Sabrina megtanítja leszopni az apját

A témához tartozó történet:
Martianyu
7 259 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

B
Bob__
2013. június 22. 10:05
#33
Tisztelt axelley! Tudom, hogy nem csak a franciáknál nyomoztak, de konkrétan ott lettek betiltva. Annak meg külön örülök, hogy a másik kettő szintjére nem süllyedtél le, és veled lehet normálisan is erről beszélni, más véleményen vagyunk, ennyi. Jól megírt történetek tudnak tetszeni, de ettől én nem leszek pedofil, és szerintem az olvasók nagy része se lesz az, ahogy Ti se. Ahogy a getto soron élő kisebbséget se zárják be mind, mert van köztük "pár" tolvaj.

Jutcsi, akkor minek nevezzem azt, ha nem fröcsögésnek, hogy arról beszélgettél valakivel, hogy apám faszát szoptam, és ezt élveztem? Most meg arról társalogtok, hogy kéne megölnötök, megnyomorítanotok engem. És ezt vonjuk össze azzal, hogy ti azt mondjátok, aki ilyen történetet ír, az pedofil és beteg. Akkor ti most mik vagytok a logikátok alapján?

Én azt tartom nem kicsit visszásnak, hogy egy porno oldalon, erkölcsileg próbáltok kritizálni valamit, ami alapból szar. Én a történetbe csak bele-bele olvastam, de nem jött be most se.
Lehet nekem esni vagy nem, de elolvastátok a történetet ti is, mikor tudtátok mi lesz benne, és aztán jöttök bölcselkedni ez mennyire nem jó.
Mindenre lehet példát felhozni, de általánosságban nincs igazatok. Pedofilok, nem maradnak meg a fantázia síkján. Keresnek olyan oldalakat, ahol képeket tudnak cserélgetni, és a társaikkal beszélgetni. Szerintetek arra hány példát lehet felhozni, hogy tisztességes ember, aki rendes, megbecsült polgári életet él, és egyszer csak elkezd gyilkolni.
Ide jönni és verni a mellünket, hogy fene erkölcsösek vagyunk, hát gratulálok.
De haladjunk ezen az úton szépen. Pár éve leszedték az állatos történeteket, jól van
Most majd leszedik azokat ahol 14 év alatt vannak szereplők. Jól van
De akkor lassan lépjünk majd tovább, és mindegyik féle történetet, ami egyes emberek erkölcseit sértik, szedjük le. Mert hát milyen világ lesz az, hogy a sok Tote-net olvasó, olyan társadalmi fordulatot fog majd hozni, hogy a buszmegállóban fog két pasi egymással szexelni, mellettük meg egy nő fog a pasi szájába kakilni!
Biztos létezik olyan is, hogy valaki a saját történetét írja le, elég szomorú lenne, de én még nem futottam itt bele olyan sztoriba ami hihető lett volna.
1
papi2007
2013. június 22. 08:39
#32
érdekes történet
1
R
Rinaldo
2013. június 22. 07:42
#31
Jó kis perverzek.
1
g
gaborthefirst
2013. június 22. 01:16
#30
Jutcsi: persze, számtalan véletlen baleset történhet egy bányában. A spontán bányaomlástól kezdve a sújtólégrobbanásig bármi megtörténhet. Főleg egy munkatábor veszélyes. Hát, aki magának keresi a bajt az szerintem ne panaszkodjon.
1
g
gaborthefirst
2013. június 22. 00:31
#29
Azt kéne megértened többek között neked is kedves Bob_, hogy egyes szerzőknél az akár legális, akár illegális tartalmú alkotásuk egyfajta forgatókönyvként szolgál, amit megvalósítani szándékoznak. Előbbi eset rendben van, utóbbi - ami szerinted mese - nincs rendben! Ezért kéne tiltani a közlésüket, mert senki nem tudja megteszi-e vagy sem, és amelyik olvasónak hajlama van, az egy ilyen történettől aktívvá válhat, akinek pedig már aktív a hajlama annak ez olaj lehet a tűzre, és vannak olyanok is, akik egy ilyen történettől kedvet kapnak pl a szomszéd kislányához/kisfiához. Nekik mondja valaki, hogy ez csak mese!
