A fiam ölében

A témához tartozó történet:
depito
14 797 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

t
tomi19
2014. január 5. 18:01
#37
Nagyon jóó lesz folytatása ?
1
tortenet94
2014. január 5. 17:35
#36
izgalmas kis történet 🙂
ha van olyan nő aki szívesen bezsélgetne velem családi szexröl itt a mailem:chelsea_balu@citromail.hu 🙂
1
PPBS88
2013. december 13. 19:01
#35
10000 pontos sztori!! ANYÁM! Ebből egy pár gondolatot meritek a következő történetemhez!Nagyon de nagyon király lett!10p és favorit!
1
Tivadar
2013. november 13. 13:32
#34
Jóó! 🙂
1
t
tiborg
2013. október 15. 07:37
#33
Ez egy sztori,szorakoztatasnak componalt..Szereplok lehetnel apa/anya/fia,ferj/feleseg/barat, barat/baratno/stopos etc...
A helyzet az ami erdekes,izgato de hihetetlen. A vezeto nem vesz eszre semmit!! Apro szekszualis hangok,mocorgas. Nem is beszelve a szexeles szagarol, ami eros,felreismerhetetlen.
1
C
Csepa1983
2013. szeptember 18. 20:20
#32
Nekem nagyon tetszett, izgató volt ahogy szépen lassan beindult a történet. Martianyu, szeretnék veled levelezni. Megoldható? 🙂
1
B
Bikmakkocska
2013. szeptember 11. 21:12
#31
Már az elején lehetett tudni, mi fog történni. Semmi egyedi vonás.
1
v-ir-a
2013. július 17. 22:04
#30
Bob__🙂
azért szeretem, ha a történet elképzelhető egy kicsit....
és nem vagyok álszent ( mert gondolom ez nekem is szólt)
bár h ki mit gondol az én véleményről,nekem is megvan a véleményem, leírtam ennyi
én nem is fogok többet reagálni erre....
további szépet Neked🙂
1
g
gaborthefirst
2013. július 17. 16:08
#29
Márti néni ... vagy gyuri? Mindegy, de tényleg. Te nyilván régóta jársz ide, max különböző nevek alatt futsz, szóval bizonyára innen tudod mi a rossz szokás a történetek kategorizálását illetően az oldalon. Téged ez nem zavar. Mondjuk téged az sem zavar, hogy - állításod szerint - vérszerinti rokonaiddal folytatsz szexuális viszonyt ...
Viszont engem - is - zavar, hogy nem azt kapom a pénzemért amiért fizettem, mert tudod sokan úgy gondoljuk, hogy amennyiben fizetünk egy szolgáltatásért, akkor az működjön rendeltetésszerűen. Persze ez nem vonatkozik azokra a tagokra, akik gagyi és/vagy lopott történetek/képregények feltöltésével potyázzák a tagságit, az ilyenek ingyenélők, azoknak meg kuss a nevük, egyetértünk?
Különben meg nyitott kapukat döngetsz, mert már számtalanszor jeleztem, jeleztük az oldal felé, hogy ideje lenne már rendet tenni a történetek kategorizálása terén, mert elég gáz a helyzet. Tudod sokan önhibájukon kívül nyitnak rá olyan történetekre, amiket még fordított esetben sem olvasnának, vagyis még akkor sem olvasnák el, ha az oldal fizetne érte. Jelen esetben én egy családi történetre nyitottam rá, de ehelyett egy gusztustalan, beteges incest történetet kaptam, hát, azt hiszem ilyenkor mondják, hogy nem erre a filmre vettem jegyet. Szóval megalapozott az igényem, igényünk a történetek tartalom szerinti kategorizálását illetően, és ez nem személyesen miattam szükséges, mert ez még egy ingyenes oldalon is alap, így meg, hogy fizetünk érte pláne elvárjuk.
Egyébként a történet címe alapján nem egyértelmű, hogy ez incest történet, mert az örökbefogadó szülők, de még a nevelő szülők is fiamnak szólítják az örökbefogadott és nevelt fiaikat, de ha szerinted nem így lenne, akkor légyszi mutass olyat aki pl ezt mondja: örökbefogadott fiam gyere ide! Nevelt fiam tedd oda! ... stb. Mi lenne ha nem ész nélkül vagdalkoznál, hanem néha-néha gondolkodnál mielőtt megszólalsz?! És ne kisfiúzzál engem mothafucker!
1
B
Bob__
2013. július 17. 15:30
#28
Na keressük meg azt a társalgó fórumot 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. július 17. 14:44
#27
Bob_: álszent emberek?! Már megint személyeskedsz...
Egyébként álszent ember az, aki arc és név nélkül rajong a vérfertőző, meg a pedofil tartalmakért. Vagy te talán vállalod? Nos, akkor ki az álszent??? Haha! És szokás szerint te kevered a dolgokat, konkrétan azt sem tudod mit olvasol! Ugyanis ez nem családi történet, mert ez egy incest (vérfertőző) történet. Tudniillik a családi (family) történetekben nem vérszerinti rokonok szexelnek. Na ezt vicces látni, a hozzászólásaidat, állandóan nevetségessé teszed magadat.
