Laura története 81. fejezet

A témához tartozó történet:
Jutcsi
15 716 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Jutcsi
2013. május 24. 18:28
#85
axelley!Én nem néznélek leprásnak.(Tudom nem rám értetted.)Nekem volt már nem egy leszbikus meg biszex kollegám.Semmilyen szinten nem néztem le őket.Elfogadtam őket olyannak,amilyenek voltak.(Különben sem érdekelt mit csinálnak otthon).
A hármast lehet nem merném kipróbálni se így se úgy-párom főleg nem menne bele.(Persze ha akarnám kipróbálnám mással).Irtó nagy zavarban lennék.Nekem van egy olyan érzésem,hogy érzelmileg vagyok elhanyagolva és ezért fordítok most.
Köszi a sztori ajánlásokat majd elolvasom. 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. május 24. 18:23
#84
axelley: a hármas is csak érzelmi alapon működik jól, mint egyébként minden más kapcsolat. 🙂 Érzelmek nélkül a nyulak dugnak. Nem tartom emberhez méltónak, nem is élvezem, nem is csinálom.
1
g
gaborthefirst
2013. május 24. 18:09
#83
Jutcsi: azt tartom az egyik legnagyobb problémának, hogy az emberekbe már gyerekkoruktól kezdve belenevelik, hogy meg kell felelni bizonyos - a szótól is rosszul vagyok - társadalmi elvárásoknak. Nekem - szerintem másoknak se - ne írja elő senki hogyan éljem a saját életemet. Azt teszek vele, amit akarok, az enyém. Persze ez nem szokott tetszeni az agymosott kockafejűeknek, a többségnek, mert szerintük deviáns, meg bűn, ilyesmi. Én meg magasról teszek rájuk, hát nehogy már mások tetszése szerint éljem az életemet, a saját életemet! Jól néznénk ki! 🙂
De abban tévedsz, hogy bűntudatod lenne, mert nem bűn. Szeretni nem. Elszámolni? Konkrétan tízig sem tudnál elszámolni, de nem a bűntudat, hanem a boldogság miatt, amit a hármas adta teljességérzet okoz. 🙂 Teszem azt a pároddal megismerkedtek egy nővel, és érzelmek alakulnak ki. Akár ketten, akár a pároddal együtt hárman bújtok ágyba, ez semmilyen értelemben nem bűn. Persze a szomszéd csúnyán fog nézni rátok, mert szerinte az. Szerintem inkább ettől tartassz, a többség elítélő véleményétől. Hát, azokat le kell sz@rni, oszt annyi. 🙂 Valóban nem egyszerű a történet, sajnos a boldogságnak tényleg van ára, de mégis, a legnagyobb árat azok az emberek fizetik és ők a többség, akik az elvárásoknak való megfelelésük miatt nem élik meg, nem merik megélni a saját életüket. Elszomorítana, ha ráérnék, de nem érek rá, mert úgy döntöttem, hogy élek. 🙂
Konzervatív. Erről annyit, nekem az értékrendem (fontossági sorrendem) konzervatív, a felfogásom liberális, mert megélem az életemet és hagyom másoknak is, hogy ezt tegyék. Nah, ezt aztán egyáltalán nem szokták érteni, a többség, de erről nem én tehetek, úgyhogy nem érdekelnek, különben sem érek rá. 🙂
1
axelley
2013. május 24. 17:57
#82
Jutcsi: Bocsáss meg. A kíváncsiság hajtott nem nyomultam.
Néha félre értik, vagy más szemmel néznek rám. Ha meg bevallom, hogy biszex vagyok akkor még a leprásnál is rosszabb vagyok. (Nőknél, férfiaknak meg, ha bevallom, inkább izgalomba jönnek, hú, akkor te benne vagy egy 3-mas felállásban, akkor szoktam őket kidobni)

De te hoztad fel a 3-mast ezért kérdeztem?
Én is meg lepődtem rajtad egy picit.
A 3-as ezért is komoly dolog. Bár milyen felállásban is legyen.
Meg mondom neked én a 2 férfi+1 nő felállástól nagyon félek.
Ha csak nem dugást szeretne az ember, hanem érzelmekkel teli szexet.
Minden téren. Oda vissza.

