Mi kéne még az oldalra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#423 allajos 2017. 02. 18. szombat 04:23
A "versenyeink" című aloldal nevében lévő többesszámot kellene indokoltá tenni....
#422 sztbali 2016. 12. 5. hétfő 23:47
Szerintem a címkék közé bekerülhetne a sógor/sógornő is, mint a szereplők közötti rokonsági fok.
#421 bazsarózsa 2014. 07. 29. kedd 13:36
Mikor lesz már mobil nézet? Haló ez itt a xxi. század!
#420 bikingcrazy 2014. 05. 27. kedd 18:15
Ez a történet is kéne az oldalra, de nem rakják fel:
http://1drv.ms/1puYBNj
#419 Fatima 2014. 04. 16. szerda 18:15
Üdvözlettel és tisztelettel a Törté-net oldal csapatának.

Szerintem igazán kerülhetnének fel az oldalra a filmek részbe
3D animációs filmek könnyű típusúak komoly fajták és keményebb nehéz súly csoportúak.
Szerintem ez eléggé megemelhetné az oldal nézettségét.

Ui.
Nagyon bízom benne hogy elnyeri a tetszéseteket.
#418 sztbali 2014. 04. 1. kedd 15:15
Tisztelet Törté-Net!

Ebben a fórumban az #556 hozzászólásomban a említettem a dp címke és a megvalósulás ígérete volt a felelet, de eddig ez nem valósult meg. Azóta eltelt néhány hónap ezért szeretném azt tudni, hogy folyamatban van-e a megvalósulás , mert egyenlőre eredményt nem látok az oldalon.
#417 kaktussz 2014. 01. 17. péntek 19:11
Keresgéltem az oldalon a történetek között szerepelnek animál címkével felszerelt írások de rákattintva teljesen más linkre visz. Mi ennek az oka? Törölté őket?
#416 Peter Hun 2013. 12. 29. vasárnap 10:39
az előzőt kiegészítve:

Esetleg az író, ha értelmes, építő jellegű kritikát kapna a jövőbeni fejlődéséhez, akkor plussz pontot kérhetne a szerkesztőségtől.
Természetesen az olvasó számára.
#415 Peter Hun 2013. 12. 29. vasárnap 10:33
Tisztelt szerkesztőség!

Az írók - olvasók - véleményezés témakörben lenne egy felvetésem:

Mivel az itt leírt történetek az ember ösztön világáról szólnak, így a megitélésüket nagyban befolyásolja az olvasó beállítottsága. Én például nem vagyok oda a családi, illetve homo történetekért.

Vannak történetek, amik igényesen meg vannak írva, de le van cinkelve a kategóriájuk miatt. Pl.: Hajnal lány "Most kezdődik" című írása.

Szerintem jó volna, ha lenne egy privát üzi fala az írónak, ahol kapcsolatba léphetne vele a története kategóriáit kedvelő olvasó.

Esetleg az író, ha értelmes, építő jellegű kritikát kapna a jövőbeni fejlődéséhez, akkor plussz pontot kérhetne a szerkesztőségtől.
#414 Törté-Net 2013. 12. 24. kedd 13:29
Kedves PPBS88!

A profil-kép felvetése tökéletesen jogos, szerepel is a listánkon, reméljük január folyamán ezzel is tudunk jelentkezni. Szóval köszönjük, valós igény van erre. smile
És szeretnénk több teret adni az íróknak, hogy többet írhassanak magukról. smile

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
#413 PPBS88 2013. 12. 12. csütörtök 20:06
Profil.Így:
Elolvasok egy történetet és ott van hogy x ember írta.És amikor a nevére kattintok akkor jelenjen meg úgy a profilja hogy legyen egy kicsi kis logo féleség.Csak egy kis kép, ami takarja az író személyiségét.(nem muszáj hogy animált is legyen a kép,de jól kivehető legyen,pl 60x40)
És még egy pár apróság.Lehetne olyan hogy pl "Kedvenc filmjei:","Hobbija:" meg ilyesmik.Így sokkal jobban lehetne azonosulni a szerzővel. No és még egy nagyon apró dolog:a fórum rész egész jó,de lehetne benne egy kicsit több smájcika nyes smile smile )
#412 Peter Hun 2013. 12. 2. hétfő 17:41
Tisztelt Törté-net!

Az Írók/fordítók témában megírtam a felhívást.

Kedves Ulysses, köszönöm a közbenjárásodat! Az igazság az, hogy abban voltam, a szerkesztőség majd valamikor később fog válaszolni, vagy esetleg elkezdtek dolgozni a témán.
Nem tudom, mennyire gyakran látogatják az írók a fórumot, azért gondoltam egy rendszer által küldhető üzenetre, megjelenő üzenet panelre a belépéskor.

Üdv.: Peter Hun
#411 Törté-Net 2013. 11. 24. vasárnap 00:13
Kedves Peter Hun!

Először is elnézést a késésért, és köszönjük Ulysess-nek, hogy felhívta rá a figyelmünket.
Azokhoz az írókhoz, akik engedélyezték az e-mail-beli kapcsolattartást, el tudjuk juttatni az ilyen kéréseket. Ettől függetlenül az Íróknak/fordítóknak fenntartott témába is elhelyezheted, így a legbiztosabb, hogy elér a célközönséghez.