Egyébként nekem is az a véleményem, hogy egy történet akkor izgalmas, ha a cselekménye reális, olyan ami akár velem is megtörténhetne ... ezt a történetet nem tudtam komolyan venni, akkora marhaság. Az meg, hogy egy édesanya a saját vérszerinti gyermekével élvezetből szexel, azzal akit megszült és felnevelt, az számomra gyomorforgató, női szemmel nézve, ahogy Vira mondta szánalmas. Kár, hogy ezt te és még sokan mások nem így gondoljátok, ennyiben azért lehetnénk egyformák.
1
Martianyu
2013. július 17. 14:02
#26
Gáborka , kisfiú ! Nem rég járhatsz ide , mert itt csak családi van , a vérfertőzés , vagy angolul incest az NINCS !!!!! NEM IS VOLT !!!!! Kérd meg az oldal kezelőjét , hogy a Te kedvedért legyen .
Bár meg kell jegyeznem a történet címe a fiam ölében , nem pedig a mostoha , vagy nevelt fiam ölében , így egyértelmű volt már a címből , hogy incest történetről van szó .
1
g
gaborthefirst
2013. július 17. 13:20
#25
Márti néni: szerintem érthető voltam, de akkor neked mégegyszer ...
Amikor nem vérszerinti rokonok szexelnek egymással, pl mostohatestvérek, azok a családi (family) történetek.
Amikor vérszerinti rokonok szexelnek egymással, pl édestestvérek, az pedig vérfertőzés (incest).
Óriási a különbség! Ez két külön téma, két külön kategória. Family vs incest. Felteszem nem tudtad...
A probléma az, hogy sajnos az oldal mégsem tesz különbséget, hanem a vérfertőző (incest) történeteket is családi (family) történetként közlik. (Valamint rape történeteket s/m kategóriában, pedofil történeteket tini kategóriában stb. Sajnos hosszú ez a lista.) Így aztán csak a történet olvasásakor derül ki, hogy valójában milyen tartalmat olvas az ember, a megnyitása előtt ezt egyszerűen nem lehet biztosan tudni, a történetek téves kategorizálása miatt. Jelen esetben én egy family történetet nyitottam meg, ennek ellenére egy incest történetet olvastam, szóval nem arról van szó, hogy nekem nem tetsző témájú történeteket olvasok, aztán fikázni kezdem őket. Csak olvasás közben láttam, hogy már megint nem családi (family) kategóriába tartozó történetet olvasok, pedig én egy ilyet nyitottam meg, hanem ez már megint egy családi (family) kategóriába nem való vérfertőző (incest) történet ami - nem csak - számomra gyomorforgató.
1
B
Bob__
2013. július 17. 08:38
#24
Nem tudom, mit kell azon pörögni, hogy a történet cselekménye elképzelhetetlen.
Persze hogy nem történhetne meg ez így, de épp ettől lesz izgalmas egy történet.
Azt meg továbbra is vicces látni, hogy pár álszent ember, összekeveri az oldalt, mondjuk a közszolgálati tévével. Más a családi-történet itt, és más a családi történet ott.
1
Martianyu
2013. július 17. 08:25
#23
Másnak meg más gyomorforgató (s/m , nemi erőszak , homo ) akkor ilyen oldal nem tudna közölni semmit , teljesen egyetértek mindenki olvassa azt amit kedvel , amit nem azt pedig meg sem kell nyitni .
1
i
izmos22
2013. július 17. 00:36
#22
Elégè sok a családi vannak jòk is ez se rossz
1
v-ir-a
2013. július 16. 21:28
#21
én is elovastam...
vizuális alkat vagyok, ezért a mi autónkba raktam őket🙂
akármilyen hülye tutyimutyi is legyen a férj, eyg dugást nem vesz észre?????
ez a vicc...
a szánalom pedig az, h a gyerek a saját anyjával .....
1
g
gibbon2
2013. július 16. 09:34
#20
A történet maga nem rossz viszont egyetértek az előttem szólókkal.
1
g
gaborthefirst
2013. július 16. 01:28
#19
Egyébként meg egyáltalán nem kéne vérfertőző történeteket közölni, még tartalomnak megfelelő kategóriában sem, azaz vérfertőző (incest) kategóriában sem, mert talán mindent azért mégsem kéne, ugye. De ha már megteszitek, akkor legalább szavazás és üzenőfal ne legyen ebben a kategóriában, mert ezeket látva ... hát, ezek borzasztó rossz színben tüntetik fel az oldalt. És ez más kategóriákra is igaz, pl pedofília, erőszak, stb.
1
g
gaborthefirst
2013. július 16. 00:46
#18
törté-net: a kategória családi, igen. De ez nem feltétlenül jelenti ám azt, hogy akkor a történetben vérszerinti családtagok, rokonok egymással szexelnek, mert számtalan más nem gyomorforgató módon létezik családi szex, pl örökbefogadott gyerekkel, mostohatestvérek egymással, stb. De mivel ti ezeket összemossátok a vérfertőzéssel (family vs. incest), hát akkor ez van. Elolvasom, aztán elmondom a véleményemet róla, az meg ha nektek nem tetszik a ti bajotok ... de ha úgy is lenne, az miért zavar, hogy nem tetszik? Talán csak pozitív véleményeknek van helye?! 🙂 Különben meg nem azt írtam be, nem azzal a hangsúllyal, hanem én azt írtam be, hogy inkább bizarr, s/m történeteket fordítson depito, mert a vérfertőzés gyomorforgató számomra. Vagyis azt javasoltam! neki, hogy inkább térjen vissza az eddigi témáihoz, mert nekem ez nem tetszik. Szövegértelmezés kérem szépen, na jóccakát...
1