1
Jutcsi
2013. június 22. 00:26
#28
Lehet,hogy mellé ütnének.De a munkálatok alatt előfordulhatnak más "véletlen balesetek" is.Hiszen a kőtörés veszélyes feladat.
1
g
gaborthefirst
2013. június 22. 00:03
#27
Jutcsi: huncut vagy! 😉
Különben ezzel nem hiszem, hogy bajlódni kéne, szerintem megtennék maguk is, mert a nagy számok törvénye szerint előbb-utóbb mellé ütnének. Na és aztán! Fél lábon állva is lehet követ törni! Nekik lehetne.
1
g
gaborthefirst
2013. június 21. 23:50
#26
Ha már japán, egy másik, egy pedofil képregény rajzoló a saját megtörtént! eseteit teszi időről-időre közzé a képregényeiben. Mentségére legyen mondva már többször kérte, hogy kasztrálják, vagy zárják be, vagy lőjjék le, mert nem tud és nem is akar leállni.
1
Jutcsi
2013. június 21. 23:43
#25
gaborthefirst!Csak egy ötlet:a pedofilok számára kőtörés helyett lábtörést javasolnék, vagy a kettő kombinációját.
1
axelley
2013. június 21. 23:30
#24
T. Bob_ Ez lemarad egy japán orvos írt vérfertőzéseket taglaló történeteket. Az 1-2 kötette nem volt durva, de a 3-4 regényét már nem fordították le angolul. Az 5-ik regényét már ki sem adták. Nem akarták el hinni, hogy amiket leírt az mind valóság, meg történt esett. Még mindig praktizál az orvos.
1
g
gaborthefirst
2013. június 21. 23:27
#23
Mert a munka nemesít...
1
g
gaborthefirst
2013. június 21. 23:19
#22
Tudod kedves Bob_ tényleg ki kéne próbálnod a kőtörést, mert a kényszermunka hatására hamar új megvilágításba kerülnének számodra a dolgok, letisztulnának a gondolataid, átértékelnéd az életedet. Rád férne kedves Bob_. Azért mert te nem tudsz róluk, attól még léteznek ilyen szülők, nagyon sok ilyen 'család' létezik sajnos. Szerinted mégis miért ilyen népszerű ez a téma? Ha olvasgatnál pl kriminológiát tudnád, hogy mi a helyzet. Szóval ez nem mese! A szereplők pedig nem hősök! Nagyon el vagy tévedve kedves Bob_. 🙂 Ez a történet is egy beteg elme szüleménye, amit más beteg elmék kedves meseként olvasnak, miközben nem érdekli őket a valóság, sőt büszkék az aberráltságukra... Hát ezért van szükségetek 'környezetváltozásra'. Ellentétben veled pl én sem azért olvasom, mert érdekel, de azért az jó lenne, ha megengednéd, hogy véleményt nyilvánítsunk arról amiről akarunk, és olyat amilyet akarunk. Főleg helyeset! És ezt is rosszul tudod, franciáknál a pedofilok a történeteikben üzengettek egymásnak, kódolva, éppen a kommentelők hívták fel rá a hatóságok figyelmét, ezért tiltották be a pedofil történetek mindenféle közlését. Van csákányod? 🙂
1
axelley
2013. június 21. 23:09
#21
T.Bob__ Nem franciáknál, hanem Európában ez több országot is átkaroló nyomozás volt és több év is míg kiderítették és most mondok egy ujjat neked, Uniós ország Magyarország is és mégis elég komoly nyomozás volt itt is. És nem kommentekben üzengettek, hanem egy más között elküldtek bizonyos szavakat. Így tudták mi igaz mi nem.
De miért nem ész érvekkel jössz, mint állandóan mesékkel.
Mondok neked egy újat meséket általában gyerekek nézik, ezeket a történeteket felnőttek.
Miért azonosítod a kettőt?

