Nyári vakáció 3. rész - Hugi baby

A témához tartozó történet:
XXIII.István
18 520 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

XXIII.István
2009. október 9. 14:21
#25
Segít nekem.Különösen,amikor elemzünk egy-egy interjút,segít értelmezni azokat a dolgokat,amit egy férfi,egyszerűen férfi mivoltából következően,nem is tudhat megérteni,legfeljebb elképzelni.Tréfásan szoktam mondani,hogy a vadászok(horgászok)is másként látnák a dolgokat,ha a "vadakkal"(halakkal)szeretetkapcsolatba kerülve,tőlük hallanák,hogy nekik mik és milyenek az érzéseik,amikor részt vesznek ebben a tevékenységben(mármint a vadászatban).
A tréfát félretéve,az említett mély-interjúk igazi megértésében nagyon nagy segítségemre van s akár hiszed,akár nem,a saját magam megismerésében is sokat segítettek ezek a beszélgetések.Ja igen,a szexualitást Ő is az élet fontos és elengedhetetlen részének tekinti és soha nem jelentett gondot beszélgetnünk erről - noha sok éve tart már a kapcsolatunk és el is múltunk már húsz évesek.
1
pina
2009. október 9. 14:06
#24
Értem:) És a barátnôd mit szól ahhoz, hogy ilyeneket írsz?
1
XXIII.István
2009. október 9. 13:25
#23
A'propos!Legalább ennek a novella-sorozatnak az ötlete tetszik neked?Olvastad az első részhez tett bejegyzésemet,arról,hogy egyáltalán hogyan keletkezett és mi adta a folytatáshoz az ötletet és alapanyagot?
1
pina
2009. október 9. 13:23
#22
Hát ez az Ödipusz klompexus furcsa dolog. Lehet hogy tényleg van benne valami. És abban is igazad van, hogy az erôszakos szex már nem annyira népszerû. Én lapozok is tovább ha olyan helyre jutok. Nem vagyunk mi japánok, hogy a szex a leszorított nôi fejjel kezdôdjön. Én azonban a csúnya beszédet nem utasítom el a szex közben.
1
XXIII.István
2009. október 9. 13:20
#21
Ne felejtsd el,itt nem a családi nemi erőszak a népszerű,mert szerintem az,az,ami a gyilkossággal egy platformon említhető,hanem a szereteten (szerelmen?) alapuló erotikus történetek.Amúgy én próbáltam ide idézni az Ödipusz-komplexust is,mint lehetséges motivációt.
Azt persze nem igazán tudom,hogy más honlapon mi a helyzet,mert nem nagyon ismerek másik ilyen honlapot.
No lényeg az,nem csak a tiltott dolgot - azt csak,mint lehetséges egyik opciót - említettem,hangsúlyozva az erőszak teljes elutasítását.Ezzel együtt tény,hogy a krimi,mint műfaj,rendkívül népszerű - ne nevess ki,lehet,hogy azért mert az ember eredete szerint ragadozó?!Nem tudom.
1
pina
2009. október 9. 12:28
#20
Tehát a tiltás miatt izgulunk? És akkor a többi tiltott dolog? A gyilkosság pl? Az valahogy nem vonz sose fordulna meg a fejemben. De amúgy aláírom, biztos van abban valami hogy a tiltás miatt is érdekes. Azonban engem nem - és szerintem sok más embert sem - a tiltás miatt vonz a téma. De azért nem vagyok teljesen elalélva az ilyen sztoriktól.

Amúgy azt hozzátenném, hogy ezen az oldalon a családi a nyerô, máshol azonban a családi nem fut olyan jól.

