Napozás

A témához tartozó történet:
devilmanrobi
12 929 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

v
vasas62
2024. április 15. 12:19
#35
Képzelet valóságot szült.
1
a
A57L
2020. január 2. 04:15
#34
Nem nagy írás.
1
p
papi
2014. május 7. 05:10
#33
Egész jó
1
g
gaborthefirst
2013. május 22. 02:00
#32
axelley: csomó történetnél indokolt valamilyen figyelmeztetés alkalmazása, itt abuse - nemi erőszak, de legalábbis
sexual harrassment - szexuális zaklatás címke. Leskelődés az amikor pl a kulcslyukon keresztül néz valaki valamit amihez amúgy semmi köze. Ez a történet a címkéje ellenére nem leskelődéses hetero történet. Onnantól nem, hogy a nő meg lett erőszakolva. Erre az olvasókat figyelmeztetni kell. Borzasztó lehet olyasvalakinek olvasnia ezt, vagy hasonlót, akivel megtörtént az erőszak, vagy megkísérelték vele. Rájuk nagyon oda kell figyelni, és más olvasókat sem szabad nemi erőszakról szóló történetekkel, vagy más hasonlóval felzaklatni. Tartalomnak megfelelő címkéket kell alkalmazni!
1
axelley
2013. május 22. 01:12
#31
gaborthefirst: Utolsó gondolat. Én is hülye voltam, mert a "hetero" történet meg tévesztett. Párom fejezte be a történet olvasását nem én. Ő már akkor értette a lényeget. Én maradok a francia történeteknél. Ott tudom, milyen kategóriában keressek legalább történetet. Itt az oldalon meg néhány magyar íróét olvasom csak.
1
axelley
2013. május 21. 23:14
#30
gaborthefirst: Nem csak te szerinted hülyeség, de én nem tudtam végig olvasni.
Az elején, majd nem bepisiltem a nevetéstől. Egy vicc az egész nem erotikus. Amikor oda ér a történet ahhoz a cselekményhez abba hagytam. Kinek mi a véleménye róla azt mindenki döntse el magában. Részemről ennyi, bocs gaborthefirst, de én ehhez nem kívánok a továbbiakban hozzászólni. Te tudod miért és kész.
1
g
gaborthefirst
2013. május 21. 21:56
#29
axelley: arról nem is szólva, hogy a nemi erőszakot figyelmen kívül hagyva, csak a többi cselekményt nézve is mekkora baromság ez a történet. Adva van egy nő, egy bronzvörös hajú, smaragdzöld szemű, magas, karcsú, jó alakú, nagycicis, szóval kifejezetten ritka szépség, aki majd' 30 évesen még szűz. Hát persze. Az ilyen nőt napi minimum 10 férfi ostromolja, de ő mindet elhajtotta. Aha. Biztos azért, mert a sok tízezezer manusz közül egy sem volt barna göndörhajú, meg egyáltalán egy jóképű sem volt köztük. Aztán, ez a nő még csak masztizni sem szokott, orgazmusa sem volt soha, pedig rendesen pörög a bugyija. Gondolom szedett valamit, hogy kibírja valahogy, másképp nem tudom elképzelni, hogy majdnem 30 évesen még egyszer sem nyúlt magához. Aztán, ez a nő annyira szégyenlős, hogy még egy vibrátort sem mert megvenni, de még megrendelni sem, mert attól félt, hogy mit gondolna róla a postás, aki kézbesíti.
