A szülinapi ajándéka, én

A témához tartozó történet:
PPBS88
31 695 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

a
angel234
2020. november 17. 02:58
#24
Nem nyűgözött le,gyenge lett.
1
XXIII.István
2014. január 4. 06:22
#22
Kedves axelley!
Én már számtalanszor felvetettem az előzetes szűrés szükségességét senki a füle-botját sem mozdította rá! Úgy tűnik a honlapnak nem érdeke a minőség - darab-darab alapon felteszik frissítésnek - és lehet, hogy "igazuk van". Nézd meg "szőrős-punci" fedőnevű olvasó értékelését....igaz egyedül van vele!
1
genius33
2014. január 4. 05:31
#21
Vontatott, unalmas fostalicska... és még sorolhatnám! 0 p!
1
axelley
2013. december 28. 23:40
#20
Hát erre már ÉN is kíváncsi voltam, végig is olvastam. Hát szegény magyar anyanyelvünk szépen meg lett erőszakolva. Kár a rápazarolt időért. De amennyi pénz fizetünk WC papírért ennyi erővel adhatnának tartalmat is neki. A történet már meg van szerintem hozzá.
1 pontot sem adnék érte, ha nem ez lenne a legalja a pontozásnak.

Tisztelt XXIII.István!
Csak két dolog.
1. TE vagy az első aki nem szép irodalmat hozz fel egy erotikus oldalon.
2. Fórum részben már szóvá tettem nem csak képregényeknél, de a történeteknél is egy lehetséges "Lektort" aki visszadobja az ilyen munkákat a tulajdonosának.
Tudod ezt csak 3 felhasználót érdekelte és a szerkesztőket. Az is képregény szekció miatt
Jó mi? Történeteknél senkit nem érdekelt.

Üdv.:axelley
1
Primeriusz
2013. december 28. 15:26
#19
Ezt az izét itt, az Írók nevében kikérem magamnak!!!
1
XXIII.István
2013. december 25. 11:25
#18
T.PPBS88!
Nem te vagy itt az első frusztrált exhibicionista kisgyerek - igen kisgyerek akkor is, ha az éveid száma bármennyi.
Az írásodról annyit - és ezt a bántás szándéka nélkül mondom, mert látom, nem igazán viseled a kritikát - hogy ezzel a fogalmazással és hülyesírással, az általános iskola hatoddik osztályából nem szabadna tovább engedni valakit.
Ami az állítólagos ötezres "honoráriumodat" illeti, az valószínűleg csak a te fantáziádban létezik, mert ennyiért már , igényesen megírt és könyv formában kiadott, erotikus és/vagy pornó-regényeket lehet kapni!
Nyugodtan készítsd el a honlapodat - legalább nem szerencséltetsz bennünket tovább itt. Sajnos nélküled is eléggé fehígult a szinvonal, nincs szükség további rongálókra!
Azt pedig, a honlap olvasói is tanúsíthatják, hogy én biztosan nem vagyok a Töté-Net szószólója, annál inkább a kritikusa. Most is azt mondom - százsdszor - hogy kellene egy előzetes szűrő, ami kizárja, az ilyen és hasonló írások felkerülését, mert az effajta "frissítés" a fizető olvasók becsapása! Ennél az is jobb, ha semmit sem tesznek fel! Szerintem két okból ilyen magas a pontszámod, az egyik hogy akad pár hozzád hasonlóan kiművelt agyú, a másik, mert nem lehet nullát vagy mínusz pontot adni, az egyes meg túl magas érték rá! Remélem a következő írásodra legalább száz évig kell várni - a három hét az túl kevés "érési idő"!
1
c
cityoftroy
2013. december 25. 10:07
#17
PPBS88 - ne vedd sértésnek, de a hozzászólásodból kiderül, hogy kicsinyes vagy, pénzhajhász, másokkal érdektelen, bunkó, nagyképű és foggalmad sincs miből születik a pénz. Kívánom, hogy induló oldalad sikeres legyen, bár kétlem. Hozzászólásod kevésbé növeli a történet vagy a Torte-Net.hu értékét, de köszönöm minden tag nevében. Legalább előttünk világos mennyit érsz.
Szerkesztőség - ne hagyd a szarnak megennyi magad. Nem szabad vitázni azzal, aki nem érti mitől működik a világ, ha ő nemis tet semmit. A történettel semmi baj nincs, gondolom ez az első része. További sikereket kívánok az oldalhoz. Klems Karácsonyt és boldog új évet.
1
T
Törté-Net
2013. december 24. 13:52
#16
Kedves PPBS88!