Hát gruppen, de azt hiszem nekem a 3-as is elég;)
1
XXIII.István
2009. október 9. 12:08
#19
Bocs!Nem vettem észre,hogy a barátnőm nick-je maradt bent a gépben!
1
Mercedes bend
2009. október 9. 12:06
#18
Nem merlek már megszólítani,mert látom nem hiszed el,hogy eszembe sem jutott megsérteni!Sőt kifejezetten örülök a felvetett gondolatoknak - olyan kevesek veszik a fáradságot az értelmes,hangsúlyozom az ÉRTELMES(!) bejegyzésekre(szinte a két kezemen meg tudom számolni őket!).
De a témához: azt gondolom,hogy ez ugyanaz a jelenség,mint az egyéb tiltott dolgokhoz való vonzódás.Amikor az USA-ban,az első világháború után bevezették a szesztilalmat,akkor még az is inni akart,aki azelőtt absztinenciában élt - degeszre keresték magukat e miatt a bűnszervezetek.Ha közelebb jövünk: talán te is emlékszel - én legalább is igen - a szomszédban a zsíros-kenyér is "jobb"volt,mint otthon a kolbász és nem volt finomabb dolog,mint az idegen fáról - akár éretlenül is - lelopott gyümölcs. Szerintem talán ilyesmire vezethető vissza ezeknek a történeteknek a "népszerűségi besorolása" is.A totál extremitásokat(erőszak,homoszexualitás)viszonylag kevesebben "csípik",ettől most tekintsünk el,annál is inkább,mert ezek "szeretetéhez" minimum némi deviáns attitűd(persze ez mindenkinek a szíve joga!)szükséges.A hetero talán "túl természetes",te is már a csiklandósabbat említetted,nevezetesen a gruppent.S úgy tűnik,a pontozás fényében legalább is,a legnépszerűbb a családi.
A fentiek persze csak spekulációk a részemről(bár gondolj pl. az Ödipusz-komplexus pszichológiai tényére,ami gyakorlatilag minden ellenkező nemű szülő-gyermek kapcsolatban létezik - mondjuk,persze az esetek többségében nem jelent tényleges szexuális kapcsolatot!).Kíváncsi vagyok te és/vagy mások is mit gondolnak erről!
Üdvözlettel a tizenharmadik.
1
pina
2009. október 9. 10:54
#17
A T.pina gúnyos megszólítás volt, és ezt te is tudod. Attól hogy a nicknevem ez, az még nem jelenti azt hogy a T.pina megszólítással enyhe gúnyt vigyél bele a dologa, ráadásul ezzel éreztetvén, hogy 'fölöttem' állsz és mit akarok én itt ilyen nicknévvel hopgy pina. Belátom nem a legjobb

A másik, ha nem kézeljük bele a rokonainkat akkor miért vonzóbb, mint mondjuk egy szimpla hetero történet? Csak azért mert az unalmas? Engem személy szerint a többes szexrôl szóló sztorik vonzanak a legjobban. De mint mondtam ezeket sem vetem meg.
1
XXIII.István
2009. október 9. 10:27
#16
Tisztelt pina!(A "T.pina" ugyanezt az udvarias megszólítást jelentette - engem még úgy tanítottak,hogy ha valakihez levelet intézek,akkor azt megszólítással illik kezdeni!A nickname-et nem én választottam neked,hanem te magadnak - gondolom szabad akaratodból - így nem látom be,hogy sértő volna,ha azon szólítalak. Hozzá kell tennem,nem is akartalak sértegetni,nem is éreztem okot rá!)
Azt viszont nem értem,miért gondolod,hogy mindenki a saját rokonságát képzeli bele ezekbe a történetekbe? Igaz egyikünk sem lát bele a mások fejébe,így én sem tudom,hogy hányan olvassák ilyen vagy olyan gondolatokkal.Én személy szerint jobban vonzódom ezekhez a novellákhoz,mint pl.az s/m vagy homo történetekhez - lehet persze,hogy ez attól van,mert az utóbbiak gondolatvilágával semmiféle közösséget nem tudok vállalni(gyűlölöm az erőszak minden formáját és bizony nem tudom elképzelni,hogy egy másik férfi nyelve tekeregjen a szájamban - míg leírtam,az alatt is émelyegni kezdtem)igaz persze,hogy a lányaimat sem kefélném meg!
Amikor azt írtam,hogy gyűlölöm az erőszakot,akkor ebbe beleértettem a verbális erőszakot is.Én verbális erőszakként élem meg,ha olyant hallok-olvasok - no az egyszerűség kedvéért írok példát - "gyere te kurva szétbaszom a gőzölgő picsádat" vagy "kúrd szét apu a tüzes pinámat a hatalmas faszoddal".A szex - véleményem szerint - csakis szeretkezésként élvezhető és úgy emberi.Én pedig a fantáziámban is ragaszkodom ahhoz,hogy EMBER maradjak.Lehet ezt másképp' is bizonyára,ám az nekem "nem jön be".
Köszönöm a figyelmedet: XXIII.István
1
pina
2009. október 9. 07:49
#15
Igazad van, birizgál. Engem is. De ha ilyen történetet olvasok, sosem képzelem bele a saját rokonaimat, különben nem érdekelne. Akkor most hol a titok nyitja?

