FEB
07
2017

Szex a legjobb barátommal 1. rész

homo

Meleg vagyok. Ezt az egész ismeretségi köröm előtt mindig is titkoltam. Általános iskolában volt pár malőröm emiatt, mert viszonylag hamar elkezdtek érdekelni a fiúk, és eleinte nem nagyon tudtam ezt az érzésemet kontrollálni. De szerencsére a középiskolába új emberként mentem, és biztos voltam benne, hogy a titkomról senki nem fog tudni.
Viktorral itt ismertük meg egymást. Fél év alatt a kapcsolatunk olyan erős lett, hogy már feltétel nélkül megbíztunk egymásban. Mindent elmondtunk egymásnak, én neki és ő nekem, én viszont szokás szerint az ominózus ferdült hajlam dolgot kihagytam. Ő mindig is hangoztatta, hogy hetero, és már sok barátnője is volt, szóval nem kételkedtem benne. Mivel kiskora óta vízilabdázott, és emellett rendszeresen kondizott is, a teste olyan volt, akár egy adoniszé. Volt néhány félmeztelen képem a telefonomon róla, jobb napokon azokra vertem ki.

FEB
06
2017

Unokahugi

családi, tini

Minden egy telefonhívással kezdődött. Hazafelé tartottam a munkából egy fárasztó műszak után, mikor a zene - amelyet hallgattam a telefonomon - elhallgatott, mert valaki keresett. Nagy megdöbbenésemre unokatesóm, Noémi volt az:
- Szia! - vettem fel a telefont. - Mi újság?
- Szia! - hangzott a felelet a másik oldalon. - Mennyire érsz most rá?
- Éppen hazafelé megyek, dolgoztam.
- Be tudnál ugrani hozzánk? Egy kérésem lenne hozzád, és nem telefon-téma.
- Persze, nemsokára odaér a busz, akkor leszállok.
- Rendben, akkor várunk. Szia! - köszönt el tőlem.
- Rendben. Szia! - köszöntem el én is, és kabátom zsebébe rejtettem telefonomat.
Mi lehet olyan fontos, hogy telefonon nem mondhatja el? - gondolkodtam el egy pillanatra, miközben a leszálláshoz készülődtem. Percek múlva már a kapuban voltam, és vártam hogy valaki beengedjen.

*  *  *

A Játék

hetero, játék

- Lépj ki minden programból, és dobd le a gatyád! – viharzott be a lakásba kedvesem.
- Neked is szia! – válaszoltam elmésen.
- Ja bocs, tényleg. Szia – és hasonló intenzitással berontott a szobába, kaptam egy gyors csókot, majd ugyanilyen hirtelenséggel el is hagyta a helységet.
- Elárulod, mit szívtál, vagy találjam ki? – érdeklődtem kedvesen, továbbra is a gép előtt ülve.
- Áááá, semmi, csak ma jött haza Bea a nyaralásból… - ajjaj, gondoltam magamban. Bea a párom legjobb barátnője, munkatársnője, kabalája, miegyebe. A legnagyobb őrültségeket tudják kitálalni (és megvalósítani) együtt, a munkahelyen is úgy ügyeskedtek, hogy egymás mellé kerüljenek, így egész nap mehet a dumálás. Megpróbálták szétültetni őket (tisztára, mint az oviban), de akkora ellenállásba ütköztek a két lány részéről, hogy inkább hagyták a dolgokat a maguk medrében folyni.

*  *  *
FEB
05
2017

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

FEB
03
2017

A Tanár Úr

hetero, diák

Ez a történet még az egyetemi éveimből való, kollégiumban laktam... a mi koleszünk nagy volt, a földszinten tanuló szobák, ahol az egyetem kihelyezett órákat is tartott.
Egyik este a srácok felhívtak két fiatal tanárt óra után egy pár pohár italra, ill. beszélgetésre. A szobámból hallottam a hangoskodást, gondoltam kinézek, mi történik péntek este a folyosón, ami ilyen lármára ad okot.
Odamentem, kérdeztem a lányoktól, hogy kik az új tagok, aztán én is leültem beszélgetni. A fiúk hoztak inni, mi hoztunk enni, gyorsan teltek az órák.
Az este alatt sok kérdés felmerült, tudományos témákról is esett szó, mivel engem mindig is érdekeltek ezek a dolgok, ezért bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Az egyetemi évek előtt is sok minden érdekelt, nyomon követtem a legújabb kutatásokat, és elolvastam a tudományos eredmények publikációit is.

