egyik kezével a fejét támasztotta, a másikkal pedig a farkamat simogatta; lassú önkielégítés és ápolt körmei gyengéd gereblyézése a merevedésem mentén. Ahogy a tekintetem összpontosított, lehajtotta a fejét, hogy megcsókoljon, és éreztem a fogkrém ízét a leheletén.
– Jó reggelt, drágám. A reggelid készen van.
– Mi van, nincs előjáték?
– Ó, megvolt az előjátékom, mielőtt felébredtél – Sylvia elmosolyodott, és hátradőlve a lába közé csúsztatta a kezét, aztán felém nyúlt, és felajánlotta két sima, fényes, piros hegyű ujját, hogy szopjam. Nem...


Első állásom története 9. rész

Viszonylag korán ébredtem, talán egy kis izgalom miatt, vajon hol és mit tervez, csinál majd velem Péter. Lezuhanyoztam, aminek a végén megcsapattam magam hideg vízzel, s ez egy kis életet lehelt belém. Mivel semmit nem tudtam az elkövetkező két napról, így minden eshetőségre számítva összeállítottam egy csomagot, amit majd magammal viszek. Már mehettem is reggelizni. Bőségesen szedtem a svédasztalról, ki tudja mikor lesz lehetőségem legközelebb enni.

Miközben falatoztam, Gyuszi mondatai jutottak az eszembe: „A diri az ész, Pétert, meg a másikat behálózta, és szinte kiképezte őket arra, hogy a hatalmuknál fogva számukra tárgyakká tudják tenni a nőket. Én sok mindent tudok, de...


A munkatársammal

19 évesen kezdtem el komolyabban, tartós helyen dolgozni. Egy kis üzemben találtam munkát, ahol velem együtt 5 főre duzzadt a létszám. Én fiatal fiúként tele voltam nemi potenciával és az ismeretlen megismerésének kimeríthetetlen vágyával. Mindent ki akartam próbálni a szexben, amihez még nem volt szerencsém.

A történetem egy nálam 2 évvel idősebb srácról szól, aki mellé beosztottak az új munkahelyemen. Ö tanított be minden mesterfogásra. Jellemünk jól passzolt egymáshoz, jól megértettük egymást a munkán kívüli dolgokban is. Elég hamar és egyre sűrűbben beszélgettünk a magánéletünkről. Mindkettőnknek volt barátnője, de nyitottak voltunk minden újdonságra. Egyre pikánsabb témák...


MÁRC.
10.
2023

Közös nyaralás 3. rész - Vihar és romantika

Azok után, ami történt délelőtt köztünk, szerintem anyósomat sem érdekelte annyira, hogy párom és Zoli „ebédszünete” miért húzódik el ennyire. Lassan 4 óra volt és még nem értek vissza, mi pedig napoztunk és csak néztük a tengert, az embereket. Élveztük a napsütést a kielégített testünkön és egymás csöndes társaságát. Én még mindig a délelőtti, mosdóban történtek hatása alatt voltam és azon gondolkodtam, vajon beszéljünk-e róla anyósommal, vagy hagyjak mindent a maga módján történni és sodródjak az árral.

Lassan elkezdett besötétedni, de nem azért mert esteledett: sötét felhők jelentek meg a part város felöli irányából. Úgy tűnt, hogy ott már esik és valószínüleg felénk tart a...


Munkahelyi tréning

Egyik évben egy hosszú sorozatú tréningre jártam. 2 hetente csütörtök-péntek egy nagy balatoni szállodában. A kollégák részére ugyanitt felváltva ugyanezeken a napokon voltak eseti oktatások is, igy esetenként, ha valakit fel tudtam venni útközben, akkor akadt útitársam is.

Egyik április végi hétvégén Viola csatlakozott hozzám. Személyesen nem ismertem, telefonból már igen.

Határozottan üdvözölt és vágódott be a kocsiba a találkozási ponton. Magasságra M-s, egyébként L, XL méretek, igencsak gömbölyödően mindenhol. A combok pedig rögtön szemet szúrtak vastagságukkal.

A Balatonig volt még kb 2 óránk, közben ment az ismerkedés. Én 48 éves voltam ekkor, ő meg 24, ezen...