Szerencsére sosem volt szükségünk arra, hogy ál-felhasználókat és ál-véleményeket kelljen hamisítanunk.
Az oldal nagyságát elsősorban a történetek, képregények adják, de ezen túl is minden egyes hasznos hozzászólás sokat jelent az összkép szempontjából, viszont pont emiatt soha nem éltünk ilyen módszerekkel, mert meggyőződésünk, hogy hasznos hozzászólást nem lehet futószalagon "gyártani". Avagy: Sokkal többet ér 4 valós hozzászólás, mint 10 hamisított. Valamint hiába írnánk bármi valótlant a történetről, az valószínűleg hamar nyilvánvalóvá válna az olvasók számára, ez viszont az oldal hosszútávú hitelességét fenyegetné.
Mi pedig semmi áron nem tennénk kockára, amit több, mint 12 év alatt az írókkal, olvasókkal közösen felépítettünk.

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Sierra
2013. december 24. 11:30
#15
Fakutya, hadd ne soroljam melyikek, szerintem ha találomra beleolvasol mondjuk az utolsó három hét termésébe, legalább hármat találsz. Ez csak szimplán nem jó. De elkezdtem itt már olyat is olvasni, amitől az életkedvem elment, no meg olyat, ami után szerintem normális embernek nincs kedve a szexhez akkor se, ha előtte még nagyétvágyú volt 🙂
Viszont...akad NAGYON jó is, azokból szívesen ajánlok, ha gondolod.
1
f
fakutya
2013. december 24. 09:33
#14
Oh, nem mondod komolyan, hogy van ennél rosszabb? Mert ez nagyon kiábrándító...
1
Sierra
2013. december 23. 22:44
#13
Jól van na, első próbálkozásnak kell felfogni. Gyengécske, de volt már itt sokkal rosszabb is.
PPB, azért van benne helyesírási hiba jócskán! Ne mondd, hogy nincs, mert az nem igaz. Ami meg a történet menetét illeti, szerintem vontatott, arányaiban nagyon kevés az erotika és a szex benne, és ugyebár ez egy olyan oldal, ahol szexet akar a nép 🙂 Ki gyengédet és finomat,ki kőkeményet.
1
gyuri0926
2013. december 23. 20:28
#12
Ritka szear és unalmas baromság , ez itt nem a hosszú mese délzután , hanem szex történetet vár az ember , ez meg minden csak nem az .
1
p
papi
2013. december 23. 20:21
#11
Nem jó
1
PPBS88
2013. december 23. 20:12
#10
Ó törté-netek. Most kezdem érteni az oldalatok működését.De abszolút nem haragszom rátok amiért így üzemeltetitek az oldalt. Hamarosan én is nyitok egy történetekkel foglalkozó oldalt, ami .com lesz, azt meg ha jól olvastam akkor egy héten belül le lehet regisztrálni.Az én oldalam olyan lesz hogy ha tíz évig nem válaszolnak a történetekre, attól még én nem fogok több áll felhasználót csinálni, hogy most írogassak oda valamit, hogy lássák milyen nagy is az oldal. Én nem is értelek titeket. Sokan akik ilyen oldalra mennek azok nem az állvéleményekre kíváncsiak, sőt a normálisakra sem, hanem a történetekre.Ha az én oldalamra 100-évig nem regisztrál be senki sem, én akkor sem fogok áll felhasználókat csinálni, mint ti.
Na de ettől még sok sikert. Az oldalamat egyébként úgy ismerhetitek fel hogy negyed millióba kerül majd egy tagság, egy évre. Ennyi.
Üdv, és sok 5ft-os google reklámokat...
1
sunyilo
2013. december 23. 19:42
#9
Hejesírás 0, Tartalom 1 alá. (Nincs helyesírás-ellenőrző a gépeden? Vagy azt hiszed te tudod jobban, mit hogyan kell???) Nagy semmi, tényleg kár volt kirakni, elég lett volna, ma egyedül olvasgatod, amit műveltél...
1
PPBS88
2013. december 23. 14:49
#8
:]]] Vééééggree 🙂 Köszi Törté-Net hogy kiraktátok így három hétre a könyörgésem után 😀
A történetemet bárki átrághatja a saját ízlésének megfelelően. Csak arra kérlek hogy említsétek meg hogy ebből a történetből eredt az ihlet.
Egy gyors reagálás az eddigi hozászolásokra:
-Rinaldo:már bánom hogy ilyen rövidkére sikeredet. Nyugi lett volna benne olyan is, csak sajna így utólag jut szembe hogy milyen szitukat is hagytam ki a történetből ):
-listike:én csak olyan sztorikat írok amik a valóságban megtörténhetnének.
-zsuzsika:egy ilyen hasonló történetet egyszer egy benzinkutasnak írtam , 5000Ft-ért. Nem hinném hogy ez gyenge történet lenne. És nincs benne helyesírási hiba, ha meg mégis akkor az csak elenyésző.Te inkább a megfogalmazásomra gondoltál.Az meg olyan amilyen, sajnálom hogy nem tetszik.
1
h
hairy_pussy
2013. december 23. 08:58
#6
10p
1
zsuzsika
2013. december 23. 08:23
#5
Helyesírás kettes.Történet kettes.
1