Zach és Sabrina családja 1. rész

A témához tartozó történet:
Martianyu
9 411 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

v-ir-a
2013. június 17. 22:18
#42
Flashpoint1990🙂 bár nem engem szólítottál meg, de válaszolok🙂
én nem a korkülönbség ellen írtam, az nem is botránkoztat meg sem így , sem úgy....de az igen ha valaki a saját, (nem mostoha), gyerekével létesít szexuális kapcsit...a mostohagyerek más tészta🙂
visszatérve arra, hogy minden írásért tagsági jár...(hmm én nem ezért írok)...
és sztem is inkább a fantázia jelenik meg ezekben az írásokban, és nem a valóság🙂
1
F
Flashpoint1990
2013. június 17. 21:59
#41
Úgy néz ki márcsak ti tartjátok életben ezt az egészet 😀
Mártianyu. Szexuális kapcsolatot létesíteni a saját gyermekeddel...
Biztos hogy igaz az amit írsz? Csakmert én még senkivel se találkoztam aki ezt hangoztatta volna, hiába volt lehetősége rá "névtelenül"

Gaborthefirst. Az emberek inkább a történetekben adják ki a parafíliára való hajlamukat, mint a valós életben. Mellesleg minden elfogadott írásért +1 hónap tagság jár, ami azért sokat változtat a szitun.

S egy hirtelen jött kérdés a végére: Ha vonzódik valaki a korkülönbséghez, akkor ezt miért kell rögtön "családi" történetként találni?
1
g
gaborthefirst
2013. június 17. 20:41
#40
Virácska bocs, de csak ismételni tudom magamat. Téged klónozni kell! :-*

Márti néni: mégsem esett messze az alma a fától, mert sajnos mindkét variáció létezik (van, hogy az anyák 'másznak rá' gyerekeikre, úgymond megdugják őket).

Mondhatnám, hogy legalább a fiad hacsak arra a rövid időre is, de értelmet vitt beléd, meg azt is mondhatnám, hogy miért hagytad magadat, vagy minek provokáltad, talán akartad? De nem mondom.
Akárhogy is volt, nem dicsekedned kéne vele, meg reklámoznod, hanem inkább írd meg hogy volt, mint volt. Majd aztán meglátom Martianyu tényleg anyuka vagy csak néni!
1
v-ir-a
2013. június 17. 20:25
#39
édes istenem , komolyan csak a kommenteket olvasom el...
én anya(is) vagyok, de nem tűrném el, hogy a férjem a lányaimhoz szexuálisan közeledjen... és én sem teszem/tenném ezt a fiammal...
bárhogy is csűri csavarja ezt akárki, nem egézséges dolog ....
és ráadásul törvénytelen is....
1
Martianyu
2013. június 17. 19:14
#38
Örülök , hogy Anyukád okos , Te már kevésbé , mert sosem dugtam meg a fiam , Ő dugott meg engem ,nem az anyák dugják meg a fiukat , hanem fordítva .
1
g
gaborthefirst
2013. június 17. 19:12
#37
Okos! 😉 Édesanyám nem dugott meg sem 12 éves koromban, sem máskor. És nem kínálta fel magát mindenkinek. Nem is nénizte le senki ...
1
Martianyu
2013. június 17. 08:04
#36
Gabika anyád okos , vagy néni ?
1
g
gaborthefirst
2013. június 17. 00:12
#35
Azért segítek neked kedves Bob_, mert sajnállak... hát, én sem vagyok tökéletes. 🙂
Márti néni a nénizést leöregezésnek vette. Miért kell mindent elmagyarázni neked?!
1
g
gaborthefirst
2013. június 17. 00:06
#34
Nem minden néni öreg ám, Márti néni. Nénizni a buta nőket szoktam függetlenül attól van-e gyerekük. Teccik érteni Márti néni?
1
B
Bob__
2013. június 17. 00:06
#33
Én nem jogászkodom, főleg, mert lövésem sincs hozzá. De ennyit azért tudok még.
De köszönöm, hogy próbálsz okítani feleslegesen.
De továbbra is azt mondom mit eddig, és igazat is adtál nekem, szóval feleslegesen koptatom a klaviatúrát.
Amúgy azt mondtad, nem érdekel mit írok, akkor miért reagálsz folyamatosan 🙂 Ez már sokadik hazugságod 🙂