*  *  *

Tini élvezet

homo

13 éves koromban dugtak meg először, a 14. szülinapom előtt 1 héttel.
Gyakran kijártunk a Palára a barátaimmal, biciklivel, de ezen a napon csak egyedül voltam. A többiek valamiért nem tudtak kijönni. Volt egy kisebb meleg vizes medence, ott jókat lehetett lazulgatni, ahol a víz beömlött a medencébe, olyan volt, mint egy jakuzzi. Előttem egy 30 as pasi állt, kissé oldalt, és mivel mindenki szerette ezt a mini Niagarát, elég nagy volt a tolongás. Egyszer csak éreztem, hogy a pasi lágyan megérinti a farkamat. Először véletlennek véltem, a tömeg miatt, de aztán újra és újra éreztem az érintését. Érzéki borzongás futott át rajtam, és mivel kellemes érzés volt, úgy tettem mintha nem vettem volna észre. Ettől a pasi úgy felbátorodott, hogy egyre határozottabban kezdte simogatni az akkor már meredező kukacom, már nem csak hozzá-hozzáért, hanem szemtelenül ráhelyezte a tenyerét és el sem vette onnan.

*  *  *
FEB
02
2017

Tom, Babszi és a mama 1. rész

hetero, tini, illusztrált

Tommal, a haverommal üldögéltem a szobájában, és épp azon gondolkoztunk, hogy mit csináljunk. Egy osztályba jártunk, és néhány nap különbséggel mindketten 16 évesek voltunk. Tom épp azt javasolta, hogy a számítógépében nézzünk meg valami jó kis pornót és verjük ki a farkunkat, amit máskor is szoktunk, amikor 12 éves húga, Katrin lépett be a szobába, akit a családban mindenki csak Babszinak hívott.
– Nem hallottál róla, hogy illik kopogni, mielőtt belépsz valahová, hugica? – kérdezte Tom ingerülten.
– Bocs, Tom – felelte Babszi –, csak el akartam kérni tőled a playstationt.
– És mit adsz érte cserébe? – kérdezte Tom.
– Nem tudom – felelte a lány.
– De én tudom – szóltam közbe, miután végigmértem. A korához képest egész jól fejlett teste volt. Széles csípője valahogy nőiessé tette kislányos alakját. Körülbelül 1 méter 60 magas lehetett, karcsú, és már a mellei is szemrevalóak voltak.

*  *  *

A két kis csoda

családi, tini

A történet ott kezdődik, hogy van két meseszép unokahúgom akik ikrek. Hívjuk őket Jankának és Eszternek.
Janka szőke igen formás lány és kettejük közül ő a dominánsabb, Eszter feketehajú kicsit kisebb idomokkal rendelkezik mint Janka.
Nem messze laknak tőlünk így mikor erre járnak mindig benéznek hozzánk. Egy ilyen látogatás alkalmával beszéltük meg, hogy el kellene menni közösen egyet bulizni.
A terveket tettek követték és több alkalommal is eljöttek hozzánk bulizni. Ahogy jött a nyár és a lányok rakták fel a netre a képeket, hogy strandolnak meg napoznak egyszerűen megbabonáztak a formás idomaikkal. Majd a nyár közepén az egész család elment nyaralni csak én nem tudtam menni, mert későn szóltak és leadtam a beosztást így itthon maradtam. A szombat estéim mindig szabadok voltak hát gondoltam elmegyek bulizok egy kicsit a haverokkal.