Tudok neked ajánlani két remek történetet, ha érdekel persze?
Mind a kettőt nő írta. Még ha csak olvasod is szerintem elég szépek.
1. http://fannykaah.blog.hu/2012/11/04/az_elso_igaz_szerelem#more- 4888301
2. http://www.szerelemmel.hu/leszbikussagom-tortenete--cikk
Páromnak is tetszet (férfi), főleg fannykaah története.
Milyen nehéz az első szerelem?
Ebben ígaza van bár milyen formábban is nézzük.

Ez függ ki az a nő, nekem is sokat számított. Mikor az ágynál voltam megfutamodtam, én is nem erőszakoskodott semmi. Elfogadta, hogy nem akarom. Pár hónap eltelt mire rá jöttem, hogy készen állok rá. A csókját, azt az érzést nem tudtam kiverni a fejemből. Az kísértett mindig.

Jutcsi meg mondom neked ez nagyon, de nagyon sok mindentől függ.
De ezek szerint kíváncsi vagy csak, még ha nem is akarod. A kíváncsiság meg mindig is hajtotta az embert. A többi már csak az elmén múlt le tudja-e győzni? Miranda könyvei meg jobb bemutatást nem találsz szerintem. Vannak még, de mindegyik más egy picit.

Ha meg ilyen rejtélyes vagy. Nem csak férfiak lesznek, rád kíváncsiak hidd el nekem. 🙂🙂🙂
1
Jutcsi
2013. május 24. 17:38
#81
Amúgy lehet Laura el tudna csábítani. 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. május 24. 16:54
#80
axelley: engem minden szemszögből érdekel az érzelmes szex minden formája, írott formában pl Miranda stílusát nagyon szeretem Jutcsi fordításában. 🙂 De nem akarok egyszerre több könyvet párhuzamosan olvasni, nekem ez nem jön be, szépen sorban. 🙂
1
Jutcsi
2013. május 24. 16:53
#79
Nem tudom, én elég konzervatív vagyok.Nem hinném, hogy komolyan rá tudnám magam venni ilyesmire-nővel-vagy hármasban.Tökre bűntudatom lenne utána.Nem tudom, hogyan tudnék elszámolni magammal.
1
axelley
2013. május 24. 16:32
#78
Jutcsi: Meg fertőzött. Ezért mondtam, hogy a románc könyveit válaszd.
Különlegesek, és szépek, nagyon szépek, ahogy 2 nő szenvedélyét mutatja be. Azok teli vannak érzelmekkel, a keményet (még ne) idővel talán.

