Hibák az oldalon

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

T
Törté-Net
2013. december 9. 21:52
#1034
Kedves Ulysses!

Sajnos ez egy jogos felvetés. :(
Derült már ki ehhez hasonló, ilyenkor természetesen a VIP tagságit azonnal érvénytelenítjük, illetve az író nevét átírjuk a valósra, illetve az író döntésétől függően a VIP vagy az ingyenes részbe helyezzük a történetet. (Természetesen VIP részleg esetén jár nekik a VIP tagság is.)
Viszont sikerült már olyan helyzetbe is, hogy az eredeti író teljesen más néven töltötte fel ide is a történetét, tehát automatikusan nehéz kiszűrni az ilyet, de ha e-mail-ben (erre sokkal gyorsabban tudunk reagálni, mint itt) jelzi az írója, akkor megtesszük a kért lépéseket.

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Ulysses
2013. december 1. 21:32
#1033
Kedves Törté-net!

Ma végigolvastam ennek a topiknak az 57 oldalát. Arra kerestem választ, hogyan kezelitek a "plágium" dolgot. Igen, elismerem, hogy elhamarkodottan tettem azt a "vállvonogatós" megjegyzést. Egy kérdésre mégsem kaptam választ. Azt látom, hogy lelkes segítők, duplázás vadászok segítségével hatékony harc folyik az oldalon belüli lopások megakadályozásáért. Mi a helyzet a máshol (ingyenesen) megjelent történetek - gyaníthatóan VIP szerzés céljából - való lopásával, feltöltésével?
Például némi kutakodást követően, és egy egyszerű e-maillel sikerült kiderítenem, hogy "tomjoe" A tanárnő nyeli a spermámat sztoriját valójában Zero-eco86 írta és jelentette meg a Történetek.hu oldalon Katalin tanárnő címmel. Vagy "lokil15" Az iskola fekete királynője szintén lopás eredményeként került fel erre az oldalra, ugyancsak a fenti szerző munkáját használva VIP szerzésre.
1
Ulysses
2013. november 27. 21:32
#1032
Kedves Törté-net!

Nem szeretnék kötözködni. Már csak azért sem, mert rendkívül gyorsan és hatékony kezelted a felmerült problémát. Úgy érzem, nem írtam semmi sértőt. Azt elismerem, hogy annál inkább gondoltam ilyeneket. A "jutalom" 30 napos VIP tagságit is nagyon szépen köszönöm, de kényelmetlenül érzem magamat miatta. Mint a lentebbi hozzászólásomban jeleztem, az említett történet más néven és címen való ismételt megjelenését többen is jelezték, még akkor, talán tavaly, az adott sztori hozzászólásai között. Igaz, nem mindenki nevesítette a forrást, vagy korábbi szerzőt. Szerintem őket illetné inkább a "jutalom".
Nah, azért nem kell szomorkodnod, mert egy dologban elégedetlenkedtem! 🙂
További sikeres szerkesztést!
P.s.: Elküldés előtt még a megszólításban írt "tisztelt"-et is átírtam "kedves"-re.
1
T
Törté-Net
2013. november 27. 21:11
#1031
Kedves monique!

Sajnálattal olvastuk a problémát, és természetesen a kért történeteket eltávolítottuk az oldalról.

Kedves Ulysses!

Az általad jelzett történetet töröltük.
Amennyiben végignézed az eddigi duplázásokat bejelentő beírásokat, láthatod, hogy gyakorlatilag mindegyik törlésre került, és nem tervezünk ezen a jövőben sem változtatni. Egy-egy észrevétlenül megbúvó történet lehet, de amennyiben jelzésre kerül (akár itt), úgy biztos lehetsz benne, hogy megtesszük a lépéseket, sőt a bejelentőknek jóváírtunk 30-30 napnyi VIP tagságit (a részedre is), így bátorítva az ilyen "vadászatot".

