Efeboszok a tóparton 3. rész

A témához tartozó történet:
author04
7 886 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

author04
2013. március 14. 22:18
#19
Tisztelt Szerkesztőség!
Számomra nagyon nehezen megemészthető vétséget követtem el, ezért is fordulok a nyilvánosság előtt Hozzátok, mert érzésem szerint az embernek emelt fővel kell vállalnia cselekedetei következményeit, még ha hibázott is. Arra kérlek Benneteket, hogy a közölt történeteimből töröljétek a saját szavazataimat, becstelenség volt a részemről, megérdemelném, hogy kizárjatok a további közlésből, de én szeretek tiszta lelkiismerettel élni és írni. Mentségemre szolgáljon - ha ez elfogadható magyarázat - hogy az első alkalommal csak a rendszer működését szerettem volna kipróbálni - más kérdés, hogy akkor miért nem más szerző művével tettem? - utána viszont a sértett hiúság és megbántottság (1-es, 2-es értékelés, holott tudom, hogy ennél sokkal többet ért!) vezetett a csalásra. Szégyellem magam, mert így saját elveimet tagadtam meg. Kérem, hogy töröljétek a saját szavazataimat, mert ha műveim színvonalával nem tudom kivívni olvasóim tetszését, akkor hiába szavazok akár 30 fiktív néven is, az csak önámítás. Más kérdés, hogy a nyilvánvalóan meglévő rosszindulatot (szisztematikus 1-es komment nélkül)nem tudom kezelni, de nem is akarom. Akinek tetszenek a történeteim, tiszta szívükből szavaznak. Még egyszer bocsánatot kérek, ettől kezdve csak a véleményükkel megtisztelő olvasóim megjegyzéseire válaszolok.
Ui.: Mivel nem emlékszem pontosan, hogy mikor szavaztam magamra, minden általam írt történethez hozzáillesztem ezt a közlést és elfogadom az olvasók megvető véleményét, még ha ezzel fel is kell vállalnom az esetleges további alacsonyabb tetszési mutatókat, mer'hát becsülete csak egy van az ember fiának, oszt' ha valaki egyszer elb@ssza a kalapácsnyelet, igen nehéz helyretenni a dolgokat.
1
author04
2013. február 22. 12:14
#18
folytatás (egyéb kötelezettségem miatt nem tudtam befejezni):
Ennek megfelelően hetero novelláim sem a saját életemből vett eseményekről szólnak, hanem ismerőseim élményei, vagy izgalmas témájú, de rosszul megírt (az a bizonyos "ebben több volt!"😉 történetek sugallták. Saját történet a már megjelent "Kukkoló csajok" - melyet a homoerotikus jelenet miatt soroltam az egyértelmű homo kategóriába, bár szerintem nem az, az "Efeboszok" sorozat, és a megjelenésre váró "Kamaszfiúk gyönyörű bűnei" sorozat. Arra igényes vagyok, hogy ne ékeskedjek idegen tollakkal, éppen ezért - jóllehet a hallott, vagy olvasott (nem név alatt megjelent!) történeteket úgy alakítottam át, hogy még véletlenül se essek a plágium vétségébe - minden esetben alkalmazom az "Idegen ötlet alapján" jelzést.
1
author04
2013. február 22. 09:06
#17
Kedves XXIII.István!
Természetesen, de csak a "hagyományos" hetero témában. Mindössze arról van szó, hogy 10-12 évvel ezelőtt - boldog férjként és két elvetemült kölyök apjaként - szerettem volna kipróbálni magam egy számomra is idegen világban, mások elbeszélése, vagy általam olvasott történetek alapján írtam néhány homo novellát, ezeket küldöm be most folyamatosan, remélem, hogy személyesen megélt élmények nélkül is sikerült hitelesen, durva érzékiség nélkül ábrázolnom az azonos neműek kapcsolatát. Hetero történetet egyrészt eddig azért nem írtam, mivel több évtizedes testi-lelki, szigorúan monogám kapcsolatom boldogságát nem tudnám olyan színvonalon ábrázolni, mint ahogy megérdemelné - erre ott vannak a világirodalom klasszikusai - másrészt a magánélet számomra szent és sérthetetlen, a valóban megélt ifjúkori szerelmeim gyönyörű emlékének és a páromhoz halálunkig kötő esküm sárba tiprásának érezném, ha ezekről a nyilvánosság előtt vallanék.
