Anyák és fiúk

A témához tartozó történet:
Killem K
11 636 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

eunuch
2010. június 14. 12:50
#104
Párszor már megígérte hogy megfoszt a férfiasságomtól.Mindig agresszívan viselkedtem otthon,de nem hittem hogy bármikor is lesz következménye.Egyszer nagyon csúnyán viselkedtem,és erre azt mondta hogy a kandisznókat is kiszokták herélni hogy ne legyenek agresszívak,velem is ezt kéne.tovább folytattam a hülyeségeimet,erre azt mondta hogy most már kivágja a tökeimet,de nem hittem el.Meleg nyári nap volt,félmeztelenül voltam otthon így is még izzadtam,ő meg otthonkában volt,alatta bugyi meg melltartó,az otthonkáról hiányzott pár gomb,így sokat sejtetett hogy mi van alatta.90-100 kg körül volt a testsúlya akkor,és írtóra feszült rajta a ruha,főleg amikor leült az otthonkában,vastag lábai közül kivillant a bugyi is.Ezután az incidens után mondta,hogy akkor előkészül és kivágja a kincseimet.
Hozott egy lavorban forró vizet,majd az egyik éles kést belerakta(felhevíteni a pengét).Ekkor már elkezdett állni a farkam,egyre jobban,ő is észrevette,majd mondta hogy nemsokáig leszek már kanos.Kihúzott a szoba közepére egy széket,a szék elé tett egy sámlit erre rárakta a lavort.Mikor elkészült mondta hogy vetkőzzek le,letoltam a gatyát és már azt hittem hogy mindjárt folyik a farkamból a geci.Mielőtt leült volna a székre,ellőtem lehúzta a bugyiját az otthonka alól,láttam a hatalmas szőrös pináját,leült a székre, az otthonka felcsúszott rajta,vastag lábai között kivillant a punci.ekkor mondta hogy álljak a sámli és a lavor fölé.A tökeim pont a lavor felett voltak,ö meg széttett lábakkal ült előttem,és csak azt mondta,hogy most már nem vagyok olyan nagy fiú Mi?ezután megfogta a tojásaimat,és írtóra megtörte őket.A végén akkorát élveztem,hogy a vastag combja,az otthonkája,de még a lavor meleg víz is tiszta geci lett.azt mondta nem baj, többet már úgysem fog előfordulni.Ekkor kivette a kést a lavorból,és megfogta a tojásaimat.A forró pengét hozzányomta a tökeimhez,és tudtam hogy kifogja vágni.Mondtam neki hogy utoljára még hadd nyaljam ki a punciját,és hadd verjem rá,megengette,de előtte úgy tökönrúgott a meztelen lábfejével,hogy szinte a hasamba szívtam vissza a golyóimat.Lehajoltam kinyaltam neki,majd felállva kivertem a belső combjára és a puncijára.Ekkor kiméletlenül megfogta a tökeimet,majd mindkét goyló alatt kivágta a zacskót kinyomta rajta a tojásokat, és egyenként levágta őket.Beledobta a tökeimet a forró vízbe,én meg ott álltam fölötte és már tudtam hogy nem vagyok férfi a szemében.A végén még azt mondta hogyha ez hiányzott,akkor megkaptam.A kést elmosta és elcsomagolta,a tökeimet pedig a kutya ette meg az udvaron.Azóta nem veszekedtünk soha.De barátnőm sem volt!
2
egy hozzánemértő
2010. június 13. 15:32
#103
Régóta húzódik egy erotikus kacérkodás 2 között.Mindig bugyiban és melltartóban mászkál előttem,volt amikor le is hajult,izgató puncija és kerekded segge csak úgy domborodott.Múltkor megkért hogy tusolás után húzzam le a melltartóját a hátán(pántos volt és össze volt tekeredve).elhúztam a hátától a melltartót,kicsit oldalazva álltam neki így teljesen láttam a hatalmas melleit,ráadásul alul is kilógott neki,szóltam hogy igazítsa meg,erre előttem elhúzta a mellétől a melltartót,és visszarakta bele.mikor kiment a szóbámból azonnal kivertem,alig értem magamhoz máris elélveztem az átélt gyönyörtől.Pár napra rá megint bugyiban és melltartóban ült a kanapén,egyik lábát direkt felrakta,így nagyon bevágott a pinába a bugyi.2 szer elmentem előtte de már nem bírtam magammal.Megkérdeztem tőle hogy megmaszírozzam -e a lábát.Azt mondta igen,elé térdeltem, először a vádliját maszíroztam majd a belső combját,majd óvatosan a bugyin keresztül a puncijához értem.azt mondta ne hagyjam abba,lehúztam a bugyiját,és kinyaltam neki,majd felállított lehúzta a gatyámat,és 3-at rántott a farkamon,erre úgy elélveztem hogy a falra spricceltem.Ezután mondta hogy folytassuk az ágyban,és írtó jót szeretkeztünk.Ezt a gyönyört kívánom minden hasonló gondolkodású vágyakozónak!