Ezek alapján valótlannak és kicsit sértőnek tartjuk azt az állítást, hogy csak vállvonogatva néznénk a duplázásokat. :(

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
T
Törté-Net
2013. november 27. 20:44
#1030
Kedves sztbali!

Köszönjük, javítottuk.

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Ulysses
2013. november 27. 19:02
#1029
Még egyszer tomjoe-ról.
Egy egyszerűnek látszó lopást miért tartom az oldal hibájának? Mert Justine 2010-ben Füstbe ment terv címen megjelent történetét később ez a "derék" (be)szerző sajátjaként tette fel ismét Kalandjaim címmel. Megjegyzem, hogy az egyezést többen említették az utóbbi, azaz ismételt történet hozzászólásai között.
A szerkesztő meg csak ül kezét széttárva, vállát vonogatva? Hát a... Nem, nem ér annyit, hogy felhúzzam magamat. A fórumokat olvasgatva azt reméltem, hogy az ilyen lopócskázás, idegen tollakkal ékeskedés már a múlté ezen az oldalon. Elszomorít a dolog, nagyot csalódtam, a Törté-net gazdájában is.
1
sztbali
2013. november 27. 14:45
#1028
Tisztelt Törté-Net!

A mai napon felkerült A régi tűz című történet. Anál címkét is kapott, de nem szerepel benne anális szex.
1
m
monique
2013. november 27. 09:02
#1027
Nem tudom., melyik címszó alá írhattam volna, és mivel VIP-történetekről van szó, ami alá tagság híján nem írhattam kommentet, itt jelzem a dolgot. "tomjoe" két történetéről van szó, amit engedályünk nélkül a mi oldalunkról lopott el, és itt sajátjaként tüntetett fel, ráadásul VIP történetként, amiből előnyöket is húzhatott.
Az egyik történetet ""Az albérlő" címűt én írtam, a másik pedig, egy induló sorozat második része (amihez rövid időn belül felkerül a következő rész is) az oldalunk másik adminjának, whynot-nak a tollából származik, a ""Barátnők és fiaik" sorozatban "Monika és Pali" címmel fut.
Az oldalunk most már saját domain, a szex-tett.info alatt megtekinthető, és ott mindenki meg is győződhet arról, hogy onnan származnak a történetek.
Eddig bárki számára szabadon hozzáférhető volt minden, de pont az ilyen lopások elkerülése végett most már csak részleteket olvashatnak egyes történetekből a vendégek, viszont egy ingyenes regisztráció után továbbra is teljes hozzáférést kap mindenki az oldalhoz.
Jezezni fogom az itteni adminnak is a lopás tényét, és kérek mindenkit, aki ezt itt olvassa és VIP tagsággal rendelkezik, hogy a lopást jelezze hozzászólásként a két történet alatt is. Köszönöm előre is mindenkinek!
1
T
Törté-Net
2013. november 25. 19:59
#1026
Kedves sztbali!

Köszönjük, javítottuk.

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
sztbali
2013. november 25. 15:11
#1025
Tisztelt Törté-Net!

A mai napon felkerült a Napfürdőzés 6.része ahol az anál címke hiányzik. Az egyik kép anált ábrázol és a történetben is egyértelmű az anális szex.
1
feetmgi
2013. november 13. 05:22
#1024
Köszönöm!
1
T
Törté-Net
2013. november 12. 18:46
#1023
Kedves feetmgi!

A történet feltöltésekor bejelölted a "Ne a VIP részben jelenjen meg" mezőt, ami bejelölése esetén VIP tagságit nem áll módunkban küldeni (ahogy ez ott le is van írva), mivel ez esetben az ingyenes részlegben jelenik meg.
Emiatt nem kaptál VIP tagságit, illetve ezért érhető el a történeted VIP tagsági nélkül is.
Kivételesen így utólag átraktuk a történetet a VIP részlegbe, és jóváírtuk nálad a 30 napos VIP tagságit.