De ez a rendkívül gátlásos nő mégis meztelenül napozik, amikor pedig rámászik egy ismeretlen, és szó nélkül megdugja (megerőszakolja), annak nagyon örül, és élvezi a dolgot, ráadásul simán hagyja, hogy az ismeretlen benne élvezzen el... mégis ki az a hüje aki ilyet kitalál? Számomra hihetetlen, hogy ezt a nőt nem sokkolja, hogy beleegyezése nélkül megdugják (megerőszakolják), és felfoghatatlan, hogy nem aggódik amiatt, hogy akaratán kívül egy idegen veszi el a szüzességét, nem is beszélve a nemi betegségektől való aggodalom hiányáról, és az sem zavarja őt, hogy az a bizonyos postás majd minden bizonnyal meg fogja kérdezni tőle, hogy ki az apukája a kis pocaklakónak? A többiről nem is szólva. Életszerűtlen, ellentmondásokkal teli marhaság! A nemi erőszakot meg természetes emberi magatartásként bemutatni, hát az meg magáért beszél! Az a véleményem, hogy a kedves író egy közönséges idióta, az ő kedves rajongóival együtt. 🙂
1
axelley
2013. május 20. 21:01
#28
gaborthefirst: :|:|:|:| :x:x:x:x:x
1
g
gaborthefirst
2013. május 20. 20:06
#27
Empátia, racionális gondolkodás, jóérzés ide vagy oda, a témában legautentikusabban mégiscsak egy nő tud nyilatkozni. 🙂
1
axelley
2013. május 20. 19:49
#26
gaborthefirst: 🙂🙂🙂🙂
1
g
gaborthefirst
2013. május 20. 18:19
#25
author04: mert olyan segítőkész voltál, engedd meg, hogy én is had' segítsek neked. Ez a történet akkor lett volna rendben, ha a barom miután rámászik, azonnali, kérdés nélküli aktus helyett pl megvárja míg a lány kinyitja az ő szemeit, rámosolyog, aztán megcsókolja, esetleg pár szót váltanak és csak aztán kupakolja meg, mert itt másról nem lehet beszélni, mint mezei dugásról ... ez így, a lány beleegyezése nélkül közönséges erőszak mind morálisan, mind jogilag. De még a kialakult társadalmi szokások szerint is elítélendő magatartás.
Szép napot!
1
g
gaborthefirst
2013. május 20. 17:26
#24
author04: most látom csak, hogy nem teljesen világos a nyilvánvaló. A történetben a fickó szó nélkül rámászott és becserkészte a lompost, a kiscsaj még pislogni sem mert. Ezek a tények. Rúgta volna tökön? Egy kétszer akkora embert? Szerinted ez reális elvárás egy fiatal, gyenge nőtől? Ő nem egy harcos amazon ám. És ha megteszi? Hogyan tovább? Sehol senki a közelben aki segíthetne, értelmetlen, meg ott van a retorziótól való félelem, nem beszélve a megbecstelenítés okozta szégyenérzetről, amitől minden nő retteg. Ezek futnak végig egy megerőszakolt nő agyában, nem romantikus gondolatok. Az elkövetők rendszerint azt állítják, hogy a nő akarta. Ez a barom is bebeszélte magának. Pedig nem! A nő azt hitte egyedül van, ezért engedett utat a fantáziájának. Esze ágában nem volt szexelni. Az az állat simán megerőszakolta szegényt, rámászott, megdugta. Szerinted ez normális? Kifáradó kapcsolatról beszélsz? És akkor már rá lehet mászni magányos kiszolgáltatott nőkre? Nemár! Két dolgot tehet az ember. Rendbehozza a kapcsolatát, vagy befejezi. Ha vége, lehet szépen ismerkedni, randizni, udvarolni, stb. úgy, ahogy civilizált embereknél szokás. Ha nem sikerül menjen kurvához. Majd az kifárasztja rendesen. Én az ilyet nyilvánosan végeztetném ki. Képzeld el szegény lány, és ha lelki sérült lesz? Egy életen át segélyen fog tengődni, közgyógyra kapja a gyógyszert és pszichiáterhez kell járnia. Se gyerek se család se boldogság. És persze mindezeket én fizessem mint adófizető ... hát lófaszt! És az a barom? Most, hogy megkóstolta a vér ízét, ragadozóvá válhat. Az ilyenek rendszerint újra és újra át akarják érezni a vadászat és zsákmányolás mámorát. A kisebb ellenálás felé haladva gyerekek szoktak következni. A valóságban ezek így mennek ám, ez kurvára nem vicc! Persze az ok a kifáradó kapcsokat és különben is ők akarták... hát milyen emberek akik erre gerjednek? Ha rajtam múlna - miután kifizetik a költségeket - kapnak kettőt fejbe oszt jónapot. Elhanyagolható veszteség, annyi. A börtönszexes sztorikat meg ne keverd már ide légyszi, mert egyszerűen nincs összehasonlítási alap.
Üdv!
1
r
rockycellar
2013. május 20. 09:10
#23
Egynek nem rossz!
1
B
Bikmakkocska
2013. május 4. 10:43
#22
Tényleg, nagyon jó, több apró egyedi mozzanat van a leírásban.
1
author04
2013. április 22. 12:04
#21
Kedves devilmanrobi!