Látom a kíváncsisságommal még játszol. :(:(
1
g
gaborthefirst
2013. május 24. 16:20
#77
Jutcsi: Laura ébredése ... vagy a tiéd? 🙂 Meggyőződésem, hogy a biszexualítás a természetes emberi állapot, semmi rossz nincs a Laura iránti érdeklődésedben. Abban igaza van axelleynek, hogy férfival lehet csak egész és szép a nők élete, így aki nem saját maga ellensége, ha tetszik modern nő, az miért is mondana nemet a hármasra? Legjobb! 🙂
1
Jutcsi
2013. május 24. 16:00
#76
axelley! Nem értem én sem magamat.Kb.egy hónappal ezelőttig soha életemben nem olvastam ilyen novellákat most meg Laura történeteket fordítok.Lehet azért is tetszenek, mert tele vannak érzelemmel és én is tele vagyok szeretettel mások (család,barátok) iránt. A hármassal meg csak vicceltem-vagy ki tudja?
1
axelley
2013. május 24. 15:57
#75
A hard Core(remélem jól írtam) könyveiből van meg. 3-1 db abból egy biszex ez érdekes lehetne neked gaborthefirst női szemmel mutatja be a dolgot.(sajnos ezt a könyvet ajándékba adtam egy hozzám közzel álló személynek) Mert szép és jó könyvet kölcsön nem adunk.
Meg 2 történet 2 leszbikus, de ezek nem a női érzelmekre helyezi a hangsúlyt, hanem a testi dolgokra. Egy picit a durva játékokat mutatja be.
1
g
gaborthefirst
2013. május 24. 15:56
#74
axeĺley: ez úgy volt, hogy Jutcsi nagylelkűen lemondott Lauráról a javamra. Ez igazán nemes gesztus volt. Ezért felajánlottam Jutcsinak, hogy osztozzunk igazságosan Laurán. Nem vagyok én önző, akkor vagyok boldog amikor mindenki boldog! 🙂
Gyanus vagy ám. Jönnél te is? Részemről rendben van! 😉
1
g
gaborthefirst
2013. május 24. 15:49
#73
Jutcsi: Nem bizony! 🙂 Keisha érzéki, szenvedélyes, belevaló nőszemély. Vadállat lehet az ágyban! 😀 Rég találkoztam ilyen nővel. Ezek a 'mai' nők másak, műnők, nagyon nem tetszenek ezek a tendenciák.
Az jó rész! Trinát is nagyon bírom! Meg Aprilt is! ... Van benne valami, ez a Miranda tényleg veszélyes! 🙂
1
axelley
2013. május 24. 15:43
#72
Jutcsi: Laura történetek a férfi vonallal egész és szép.
Érdekes nő vagy ugye tudod? Nem zárkózol el az ilyen történetektől.
Kíváncsiság? Vagy csak felfedezed ezt az oldaladat is még, ha csak érzelmi szinten teszed?
De még érdekes az volt, hogy azt hittem gaborthefirst hozta fel a 3-mast, de az te voltál. Viszont nem fejteted ki, mire gondolsz ez alatt?
1
g
gaborthefirst
2013. május 24. 15:32
#71
De picit kíváncsivá tettél. Milyen más Miranda könyveket ismersz axelley?
1
Jutcsi
2013. május 24. 15:31
#70
gaborthefirst! Igazad van, Keisha viselkedése sokat sejtet.Nem viszonyul Laurához közömbösen.
A 176. Trinás részt fordítom. Elég jó rész.🙂

axelley! Attól tartok igazad van.Jó történeteket ír Miranda.Eddig csak krimikért rajongtam ennyire.Olyan mint egy letehetetlen könyv.🙂 Félek nagyon rákapok.
1
g
gaborthefirst
2013. május 24. 15:30
#69
Szia axelley! Inkább Laura fertőzzön mint pl kolera! Laura sokkal kellemesebb. 😉
Különben rám jó hatással van ez a 'fertőzés', a baj inkább az, hogy nem tart örökké. 🙂 Azért annyira nem aggódom, a tizenkét Laura könyv eltart egy jó darabig, és lehet lesz folytatása. 🙂 🙂 🙂
1
axelley
2013. május 24. 15:08
#68
Sziasztok! gaborthefirst és Jutcsi: Vigyázzatok Miranda könyvei ám fertőzőek! Egyet elkezdesz olvasni. A többi is érdekelni fog.
1
g
gaborthefirst
2013. május 24. 14:28
#67
Jutcsi: Keisha 🙂 nagyon izgalmas nőként lett bemutatva, és ha már egyszer - szerencsére - képbe került, szerintem igazán megérdemelne egy történetet Laurával ... meg én is. 😉 Különben is a szálakat el szokás varni. Szerintem Miranda rugalmas, nem lesz itt gond. 🙂 Eddig három címéről tudok, remélem nem a kiadó, vagy valami sajtóiroda üzemeltetik ezeket, mert azok olyanok amilyenek. De azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy Miranda személyesen válaszol minden egyes levélre kaphat vagy napi százat, hát majd kiderül ...
Melyik részt fordítod?
1
Jutcsi
2013. május 24. 12:47
#66
gaborthefirst!Látom nagyon izgatja a fantáziádat Keisha.🙂 Jó ötlet megkérdezni Mirandát,ez nekem eszembe sem jutott,pedig én is olvastam,hogy válaszolni is szokott.
Jól haladok a fordítással, már legalább egyharmada megvan. Holnap még lesz pici időm rá. 🙂
1