1
horvath.istvan
2010. május 15. 19:47
#102
valaki segicsen hogy csabicsamel anyamat tippeket kerek
1
horvath.istvan
2010. május 15. 19:45
#101
szeretnem tudni hogy aljakneki elcsabitani anyut
1
horvath.istvan
2010. május 15. 19:43
#100
segits hogy tudom elcsabitani anyam
1
Bobesz
2009. május 7. 13:46
#99
Sajnos nem hiszem, hogy a nővérem örülne ha megadnám az elérhetőségét :)
1
Bobesz
2009. május 7. 13:46
#98
Sajnos nem hiszem, hogy a nővérem örülne ha megadnám az elérhetőségét :)
1
Szabó Kata
2009. május 7. 13:38
#97
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék akiket izgat a családi szex.
1
szabó lászló
2009. április 1. 13:55
#96
szeretné tudni mijenanya fiu kapcsolat
1
loránt
2009. február 16. 08:36
#95
Én negyven éve vagyok jóban anyámmal,amit ö nyujt a
feleségem se tudja nyujtani.A családban senki sem
sejti a mi kapcsolatunkat.Még ma is olyan élvezeteket nyujt,amit csak megköszönni lehet neki.
1
biribidi
2008. december 18. 14:03
#94
biztos én vok korlátolt, de én a családira azt hittem, h házastársak, vagy max anyós és a férj, ilyesmi.
nehogy már itt osszatok tanácsokat szegény fiatal kiéhezett fiúknak arról, h hogyan dugják meg a saját anyjukat! ez kurva gáz és beteg dolog. annyi jó nő mászkál az utcán, aki könnyen kapható bármire, tessék, egy haverom taktikája, csak keressetek magatoknak normális szexpartnerokat:
szórakozóhelyen táncikál, itat csajokat, majd fülükbe súgja: 'hozzád menjünk vagy hozzám'. nagyon durva, de eddig max 7 csajt kellett megkérdeznie, valaki mindig elment vele! és nem annyira jó pasi, csak magabiztos. és ne az anyátokat vegyétek rá zsarolással a szexre, mert egyszer, mikor hazaérsz, majd arra leszel figyelmes, hogy a fregolin lóg felakasztva, mert nem bír tovább azzal a tudattal élni, hogy a fiacskája bassza... na nem ragozom tovább...
1
pölös
2008. október 24. 23:49
#93
Szuper a történet! Én már 17 éve kefélem anyámat!
1
sihupapa
2008. szeptember 27. 04:11
#92
nem tudom mért nem lehet oda figyelni szereplök nveire.
1
imi
2008. június 13. 12:09
#91
megnezem,
1
vidraa
2008. június 12. 19:37
#90
ez a családi katagória egyik hátulütöje
a sok kiéhezett, azt hiszi, hogy a valóságban is renszeresen kefélik az emberek az anyjukat, hugukat, nővérüket..
aztán a már fájóan tragikus kiéhezettségében bepróbálkozik...
aztán füles lesz a vége!
gyerekek! ez mese! arra jó, hogy kiverd rá! aztán felejtsd el...
1
Anonimus
2008. június 11. 15:20
#89
Király!!!!!!

bárcsak nekem ilyen anyám lene!
1
Anonimus
2008. június 11. 13:42
#88
Király!!!!!!

bárcsak nekem ilyen anyám lene!
1
.
2008. április 24. 22:04
#87
Thomas! Elég jóba lehetsz anyáddal, ha már ilyenekről is beszéltetek. Szerintem van esélyed, ha anyád kielégületlen.
1
szemesp
2008. március 4. 11:44
#86
nagyonjoazoldal.
1
Thomas
2008. március 2. 22:53
#85
Sziasztok! Én 23 éves vagyok. Próbáltam anyámmal beszélni a dologról, de elhajtott h akkor inkább keres magának egy szeretőt. Nem tom, hogy mit tegyek. Ezek után nem merem lefogni se, pedig igencsak kívánom. Ha nem akarja, sajnom nem tudom, hogy akkor mit csináljak vele.
Légyszi, valaki segítsen.
1