1
XXIII.István
2013. február 22. 07:47
#16
folytatás technikai hiba miatt:

...jelentősen táplálják a világban, a téma körében folyamatosan történő, események!)Remélem olvashatok Tőled, számomra emészthető témában írt művet is!
Üdv. a XXIII.
1
XXIII.István
2013. február 22. 07:43
#15
Kedves author04!
Örülök, hogy te is abba a "kiveszőfélben levő állatfajtába" tartozol, akivel lehet és érdemes is eszmét cserélni. Nyilván a nyelv fejlődéséhez hozzátartozik bizonyos idegen szavak beépülése(ld.jövevényszavak), sőt a különböző szakmai szaknyelvekben szinte elkerülhetetlen. Nem is ezek ellen emeltem szót, azt hiszem ez talán világos.
Amit a céltalan trágárságról írtál, az meg végképp visszhangra talált bennem.
Sajnálom, hogy a homoszexualitást választottad témául, mert így számomra az írásod nem emészthető - de ez az én "hibám", mert ebben menthetetlenül konzervatív vagyok. (E téma béli konzervativizmusomat
1
author04
2013. február 21. 09:38
#14
Kedves XXIII.István!
Számomra öröm, ha olyanokkal cserélhetek gondolatot, akiknek helyén van az eszük, mondandójukat árnyaltan ki tudják fejezni, stílusuk is van (remélem, nem kifogásolod, hogy nem "irály"-t írtam!) és láthatóan jobbító szándékkal véleményezik a történeteket, mint ahogy te tetted több szerzőtársunk esetében is. Tetszett, hogy leütötted a magas labdát - hát persze, hogy nyelvújításkori szó! -, mert anyanyelvünk történetének ismerete nélkül más esetleg elsiklik felette. Én az erőszak körébe helyezem az általad emlegetett "kulcsszavak" öncélú használatát, a teljesen fölösleges trágárságot is. Más a helyzet a történeteimben előforduló párbeszédeknél. Egy kamasz fiú nem hímvesszőt és hüvelyt mond a haverjának, ő nem közösül, mert ez életszerűtlen, viszont egy lány, vagy felnőtt nő - tapasztalatom szerint - a saját nemi szervét nem pinaként emlegeti, és őt nem megbaszták, legfeljebb megdugták.
Amennyire visszaemlékszem, párkapcsolataimban soha nem hangzott el olyan(már bocsánat a következőkért), hogy basszál meg, kúrd szét a pinámat, nyald ki a pinámat, szopd le a faszomat, nyeld le a gecimet és társai, mert a szerelem - vagy egy alkalmi szeretkezés - számomra nem erről szól. Nyilván vannak olyanok, akiket ezek a "kulcsszavak" hoznak nemi izgalomba, erre egy szexuálpszchológus (nem tudom hosszadalmas körülírás nélkül magyar szóval helyettesíteni!) megfelelő választ tudna adni, de az itt megjelent írásokban inkább az általad emlegetett szánalmas sivárságról van szó. Nem akarok irodalmi példákkal előhozakodni, ahol bőséges példa van a testi szerelem gyönyörű ábrázolására akár hetero, akár homo témában (bár Guillaume Apollinaire bántóan trágár "Tízezer vessző"-jét nem tudom hova tenni), hiszen ez a lap nem erről szól, de lehet úgy is ízléses erotikus történetet írni, ahogy te tetted a megjelent műveidben.
Sajnos, az ilyenekből van kevesebb.