Mártianyus, ki öregezett le? 😀
1
Martianyu
2013. június 16. 23:42
#32
Nem minden anya "öreg" , az az anya , aki gyereke van , vetted ?????
1
g
gaborthefirst
2013. június 16. 23:40
#31
És kedves Bob_ ha már jogászkodsz (nem kéne!), akkor ne rágalmazd lopással a nénit. 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. június 16. 23:32
#30
Is. Jogi fogalom is kedves Bob_. De tudod ez a fogalom (is) már a jog előtt létezett, és ma sem csak a jog sajátja, ahogy pl erkölcs is volt az egyházak megjelenése előtt és nélkülük is van, annak ellenére, hogy megpróbálták maguknak kisajátítani. Kedves Bob_. Az oktatásodért most már díjat fogok felszámolni!
1
B
Bob__
2013. június 16. 22:50
#29
Mártianyus! Senki se mondta, hogy ne élvezd a szexet! De akkor írd le a saját történeted, és ne egy külföldi oldalról lopjál történetet, amit egy fordító programmal, felraksz ide.
Gábor, a személyeskedés egy jogi fogalom, megvan a konkrét jelentése. Itt nincs rendszertan. A személyeskedés, nem egyenlő a másik ember minősítésével. (Tudod, rovar, meg a bogár esete.) Utána nézhetnél a szavak jelentésének, mielőtt elkezdesz okoskodni.
A kritika, az kritika, és nem személyeskedés, a kettő között éles különbségek vannak a legtöbb emberben.
1
axelley
2013. június 16. 19:12
#28
Ez egy átlagos unalmas történet. De ennyi hibát. Sokat nem ért. 1 pont
De a hozzászólások kárpótolták a rászánt időt. Kár, hogy nem azt pontozzuk.
1
Martianyu
2013. június 16. 16:48
#27
Miboől is gondolja bármelyik teremtés koronája , hogy egy nő nem élvezheti a szexet ? Azt hiszitek csak Titeket érintenek meg a tabuk ? Fogalmatoksincs arról mennyivel gyakoribba családon belüli szex , mint azt bárki képzelné. Nem vagyok pasi és jogom van a szexhez , bármi olyan formában mint akármelyik him sovinisztának.
1
g
gaborthefirst
2013. június 16. 01:57
#26
A dícséret is személyeskedés, hiszen személyesen valakinek szól. Rendszertanilag az. Oda tartozik. A közvélemény szerint csak a negatív vélemény számít személyeskedésnek, de akkor a dícséret az mégis mi, az nem az illető személyének szól, az mi???
Az, hogy ügyes vagy, az rendben van. Az, hogy hülye vagy, az meg személyeskedés. Ugyanmár! 🙂 Különben is az AB kimondta, hogy a közszereplőknek pl íróknak többet kell eltűrniük, elviselniük, mert ezzel jár.

Az írás és írója összetartozik, a kritika együtt jár a személyeskedéssel, legyen az negatív vagy pozitív.

Szerinted így meg úgy, ezt hagyjuk, nem állsz a helyzet magaslatán, többször bebizonyítottad, nem vagyok rád kíváncsi. Nincs miért ...

És ez sem komplett itt, most látom. Szerinte a történet alapja nem rossz, és ebből lehet érdekes történetet fabrikálni. Beszállnak a nagyszülők is, az elég jó? 🙂
1
b
blabla91
2013. június 16. 01:16
#25
Ez mérhetetlenül gyenge... A történet alapja nem lenne rossz, de 10 mondat után már szabályosan leizzadtam az olvasásba és az olvasott szöveg értelmezésébe. Ilyet kár kirakni az oldalra. Martianyu (nem tudom egy férfi miért regisztrál ilyen névvel, de biztos jó szórakozásnak tartod)a fordítóprogramokkal készített történeteket küldd át inkább valakinek, aki képes az ilyen nagy rakás trágyából alapvetően érdekes történetet fabrikálni.
1
B
Bob__
2013. június 16. 01:08
#24
Gábor, te is tudod jól, hogy a két fogalom között elég nagy a különbség. A személyeskedésnek megvan a jelentése, annak nincs pozitív kicsengése. Itt a kritikának van a helye, és nem mások becsmérlésének.
És kettőnk közül, szerintem nem én vagyok aki nincs tisztában önmagával, és ön-ámítok.
Kritikának nézek elébe, sose volt vele bajom, a sértegetésnek nem.
Te épp az vagy, ha véletlenül normálisan kritizálnak, elkezdesz hisztizni és személyeskedni.
Ja, és olvasgass értelmező kéziszótárt, mielőtt okoskodni kezdesz.
1
g
gaborthefirst
2013. június 16. 00:45
#23
A vélemény mindíg személyes, személyeskedő. Ha pozitív, akkor is. Csak emiatt - érdekes módon 🙂 - nem szoktak lázadni, sőt ...
Nálam mindenki 'ötössel' indul, arról nem tehetek, hogy a legtöbben kb fél perc alatt lenullázzák magukat. Magukra vessenek, nem érdekel, hogy duzzognak.
1