Üzenetemet természetesen nem számonkérésnek szántam, olvasóként jogom sincs hozzá, hiszen ez a szerkesztők feladata, így sajnálom, hogy - szándékomon kívül - bocsánatkérésre kényszerítettelek, ezért most én kérek tőled elnézést. Megnyilatkozásod alapján becsületes, tiszta ember vagy, köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy megjelölted a forrásodat, és arra kérlek, ha hasonló színvonalon megírt történettel találkozol, bátran tedd közzé, hiszen sokunk számára szerzel örömöt vele. További eredményes böngészést - már csak olvasótársaim érdekében is! -, és ha esetleg késztetést éreznél arra, hogy az általad megélt, vagy akár csak az elképzeléseidben létező gyönyöreid élményét írásban is megörökítsd, gyorsan tedd meg. Magasra állítottad a mércét: monique alkotása jelentse számodra a kötelező színvonalat, az biztos út a kedvező fogadtatáshoz! Üdv és szép napot!
1
devilmanrobi
2013. április 22. 11:12
#20
irta monique es bocsanat hogy ezt nem tuntettem fel!
1
author04
2013. április 22. 00:16
#19
Kedves gaborthefirst!
Most már tényleg utoljára, a 14. bejegyzéseddel kapcsolatban:
Azt, hogy nemes egyszerűséggel "faszfej"-nek neveztél ( a többesszámból ítélve, más olvasótársaimmal együtt), talán számodra meglepő módon, engem egyáltalán nem sért, sőt! A fasz (hímvessző=penis) ugyanis rendelkezik egy fejjel (makk=glans penis), amit csak a Teremtő által meghatározott célokra használ: 1.) minél tökéletesebb élvezethez juttatni az őt hordozó, vagy - más személy hüvelyébe, ánuszába hatolva - egy idegen testet, nem pedig hülyeségeken töpreng, átkozódik és szidalmaz.
2.) Veleje - a sperma - sokak számára az új élet forrása, a jövendő gyermekáldás reménye, másoknak élvezeti cikk, vagy egyszerűen csak a kielégülés nélkülözhetetlen kelléke, ez szerintem többet ér egy lesratapált, beteges szükeállománynál.
3.) Oszt annyi.
1
author04
2013. április 21. 01:58
#18
Kedves gaborthefirst!
Máris megszegtem a szavam, de csak azért, hogy ne késztesselek hosszas töprengésre, amikor a korábbi véleményeiddel szembesítelek. Nos, elég a Börtönszex-hez fűzött megjegyzéseidet olvasnom, hogy ez a kettősség nyilvánvalóvá váljon: míg ebben a durva fizikai és lelki erőszak számodra kellemes élmény, a Napozás esetében az aktus - holott szó nincs semmilyen erőszakról - megvetendő, undorító, hányingert keltő dolog. Sajátos felfogás, de én már nem igazán tudok meglepődni a dolgokon.
1
author04
2013. április 21. 01:26
#17
Kedves gaborthefirst!
Még két apró megjegyzés (és részemről befejeztem):
1.) Férfi legyen a talpán, akinek (természetesen nemi irányultságának megfelelően) nem kergeti az ágyékába a vért egy tökéletes szépségű, természetes pompájában tündöklő meztelen fiatal nő, vagy egy karcsú, ruganyos testű meztelen fiatal fiú testének látványa, főleg, ha meglévő párkapcsolata erősen kifáradóban van. Ilyenkor az ember nem prostituáltak révén képzeli el a folytatást, hanem az őt elbűvölő személyt akarja magáévá tenni.
2.)Bár nem voltam hasonló "támadás" áldozata, annyi emocionális készséggel rendelkezem, hogy egy nő, ha nem kívánja váratlan alkalmi partnere közeledését, nem tárja ölelésre a combjait, nem suttogja a fülébe, hogy "csókolj meg!", hanem lazán tökön rúgja a pasit, oszt annyi. Tudniillik, itt erőszakról egy ige sem szól. Hogy te mit olvastál, rejtély, mondjuk, veled kapcsolatban már nem az első, nem is az utolsó, feltehetően tartogatsz még néhány meglepetést rajongóidnak.
Amúgy kellemes szórakozást! (Őszintén, mert jó feszültségoldó4)
1
author04
2013. április 21. 00:50
#16
P.s.: "amelyeket" helyett természetesen "amelyek". Elírás, bocs!
1