Végezetül: engem csak becsületembe, önérzetembe, emberi méltóságomba gázoló megjegyzéssel lehet megbántani. Mivel eddigi írásaid és megjegyzéseid alapján láthatóan mi sem áll távolabb tőled, nincs miért szabadkoznod. Bocs', hogy ennyit locsogtam.
1
XXIII.István
2013. február 21. 06:46
#13
Kedves "író04" (hogy ne essek megint a "vizet prédikál, de ....." hibájába)!
Abban egyetértünk, hogy én sem szeretem - a buzi történeteken kívül - az erőszak bármilyen formáját tartalmazó írásokat.
Szegény ősmagyarok nem igen használhatták volna a "szabatos" kifejezést, mert az sajna' nyelvújítási szavunk. No, meg a "story-val" is igazad van, hisz' az sem mentségem, hogy a mondaton belüli szóismétlést akartam elkerülni.
Ami, pedig a hozzászólásokat illeti(ld. még komment)- bizony mondom neked - több, mint a fele, jobb lenne, ha meg sem született volna. Sajnos rengeteg szánalmas színvonalú(tartalmi,alaki,helyesírási szempontból egyaránt!)történet és még sokkal több, borzalmas, bugyuta és értelmetlen hozzászólás található ezeken az oldalakon.
Amúgy pedig, még véletlenül sem akartalak volna megbántani téged!
1
author04
2013. február 20. 20:59
#12
Ami lemaradt az előzőről(nem tudom miért):
Mer' hát ugyi, asse olyan nagyon színmagyar szó (hacsak honfoglaló őseinknek nem voltak római-latin gyökerei is, a fene tudja már ennyi évszázad távolából, bár szerintem inkább ők is a "szabatos" kifejezést használták volna), a storyról nem is szólva, amit lehet a kétségtelenül póriasabb hangzású, igénytelen "történet" elnevezéssel is illetni, ámbár leírásához jóval több idő és energia szükséges, mivel három betűvel hosszabb.
1
author04
2013. február 20. 09:57
#11
Kedves XXIII.István!
Mint már korábban utaltam rá, köszönettel fogadok minden megjegyzést.
Sajnálom, hogy félreértetted a mondókámat, remélem a szerkesztők sem gondolják, hogy savanyú a szőlő. Én ugyanis a toplista alját böngészgettem és olyan történetet (heteró!) találtam, amelyik 1 szavazatot kapott 1-es átlaggal komment nélkül, 9 szavazatot 2-es körüli átlaggal komment nélkül stb., stb. Legalább annyit írtak volna, hogy zagyva, érthetetlen, buggyant agyból pattant ki, vagy egyszerűen qrva gyenge. Egyébként az is minősít egy történetet, ha egyáltalán nem szavaznak rá (persze ilyet meg se kéne jelentetni).
Szóval ez volt a kiindulási pontom, nem az én történetem - bár természetesen legyezgeti a hiúságomat (nahát, milyenek ezek a szerzők!)az egész jó kis átlagom - sajnálom, hogy nem utaltam rá világosan.
Az, hogy ki mit olvas, szíve joga, én például az S/M történeteket utálom, rá se nyitok. Ami a gyönyörű magyar nyelvünk védelmében tett megjegyzésedet illeti, teljesen egyetértek, sajnálom, hogy az ujjam már megint fürgébb volt az eszemnél. (De azért a "korrekt" szót Te is kihagyhattad volna az üzenetedből!)
1
author04
2013. február 20. 09:03
#10
Kedves fgyik!