Az, hogy te különbséget tudsz tenni a fantázia és a valóság között gratulálok neked. De sokan nem tudnak tudtad.
Meg tudod néhány embere az ilyen történetek katalizátorként hatnak, hogy meg tegyék, amit leírtak. Úgy tegyék meg, ahogy le írták. és,
ha már 5-ből 1 megteszi az már baj.
1
Jutcsi
2013. június 21. 22:49
#20
Bob_!Én nem fröcsögtem, csak a véleményemet írtam meg. Szerintem mocskos, ócska történet, mégha csak fikció is. Te is elolvastad, és annak ellenére, ahogy kommentáltad először nem tartottalak pedofilnak. Én is a valóságban élek, két lábbal a földön, és van amit még elképzelni se akarok.Ha az ember álmodozik, akkor sem ilyen dolgokat(részemről).
1
B
Bob__
2013. június 21. 22:32
#19
Na, csak elküldte újra 🙂
Nem, nem élveztem volna, de még mesében se! Hülyeségnek tartom amit mondotok, mert ez akkor is csak fantázia mesehősökkel. Ilyen anya, és ilyen kislánya, meg apja nem létezik. Tök mindegy mit mondtok, és megint csak személyeskedéssel tudtok vitatkozni, érvekkel nem.
Az hogy belétek mennyi kultúra szorult, az megint csak sajnálatos. Kiáltok valami erkölcsösnek mondott dolog mellett, miközben így viselkedtek.
Huuu, mikor is volt hasonló a történelembe? Volt az a kis bajszos ember, a németeknél. Kb hasonlóan viselkedtek most Ti is.
Igen bevallom, régen tetszettek a hasonló történetek. De mikor az utcán megláttam egy kislányt, sose az jutott eszembe, hogy mit tennék vele ha lehetne.
Számomra a fikció, és a valóság között mindig volt különbség.
És eltelt pár év, és most már nem ezek a történetek tetszenek a legjobban.
Szerintem nem én vagyok a beteg, inkább az aki azért jön ilyen történetet olvasni, hogy utána fröcsögjön, hogy ez mennyire erkölcstelen dolog. Miközben ő maga is elolvasta.
Én a valóságban élek, nem pedig egy fantázia világban. Nem gondolom, hogy minden kitalált dolog, meg is történik.
Mellesleg úgy olvastam, a franciáknál is azért tiltották be ezeket a történet írásokat, mert a kommentekben üzengettek egymásnak a pedofilok. Na, mégis kik írogattak ide elsőre? :P
1
B
Bob__
2013. június 21. 22:19
#18
Nem lett az megrontva, ott van hogy élvezte 😀
Kengyelfutó gyalogkakukkot is börtönbe csuknátok mi, állatkínzásért, mert szegény fakast mindig bántotta 😀
1
g
gaborthefirst
2013. június 21. 22:13
#17
Jutcsi: úgy tűnik ebben sokan nem látnak kivetnivalót, én meg abban nem látok, hogy ezek sokan követ törjenek. Kő van rogyásig, meg importálni is lehet, ha esetleg elfogyna. Mindent meg lehet oldani. Meg is kéne. Hogy ideális legyen, mert az jó!
1
Jutcsi
2013. június 21. 21:32
#16
gaborthefirst!Én is úgy vélem élvezte volna.Úgy fest nem lát kivetnivalót egy típusú "felvilágosításban".
1
g
gaborthefirst
2013. június 21. 21:00
#15
axelley: Ha az "író" nem maszturbálna folyton amikor ír - ez tetszett! De szerintem Márti néni - ha már nem követ tör - inkább maszturbáljon éjjel-nappal, mint ilyeneket terjesszen.
1
axelley
2013. június 21. 20:19
#14
Tisztelt Bob_: Hozzá értésed kimagaslik a témában példa mondataidat tanítani kéne. De én inkább azt ajánlom, próbálj meg inkább élni és felnőni végre esetleg inkább könyvet vegyél elő. Így értelmezd a mesét:
Kengyelfutó gyalogkakukk nem bántotta a farkast, hergelte és csúfot űzött belőle. A Szar ACME és a butasága okozta mindig a vesztét.

Történet meg jó lenne. Ha az "író" nem maszturbálna folyton mikor ír.
Martianyu próbáld meg inkább utána, mert ez így egy szar mű.
Már a címen is gondolkodtam annyit, hogy na, baszki, most ki szopat kit.
Meg jó sok pedofil elem van benne.
1