Boldog karácsonyt! 2. rész

A témához tartozó történet:
Remete D. László
41 219 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

sihuhupapa
2008. december 9. 16:05
#11
Ez az egész Remete stílus nem hardcore , én itt spec azt várok . A Gyurkovics attól még művészi , de nem ide való. Ezért meg lehet sértődni , jellemző , hogy nem hiszi el , hzogy nem mindenkinek teteszik és ezért le is pontozzák.
Mutass szép magyarsággal megírva egy hard sztoryt és akkor én is meghajlok a nemzet nagysága előtt.
1
Ubesz
2008. december 9. 12:14
#10
Remek történet!Csak így tovább!
1
wwwalaki
2008. december 9. 10:14
#9
Kedves Remete!
A másfél óra valóban extrém, bár nem is teljesen szokatlan. És az is teljesen rendben, hogy ebben a korban és az elsőre tényleg általában nehezen szánják rá magukat. De azért akkor is sokallom. Ha valamikor nyár közepén (júliusban) ismerkednek meg, és tényleg hamar kialakul az érzelmi vonzalom meg a testi vágy egymás iránt, ráadásul nem pillanatnyi fellángolásról, hanem tartósnak bizonyuló helyzetről van szó, akkor még a 15 évesek sem igen várnak olyan három hónapnál tovább, még az elsővel sem. Szóval pmm egy valós helyzetben már valamikor szeptember végén, októberben bizony kihasználják az első alkalmas pillanatot.
Boldog karácsonyt!
wwwalaki
1
Remete D. László
2008. december 9. 08:43
#8
Kedves incifinci!
Felveted, hogy a Páternoszter hátrébb áll a listán, mint ez a történet. AZ ok az, hogy aki egyszer ad egy tizest, az többé nem tér vissza, hogy újra szavazzon, viszont aki haragszik erre a stílusra, az havonta visszatér lepontozni, és így egy, vagy két ember véleménye sokszor jelenik meg és úgy tűnik, mintha sok embernek nem tetszene. Ebben csak az a feltűnő, hogy eleinte nyolc - tíz szavazatonként kapok egy ismételt egypontost, később pedig nyolc-tíz egypontos után érkezik csak egy-egy tízpontos, az pedig valószínütlen, hogy a megjeleneés környékén csak olyanok olvasnák, akiknek tetszik, aztán pedig csak olyanok, akiknek nem teszik. Így aztán várható, hogy majd ez is eltűnik a lepontozottak között, mint ahogy nemcsak az én írásaim, hanem vadászé, vagy vidráé, vagyá másoké is eltűnik idővel.

Kedves wwwalaki!
Talán azért kellett karácsonyig várni, mert a való életben a felnőtt kort elért nők és férfiak sem fekszenek össze minden esetben másfél órás ismeretség után, alig serdült kamaszok pedig még nehezebben szánják rá magukat erre a nem jelentéktelen dologra. Különösen akkor, ha még azt korábban soha sem tették.
Boldog Karácsonyt! és Üdvözöllek Benneteket Remete!
1
wwwalaki
2008. december 9. 00:28
#7
Nagyon jó, pont valami ilyen folytatást vártam. De mi a fenének kellett Ferinek és Flórának karácsonyig várni? Csak nem azért, mert ez a sztori címe?
És végre egy olyan sztori, ahol nagyon is gondolnak a védekezésre. Bár egy szűzlány és egy szűzfiú esetében nem kell félni a betegségtől, ám annál jobban a nem kívánt terhességtől. Valahogy a legtöbb sztoriban mintha nem gondolnának ilyesmire. Pedig az egyszerű eszköz és a kis mozdulat mindkettő ellen majdnem tökéletes védelmet ad.
Összességében csak gratulálni lehet hozzá.
1
Olvasó
2008. december 8. 21:59
#6
Ismét remek sztori:)
1
incifinci
2008. december 8. 11:52
#5
Igazi "Remete-féle" történet. Köszönöm. (A sors fintora, hogy megelőzi a Páternosztert, pedig - szerintem - az jobb. Ami persze semmit sem von le az értékéből.) Szerencsénkre ma már egyre több igazán színvonalas művet olvashatunk itt, lassan leáldozóban a "tagságiért rittyentek valami kielégületlen tiniábrándot" firkálmányok kora.
1
Remete D. László
2008. december 8. 08:02
#4
Én is Boldog Ünnepeket kívánok mindenkinek!
1
pisti47
2008. december 8. 06:37
#3
Neked is boldog karácsonyt Laci. Benned aztán nem csalódom.
1
sihupapa
2008. december 8. 03:52
#2
köszi.
1
T
Törté-Net
2008. december 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1