Egy ilyen kánikulai napon nem vészes, csak az ember fia kiázik, mint a nokedli, bár a látványért talán jégkocka közé ágyazva is megérné. Ami a szereplők egymáshoz való viszonyát illeti, teljesen igazad van, csak nagyon közeli barátok,(vagy testvérek, unokatesók)között történhet ilyesmi, akkor is jellemzően duóban. Az emberben van egy természetes szeméremérzet, egy bizonyos életkort elérve - nyilván a kamaszkortól - nem szívesen mutatkozik meztelenül még a családtagjai előtt sem. Jó haverok között ez a gátlás hamarabb feloldódik, nem tartják cikinek a meztelenkedést kortársaik előtt, aztán elég egy lökés - jelen esetben Tomi maszturbálása - innentől kezdve a jó ég tudja, hogy három felizgult kamasz meglóduló fantáziája milyen játékokra készteti őket.
1
XXIII.István
2013. február 20. 08:27
#9
author04!
Szavazni - nem csak "szakértőként" - jelenleg is csak user-névvel bejelentkezve lehet.
Nem olvastam és nem is szavaztam az írásodra - nem tehetek róla, de nem szeretem a homo story-kat - de biztos vagy benne, hogy - a szerinted alacsonynak érzett - pontszámot okozó "hiba, nem a te készülékedben" van?
(Mellesleg eleve - zsigerből - utálom, amikor valaki idegen szavakat használ olyan esetekben is, amikor korrekt magyar szó/kifejezés is létezik!)
1
f
fgyik
2013. február 19. 23:35
#8
Szerintem is jó,bár ehhez tényleg nagyon jó barátok kellenek. Azért a vízben kuksolni ilyen sokáig nem lehet kellemes.(ha csak nem termálvíz)
1
author04
2013. február 19. 15:02
#7
Köszönöm az észrevételeteket, igyekszem továbbra is követni a gabriel1981 által megjelölt irányt.
1
genius33
2013. február 19. 13:00
#6
Ez is jó. 🙂
1
gabriel1981
2013. február 19. 10:50
#5
Nekem tetszett ez a rész is, leginkább a természetessége miatt. 🙂
1
author04
2013. február 19. 09:11
#4
Kedves Rinaldo!

De milyen látvány volt!!!
1
author04
2013. február 19. 09:05
#3
T. Szerkesztőség!

Van egy - első olvasásra talán hülyeségnek tűnő - javaslatom. Mi lenne, ha a "szakértői szavazás" csak akkor realizálódna, akkor lenne érvényes, ha a szavazók (user)névvel és véleménnyel vállalnák kritikai megjegyzésüket, illetve az adott pontszámukat? A jelenlegi rendszer szerint a szerző kellemetlen helyzetben van, mert nem tudni - persze megőrizve alkotói szabadságát-, mi az olvasók igénye, mi a kifogás, min kéne változtatnia. Természetes, hogy a szerzőnek és az olvasóinak is megvan a függetlenség, a szabadság joga, van egy mércéje, egy értékrendje, és ez az esetek jó részében nem találkozik. Tisztelet azoknak, akik kommentálják a megjelent írásokat, hiszen névvel vállalják véleményüket, amit ugyan lehet vitatni, vagy jóleső érzéssel nyugtázni de a szerző mindenkor érezze megtisztelve magát, hogy megemlékeznek az írásáról, a kritikákból pedig okulhat, de lehet reagálni is rá, ami esetleg más megvilágításba helyezi a dolgokat. A véleménynyilvánítás nélküli névtelen szavazás viszont visszaélésekre ad alkalmat(akár szakmai féltékenység, akár egyszerű kib@szási szándék sugallja), magam részéről egy sorba helyezem a jellemtelenség netovábbjának számító névtelen levéllel, amibe, ugye, bármit leírhat az ember következmények nélkül. A "szakértői" kifejezés számomra azt jelenti, hogy az illető az általa elolvasott írásokat a maga ízlése, értékrendje, intelligenciája, sőt (horribile dictu!) nemi identitása alapján értékeli és ezt ugyanúgy a nyilvánosság elé tárja, mint a szerző. Hát ennyi.
1
R
Rinaldo
2013. február 19. 08:37
#2
Hülye leselkedö.
1
T
Törté-Net
2013. február 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1