Feloldozás

A témához tartozó történet:
Badsign
63 456 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

v
vasas62
2023. november 4. 11:58
#9
Érdekes egy ember érzés világa.
1
Titti
2023. január 8. 06:11
#8
„Ha lenne ilyen mű, az sem tudna egy kezdőt három órán keresztül lenyűgözni, egy kezdő legfeljebb percekre, negyedórákra képes egy idegen műfajra figyelni."
Ez viszont nem igaz, akárki is az aki ilyet ír. 
Nem a tiszteletlenség szól belőlem, de ez eléggé gyerekes. Vagy önmagát nem ismeri, vagy az embereket.
1
Ez egy válasz Remete D. László 2010. november 27. 08:57-kor írt üzenetére.
Titti
2023. január 8. 06:07
#7
Szerintem viszont ez tökéletes. „Az első héten nem találkoztunk többet.”
Mikor eddig értem az olvasásban arra jutottam, hogy még egy dolgot megerősített bennem ez a sztori. Nevezetesen azt, hogy a legtöbb férfi nem fekszik le idegen nőkkel és a legtöbb nő sem idegen férfiakkal. Aki mégis meg meri ezt tenni – az ok most mindegy – azt pedig éppen emiatt – a mássága miatt – lenézik. Aggatnak rájuk különböző jelzőket, kurva, stb, de a tényleges ok a másság.
Azt tudtam, érzem néha ma is, hogy a férfiak a nőket, a nők meg a férfiakat meg sem próbálják megérteni. Ráfogják pl, hogy „nők” és ezzel el is van intézve. Pedig itt is, sok problémától kímélték volna meg a másikat és talán önmagukat is, ha megpróbálják és sikerül.
Ja és a kommunikáció hiány… A nő nem meri magát kifejezni nyíltan, pedig a stílusból kiderül, hogy tudná. Bámulatosan jól alkalmaz ugyanis éppen a kellő helyeken idegen szavakat. Általában taszít, ha valaki nem a megfelelő helyen használ olyan idegen szót, amit magyarral is helyettesíthetne akár, de kitűnni vágyás, vagy ki tudja mi okból mégis azt választja. Na, itt ezt nem éreztem. Pedig megpróbáltam hibát találni benne, de nem sikerült.
Kicsit zavart is, hogy a csudába lehet ez ennyire hibátlan. Rossz vagyok? Lehet. Általában nem szokásom ugyanis hibát sem keresni. Kivéve, ha erre kérnek.
Egy–egy elírást én nem tartok hibának. Sem központozási dolgot.
Szimpatikus az író. Ha ismerhetném, örülnék, ha barátként fogadna el.
1
cscsu50
2019. december 2. 14:26
#6
Hosszú lére eresztett kevés lényeg
1
Andreas6
2017. november 18. 06:45
#5
Mendelssohn (Nem Mendelsshon!) írt ugyan hat operát, de - legalábbis nálunk - nem játsszák egyiket sem. Ha már ismeretlen területre tévedsz, legalább nézz körül, hogy ne írj hülyeséget. Amúgy túl hosszú, én meguntam olvasás közben.
1
a
A57L
2013. november 5. 04:31
#4
Nem rossz.
1
Badsign
2010. december 6. 09:48
#3
Ez tényleg nem a legjobban sikerült, amit eddig írtam. De tanultam belőle, gyakorlásnak jó volt.
1
Remete D. László
2010. november 27. 08:57
#2
Hatvanötezer karakter rengeteg. Ahhoz mindenképpen, hogy csak féloldalnyi bekezdésekből álló leírással legyen tele az írás. Ha a szemnek tagolhatatlan, akkor az embernek alig lesz türelme végigolvasni, különösen, ha nem túl érdekfeszítő a történet. Szóval valamiben másnak kell lennie, mint a többi hasonló témájú leírás! (Nem a hosszában)
Nekem külön elvette a kedvemet az elején álló zenei vonatkozás. Melyik Mendelssohn művet hallgattátok három órán keresztül, ahol elsötétül a nézőtér? Ha lenne ilyen mű, az sem tudna egy kezdőt három órán keresztül lenyűgözni, egy kezdő legfeljebb percekre, negyedórákra képes egy idegen műfajra figyelni.
1
T
Törté-Net
2010. november 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1