Amúgy nem kell T.pinázni:)
1
XXIII.István
2009. október 8. 16:45
#14
T.pina!Komoly egyetemek kutatói foglalkoznak ezzel a témával(ld.még az első részhez írt utolsó bejegyzésemet).Ami eddig a kutatásból,ismereteim szerint kiderült,az,az,hogy hogy lényegesen gyakrabban fordul elő ez a jelenség a családokban,mint azt gondolhatnánk - de hivatkozhatnék az új magyar Ptk. tervezetre,ami például lehetővé teszi a nagybácsi-nagynéni/unokahúg-unokaöcs közötti házasságkötést,valószínűleg igazodva a társadalmi valósághoz.
Nem gondolnám ennek ellenére,hogy "mindenki megdugná anyját, apját, húgát, bátyját",mint ahogy a krimi-kedvelőkről sem gondolnám,hogy "mindenki rabolna,gyilkolna,erőszakolna stb.".Viszont mindkét műfaj olvasása kellemesen birizgálja-borzongatja a fantáziát és az idegrendszert.Amúgy az a véleményem, hogy bármely' kategóriában írt mű egyenértékű,ha JÓL VAN MEGÍRVA!
Ja!A top húszban tizenkilenc a "családi",ám emlékezetem szerint, egyiknél sem olvastam a negatív megjegyzésedet? Kérlek olvasd el a "Nyári vakáció" első részéhez írt utolsó bejegyzésemet,s még az is lehet,hogy megváltozik a véleményed.
Mindettől függetlenül köszönöm a hozzászólásodat!
Üdvözlettel: XXIII.István
1
pina
2009. október 8. 08:40
#13
Mi a hatlövetû vadnyugatért van mindenki ennyire ráizgulva a családi történetekre? Itt mindenki megdugná anyját, apját, húgát, bátyját?
1
fiesta14
2009. július 29. 16:23
#12


jöhet a többi is!
1
István
2009. június 4. 01:15
#11
Kedves "CwIki"!
Megtisztelsz,hogy kíváncsi voltál a reakciómra, sőt válaszoltál is rá.Kedvem is volna megbeszélni veled ezt a problémakört.Sajnos az ilyen anonim levelezgetés nem igazán ad erre alkalmat.Ám azt sem szeretném,ha úgy tűnne,mintha az "olcsó" ismerkedés lehetőségét keresném ezen a fórumon.Az viszont igaz,hogy némileg kíváncsivá tettél.........No de,hogy leendő pszichológus..........? - bár ki tudja,bárkinek szüksége lehet akár pszichiáterre is...!

Pussszzz!
1
CwIki
2009. június 3. 18:06
#10
Kedves István!

Nem kritizáltam, csak mosolyogtam rajta! :-) Igényesen vannak megírva ezek a történetek nincs is velük baj, csak furcsa! Meg az is hogy így reagáltál egy megjegyzésre!

Puszi!

A leendő pszichológusod! :-)
1
István
2009. június 2. 20:08
#9
Kedves "CwIki"!Nem akarlak elkeseríteni,de az első húszból 19 az,plusz egy "Remete".Tudod ez a fantázia világa s gondolom ebből a szempontból "ütősebbek" a családi story-k.Ergo ez nem feltétlenül valami nagy perverzitás(gondolom te is vágyakozol és kívánod pl.a lottó ötöst s közben tudod sohasem fogod megnyerni - de olyan jó álmodozni róla)
Amúgy a megoldás: Állj neki és írj "Remete minőségben" és/vagy fordíts "Kilián Wanda minőségben" nem-családi történeteket sakkor valószínűleg azok lesznek a top 10-ben.
Remélem nem tekinted kioktatásnak vagy sértésnek e kis megszólalásomat.Én ti.a jól(és szépen,jó helyesírással,nem durva kifejezéseket használva) megírt,családi történeteket kedvelem ezen a honlapon,de szívesen olvasom Remetét,Vadászt... és még sorolhatnék jó pár nevet a szerzők közül.
Üdvözlettel: István
1
CwIki
2009. június 2. 17:03
#8
azért van abban valami mélyen perverz hogy az első 10-ben csak "családi" irományok szerepelnek!
1
Lupi
2009. május 26. 19:05
#7
Kösz!! elégé élveztem a történetet remélem hamar lesz fojtatás!!
1
Dobszi
2009. május 25. 22:42
#6
Ez minöség!
10pont
1