Anna

A témához tartozó történet:
Pontifex
18 280 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

v
vasas62
2023. november 7. 14:40
#19
Jó, de nem tökéletes.
1
a
A57L
2020. május 22. 04:27
#18
Jó lett,érdemes volt elolvasni.
1
Andreas6
2018. október 1. 10:27
#17
Egy kifogásom van csak: A túldíszítettség, mint a rokokó az építészetben. Kevesebb több lenne!
1
vakon53
2016. február 26. 14:38
#16
Nagyon jó volt. A folytatás hiányzik.
1
l
listike
2014. február 5. 16:56
#15
Nagyon jó volt. A folytatás hiányzik.
1
B
Bikmakkocska
2012. december 29. 20:35
#14
Eléggé, hanem túl tömény,kevesebb akció jobb lett volna.
1
genius33
2012. szeptember 11. 06:11
#13
Szerintem király sztori 🙂
1
p
papika
2012. május 16. 14:47
#12
Klasz, uraim nem vitatkozni, hanem irni.
1
t
tiborg
2011. november 5. 05:23
#11
Akar hogy is megy a vita, meg mindig kituno, jol es helyesen megirt sztori!
1
Remete D. László
2010. december 2. 07:47
#10
Pontifex!, vagy Sokadik!
Önigazolgatásod egyre kínosabban árulkodik magadról.
1
Pontifex
2010. december 2. 01:44
#9
R.D.L.!

Utoljára szólok hozzád, mert megint "visszabogozol". Attól, hogy bárki a másik "nick"-jével szól hozzá valamihez, még nem tud újabb szavazatot leadni, ergo csalni, ahogy már megint szeretnél feketíteni. Nincs ebben semmi sumákság! Valahol megértelek, mert kellő empátiával rendelkezem. Meg akartad nyerni a versenyt (sajnos minden áron). A korábbi írásaid többsége alapján (többsége, de nem mindenik!), valahol vártam is, hogy előjössz valami "nagy durranással". Nem ez történt és amint elolvastad a többit erre rá is jöttél, úgy csendben magadban, de azért reménykedtél és dolgoztál érte. Csak a "legszelídebb példa: "Dobogós" az írásod, de te írtál a topicba(nem szó szerint idézlek, elnézést): "ó az enyém messze van a dobogótól" - hogy az egyebeket a béke kedvéért ne emlegessem! Rossz helyen kereskedsz! Sem most, sem a régi időkben nem én/mi voltunk, akik leszorítottunk "gonosz pontozással" a csúcsról. Sőt éppen - többek között én - voltam, aki folyamatosan "reklámozott", természetesen Vidraa-val, Vadásszal egyetemben, mert szerettük volna, ha az a stílus uralkodik el ezen a helyen. Spongyát rá, elmúlt. Én/mi nem vagyunk frusztráltak, csak éppen kicsit módosult a véleményünk és már nem vagyunk biztosak abban, hogy akarunk - pl. veled - egy platformon megjelenni. Sajnálom - és valahol, halkan, téged is sajnállak.
Most pedig ünnepélyesen megígérem - fröcsöghetsz akármilyen gyűlölettel - el sem fogom olvasni, amit írsz, mert ezennel kihúztalak a naptáramból. Annyit azért megjegyzek, még nem láttam embert, aki a lelke görcseit megoldotta volna, az ilyen kényszeres önigazolgatással.
Kívánom, hogy a következő hasonló kiírást nyerd meg, hogy a lelked kicsit végre egy kis balzsamhoz jusson - minket még egyszer nem kell "eltakarítani", mert egyikünk sem fog soha többé elindulni. Szabad a pálya.
Most sem akartalak bántani - bár nyilván úgy érzed s e miatt elnézésedet kérem - mint mondtam soha nem olvasok többé tőled semmit, tehát szabadon acsarkodhatsz, ha a kedved úgy tartja.
Isten veled: Pontifex

Kedves tiborg!

Amennyiben van olyan barátod, akinek szintén van itt regisztrációja, leülve a gépe elé, te is tudsz ugyanúgy hozzászólni, hangsúlyozom hozzászólni és nem második szavazatot leadni. Azt hiszem világossá tettem, hogy a barátom a XXIII.I. - na ennyit a marha nagy sumákolásról. De nem is kívánok foglalkozni tovább ezekkel a dolgokkal!