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
feetmgi
2013. november 8. 16:56
#1022
A történet megjelent de sem értesítést sem VIP-t nem kaptam!!!!!!!
1
T
Törté-Net
2013. november 8. 15:58
#1021
Kedves feetmgi!

Feltöltés után 3-7 nap után megtörténik az elbírálás, ekkor kapsz róla egy e-mail-t is, innentől él a 30 VIP tagsági. Majd ez követően változó idő múlva kerül ki a történet az oldalra is. (Amelyet, mint az írója természetesen a VIP lejárta után is tudsz olvasni és kommentálni.)

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
feetmgi
2013. november 7. 04:49
#1020
Hello!A történet megjelenése után mikortól él a VIP tagság????
1
BalGa
2013. november 5. 08:03
#1019
Én köszönöm!

A több szó sokszor még több találatot eredményez... sajna tapasztalat 🙂
A 35 elegendőnek tűnt egy kis kézimunkához 😉
További jó munkát, sok sikert a fejlesztéshez!

Üdv: BalGa
1
T
Törté-Net
2013. november 4. 22:39
#1018
Kedves BalGa!

Az ötlet remek, fel is írtuk, neki is álltunk a megvalósításnak, rövidesen várhatóbb pár hasonló apróbb javítás-bővítés az oldalon, akkor ez is fel fog kerülni. 🙂
Addig is javasoljuk, hogy több jellemzőbb szót írj be a tartalomban kereséséhez, három szónál már elég szűk lehet a találati eredmények köre.

Köszönjük még egyszer! 🙂

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
BalGa
2013. november 2. 11:34
#1017
Tisztelt Törté-Net!

Belefutottam ma egy apróságba, amit az oldal szempontjából teljesen jogosnak tartok, számomra viszont hiba.
Feltennék egy sztorit, de nem saját kútfőből - nincs infóm a szerzőről -, csak a gyűjteményem egyik darabja. Van egy néhány ilyen 🙂
Nem szeretnék duplázni - magam is kaptam már pár VIP-et duplázás felfedezéséért -, tehát:
Keresés cím szerint: - nincs fenn.
Keresés tartalomra, egy megbízható szótöredékre - masszőr, masszírozás, masszázs alapján -, "massz": találat 35, elég jó szám, nem túl sok.
Kezdtem a hivatkozásokat megnyitni - elejére ránéztem - nem az, becsuktam.
Aztán egyszer csak:
"Sajnáljuk, de a történet nem jeleníthető meg, kérjük ne nyiss meg ilyen sok tartalmat rövid időn belül.
(10 percen belül 15-nél több tartalom megnyitása esetén a szerver letöltő-szoftver gyanúja miatt nem engedi a megjelenítést.)
"

Hijjnye... 🙂

Javaslat:
Megoldható lenne, hogy a fentebb idézett szöveg mellett azért mutasson is valamit a tartalomból?
Jó, jó, ne az egészet, csak valamennyit az elejéből, ami már értékelhető. Mondjuk mint amikor "nem VIP"-ként ad egy kis előzetest... Segítene a problémán.

Köszönettel: BalGa
1
i
imohos
2013. október 30. 17:30
#1016
Valóban igaz, csak az első 3 bekezdést néztem, ott egyezett. A hibát ott követtem el, hogy nem egyeztettem a karakterek számát, abból kiderült volna , hogy a későbbi jóval hosszabb.
1
T
Törté-Net
2013. október 29. 19:45
#1015
Kedves imohos!

Valóban, az eleje jelentős egyezéseket mutat. Viszont fura, mert a később jött történet jóval kidolgozottabb, és vagy hétszer hosszabb is. 🙂
Ezeket figyelembe véve (bár egyértelmű, hogy a későbbi történet az elsőből merített ihletet), de a második történetet nem tekintjük duplikációnak, így nem is távolítjuk el az oldalról, szerintünk ténylegesen hozzátett annyit az eredetihez, hogy külön történetként maradjon helye.
Ettől függetlenül köszönjük a jelzést. 🙂

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1