Kedves Leona, kedves sztbali!

Mindkettő jó ötlet, megvalósítjuk. smile

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
#410 Ulysses 2013. 11. 22. péntek 19:13
Tisztelt Peter Hun!
Kaptál bármiféle választ a 2013.10.27-én 13:42.kor írt hozzászólásodra? Kifejtetted más fórumban az ötletedet? Miért nem teszed meg itt azt a felhívást?
#409 Leona 2013. 11. 20. szerda 18:23
Tisztelt Törté-Net!

Szeretném javasolni, hogy a képregények esetében a " szakértői szavazás" résznél tegyék be a "szerkesztés" fület is, hogy lehessen értékelni az adott füzetnél a beírói munkát is. Elsősorban azért, mert kezdenek elszaporodni az oldalon az ilyen tekintetben igénytelen munkák. Jó volna tehát, ha az olvasó közösség ilyen formában (is) kifejezhetné a véleményét ezen munkákkal kapcsolatban.
#408 sztbali 2013. 11. 20. szerda 16:54
Tisztelt Törté-Net!

Felmerült egy újabb címke, ami az análhoz kapcsolódik. Egyes történetek dp részeket is tartalmaznak, amit szerintem jelölni lehet.
#407 Peter Hun 2013. 10. 27. vasárnap 13:42
Tisztelt Szerkesztőség!

Nem tudom volt e már igény arra, hogy valaki, mint író felhívással fordulhasson az írótársaihoz, vagy a keresett célcsoporthoz. Örömmel venném, ha a szerkesztőség által kultúráltnak tartott felhívás eljutna az írótársakhoz. Van egy ötletem, amit szeretnék közzétenni, 2 történetem társ-szerzőségével kapcsolatosan.
#406 Törté-Net 2013. 06. 28. péntek 09:51
Kedves olvasóink!

A történetek alatti üzenőfal azért van, hogy a MŰVEL kapcsolatos véleményedet megoszd, hogy kommunikáció legyen a szerző és az olvasók között is. Ebből kifolyólag a személyeskedő megjegyzéseket (amik az írót veszik célba) vagy az "ez egy sz*r" jellegű böfögéseket töröljük. Negatív véleményt lehet kulturáltan megfogalmazni, azokkal nincs is semmi baj.
Örülünk, ha valaki nem folytatja a flame-et, ha "menekül", mert legalább nem kell az ő hozzászólását is törölni, amikor a nem odaillő hozzászólásra válaszol. smile

És szerény véleményünk szerint az oldal megléte nem elsősorban a hozzászólásokon múlik, hanem a történeteken, képregényeken, illetve az azokat író/fordító írókon, illetve az őket olvasó embereken. Ezen túl nyilván nagyon jó, ha van véleménynyilvánítás a történet alatt, bátorítjuk is, de a parttalan flame-war nem "feltétlenül" tesz hozzá az oldal értékéhez.

Viszont ezen felbuzdulva nyitottunk egy újabb témát, ahol szabadon választott témákról is lehet beszélgetni. Parancsoljatok: http://www.torte-net.hu/forum/tema/7651-Tarsalkodo-barmirol

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
#405 gaborthefirst 2013. 06. 28. péntek 09:28
Az üzenőfal akkor jó, ha önálló életet él és nem kizárólag a szerzővel lehet kommunikálni rajta, általa. Ettől van közösségi élet, egyáltalán élet ezen az oldalon, ha csak kétirányú lenne a beszélgetés, akkor kb ez lenne: jó! kösz! Ilyesmi lenne kedves 04, vagy még ez sem. smile Példa rá a te üzenőfalad, üres. Ha rajtad múlna már rég nem lenne ez az oldal...
Abban igazad van, hogy gusztustalan emberek is vannak, tegnap is hogy baszogatott meg személyeskedett velem az a barom. Ráadásul csak azért állt belém, mert unatkozott, ezt ő mondta!
#404 author04 2013. 06. 28. péntek 09:07
Kedves axelley!
Nekem nem a történetekhez fűzött megjegyzésekkel van bajom. Az olvasó, ha megtiszteli a szerzőt azzal, hogy elolvassa a jobb-rosszabb történeteket, joggal fejti ki a véleményét az alkotásról a szerzőnek, dicséri, vagy bírálja ízlése szerint, ezt a jogát senki nem vitatja el. De itt már régen nem erről van szó: a hozzászólók némelyike már egyáltalán nem a művel kapcsolatban fejti ki a véleményét, hanem a másik hozzászólót b@szogatja, csak azért, mert másképp ítéli meg a történetet, és innentől kezdve már maga az alkotás háttérbe szorul és gusztustalan személyeskedésbe fullad az egész, elég, ha a tegnap és ma megjelent történetekhez fűzött megjegyzéseket elolvasod. Ez szerintem nem feltétlenül a szerző oldalára való, hiszen az üzenetek nem neki szólnak.
Más. Menekülés? Nincs ki elől, nem is szokásom, legfeljebb nem keresem a konfrontációt, van épp elég bajom anélkül is, mint ahogy mindenki másnak. Én az indulataimat nem itt szoktam levezetni, főleg nem úgy, hogy másokat ok nélkül sértegessek, de hát nem vagyunk egyformák. Szerencsére.
Köszönet és üdv.