Üdvözlettel: Pontifex
1
Remete D. László
2010. december 1. 23:35
#8
KEdves tiborg!
Azért van jelentősége annak, ki szólal meg, mert csak sumák módon lehet a másik nickjét használni. Te például sosem tudsz megszólalni senkinek a nevében, csak a sajátodéban. Csak ott van erre lehetőség, ahol csoportosan használják a regisztrációkat, de ott akkor még sok minden egyéb is megtörténhet. Például manipulációk tömkelege. A magyarázkodás árulkodó háttér elé került ezzel a tudathasadásos személyazonossággal.
1
t
tiborg
2010. december 1. 23:06
#7
Ugy nezem ez az egesz vitafolyamat gyerekes civodas. mindegy, hogy ki az iro/commentator mind harom szemely/iro kedvencem!!XXIII, Remete, Pontifex
es meg hozzatok adnam Vadasz47,Pavlov odree es vidraa
1
Remete D. László
2010. december 1. 22:34
#6
Kicsit hitelesebb lenne a magyarázkodás, ha időben döntöttetek volna legalább arról, most ki szól hozzá.Sokadik István, vagy Pontifex, mert az aláírás nem egyezik a föléírással. Micsoda malőr!
1
XXIII.István
2010. december 1. 21:16
#5
Kedves Tiborg!

Mindig kulturált módon kinyilvánított véleményedet sokra becsültem és becsülöm. Most viszont te is a megtévesztettek közé látszol kerülni. Nem "savanyú a szőlő" egyikünknek sem. Ki lettünk nevezve mindenféle maffiózónak/csalónak - igen kimondom, azután lehet kimoderálni/kitiltani - egyszerűen azért, mert szemmel láthatóan a "Veszprémet" másképp' nem lehetett kilökni az első helyről. Ez jól látszott, mert amikor a mi szavazatainkat érvénytelenítették, még mindig torony magasan az élen maradt. Érvénytelenítettek még kilenc - tőlünk teljesen független szavazatot (gondolom nem egyes szavazatokat!) és még mindig a legjobb volt az átlaga. Közben kitiltották majd gyors egymás után következett három szavazat amiknek az összege összesen öt volt (ebben az esetben ez nem számított "rosszindulatú" szavazatnak!!!) és még most is jobb az átlaga, mint a legtöbbnek...hagyjuk! Talán el tudod képzelni, hogy ha csalunk akkor meg van hozzá a saját eszünk, hogy úgy csináljuk, amire senki sem jött volna rá. No ennyit a "savanyú szőlőről". De őszintén szólva unom már ezt a magyarázást - kizárólag téged tiszteltelek meg vele s a továbbiakban befejezem. Én személyesen annak örülök, hogy nem indultam ezen "versenyen" - bár a barátom se' tette volna. Talán a "győztesek" szája íze is jobb lenne, bár én gratulálok nekik és örülök, hogy nem vagyok a helyükben. Tudod én még az a fajta sportember voltam, aji gép nélkül is bemondta a kapott találatot. Ez ma már nem divat. Kár.

Üdvözlettel: Pontifex
1
t
tiborg
2010. november 30. 05:11
#4
Azert, mert kollegaidnak savanyu a szolo, neked nem kell kikopni a cumit. Irj csak batran az olvaso kozonseg az igazi kritikus!!
1
Pontifex
2010. november 29. 16:55
#3
Kedves "fiesta 14"!

Az igazság az, hogy ez egy, afféle "pillanatképnek" készült írás. Lehetne írni hozzá egy "ahogyan kezdődött" típusú "folytatást", ám az szerintem a "csont újrarágása" lenne, mint a kifulladt szappanoperák esetében.

Egyébként pedig valószínűleg ez az utolsó írásom ezen a honlapon - ez sem lenne, ha nem küldtem volna már be sokkal korábban. Nem hiszem, hogy különösebben magyaráznom kellene e döntésemet a történtek után.
1
f
fiesta14
2010. november 29. 09:18
#2
kicsit nagyon a közepébe estünk a történetnek szerintem.kik ők? hogy kerültek ebbe a helyzetbe? stb.. én szeretném tudni. egyébként tetszik.
1
T
Törté-Net
2010. november 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1