(Sz)Expressztábor

A témához tartozó történet:
vidraa
49 728 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Pontifex
2009. szeptember 13. 16:54
#73
Vidraa!Így "ismeretlenül" is kedves ismerősöm(barátom? - no ezt csak azért,mert a körülmények nem alkalmasak barátság kialakulására)!Nos igazán csak azt akartam megjegyezni,hogy talán e "találkahelyen"kialakult vita is okozhatta, a dolgok kezdenek a helyükre kerülni.Legalább is a tendencia azt mutatja,hogy szép lassan azok az írások jönnek fel az első ötvenbe,amiben nem a durva pornográfia,hanem a kifinomultabb erotika,no meg gondolatok és emberi érzések jelennek meg - és minő "meglepetés" - technikailag(gondolok itt helyesírás,fogalmazás)is ezek a jobbak.Ld.Remete,Vadász,Kilián Wanda,azIsván a XXIII....bocs' azoktól,akit kifelejtettem (na hirtelen pl Epiffon)
1
vidraa
2009. szeptember 2. 07:55
#72
"képzeletbeli szemem előtt"
ha pornónóvellákon kívül mást is olvasnál...
talán rátaláltál volna a "lelki szemem előtt" kifejezésre...
a "képzeletbeli szem" azt jelenti, hogy nincs szemed.
csak képzeled, hogy van...
lehet, hogy ez az igazság és ezért vagy ilyen "vaktyúk"...
művelődj...
vagy írjál te is történetet...
nem nagy ügy..
1
Pontifex
2009. augusztus 30. 00:57
#71
Te óriási "ego"(na így is,hogy értsd:"énvagyok")!Nézd nyugodtan továbbra is a győzike-show-t!Viraa,persze nem szorul az én védelmemre,viszont kénytelen vagyok megjegyezni,hogy mennyire szánalmasak a bejegyzéseid.Ekkora mély - mondhatnám:jól fejlett - kisebbségi komplexussal csak ritkán találkoztam a praxisom során!Ettől nem fogsz gyógyulni!Irány egy pszichológus,mielőtt "teleszel" "talált süllyedt"!
1
énvagyok
2009. augusztus 30. 00:21
#70
Te vidraa!
Azért mégiscsak "talált süllyedt" a bejegyzésem!
Ugyanis már reagálásodból is kiderül, hogy mennyire öntelt vagy!
Miközben reagálsz, még akkor is jót nyalsz Remetének, és fényezed önmagadat.
Na persze várod, hogy ő is megvédjen itt.

A képzeletbeli szemem előtt azt látom, hogy félrecsapod a fejed, aztán a kezeddel a hajadat továbbsimítod. Miközben várod a Győzike féle celebeknek kijáró rajongói autógrammkérők hosszú sorától, hogy ugrándozva törjék egymást, az első autógrammodért.

Ezt is azért írom, hogy láthassam újból az autogrammal ellátott reagálásodat!
Üdv. egy rajongód!
1
pisti47
2009. augusztus 27. 07:38
#69
Kedves Vidra. Úgy látom, jó kis találhozóhely lett az írásod utáni kommentek a bunkók részére. Ezek bántva érzik magukat, de legalább is irritálja őket, ha okosabb emberekkel találkoznak. Attól izgulnak fel, ha övön alul üthetnek, itt megtehetik. (süljön el a pöcsük a pina előtt 1m-el) Aki közösségben nevelkedett az tudja, hogy ilyen lények mindig voltak közöttünk (sunyi, alattomos emberkék) Ezeknek se humorérzékük, semmi empátia egymás iránt, se nőik (ha egy akadt, azt azonnal elvették), csak az irígység marad életük végéig. Nem szeretnék ilyen formán sokáig élni. Nagyon jól esik viszont ilyeneket olvasni, mint a Te írásaid, vagy a Remeté-é. Látom, nem vagyok egyedül, a bunkók pedig csak írjanak nyugodtan, a negatív reklám is reklám. Üdv. pisti47
1
Caligula
2009. augusztus 26. 23:27
#68
Vidraa!Nehogy már ezek a "mélyenszántó"vélemények határozzanak meg Téged!(ami mélyen szánt az a "szántógép" - nem merek direktebben fogalmazni,mert akkor esetleg törlik a hozzászólásomat - még így is lehet,hogy az lesz)A némileg nagyobb mennyiségű szürkeállománnyal rendelkezők,kifejezetten vártuk(várnánk)az írásaidat(írásaitokat)!Igaz csak a saját nevemben van jogom szólni(egyesek szerint "nyalni" - de le....m!)de én kifejezetten élveztem,hogy az írásaitokat OLVASNI lehetett - bár az is lehet egy perverz élvezet,hogy a suk-sükölések,meg egyéb nyelvi borzadályok között lavírozva megpróbálja valaki a szövegnek látszó valamiket "magyarra fordítani" - no te(ti)nem ezt nyújtottátok.Magamra vessek,hogy én mégis a Ti stílusotokat élvezem - el is küldik az ilyeneket,mint én "közkönyvtári tanulmányútra" - olyanok akik viszont nem igazán láttak belülről,egyáltalán könyvtárat.(Talán már látható is,amint szégyenemben pironkodok?)
Konklúzió: ÍRJ!
üdv.:caligula
1
vidraa
2009. augusztus 26. 21:37
#67
híresssssssssség??????
Jó, hogy nem mindjárt celeb!!!!!!!!!!!!!
mit nyalunk egymásnak?????????
még a stílusunk is ég és föld
Remete tipikus "szépíró" finom, lágy...
én meg enyhén szóls is groteszk... gúnyos,sőt néha keserű...
Ő komolyan ír...
én csak játszom a szavakkal...
Híres lennék?
Majd szólok az ismerőseimnek, hogy készüljenek az autógramkérők özönére, amit azért osztogatnak mert ismertek engem...
ezért nem írok többet...

1
Hétpettyes bogár
2009. augusztus 23. 22:21
#66
tevagy,jé ez tényleg te vagy(nem én vagyok!!!)!Egy biztos ha Remete és/vagy Vidraa így "suk-sük"-ölnének akkor biztos nem "nyalogassák" egymást,mint a "tipikus bukott hírességek".Szerencséd,hogy te nem tudsz bukottá válni,mert nincs honnan!És ez nagyon lényeges különbség, persze nem a javadra.
1
énvagyok
2009. augusztus 23. 21:05
#65
Amint tehettem, figyelemmel kísértem a Remete és Vidraa közötti agy-végy-eléseiket.
Ami közöttük zajlik, az már túl megy a normális udvariasságon! Ezt én inkább egymás körbenyalásának nevezném.
Azt hittem, hogy ha lefutnak a felrakott történeteik majd csak elmarad ez a nyalakodás. De nem!
Tipikus bukott hírességek mintájára nyalogassák a másikat, mert ugyanazt várják vissza. Ugyanis csak így tudják életben tartani magukat.
Persze a konkurenciát viszont közös erővel nyomják le.
Mindenképpen összefonódást vélek felfedezni.

Bocsika a véleményemért!
1
Caligula
2009. augusztus 20. 00:04
#64
Ja!Ami kimaradt:
1.Most aztán jó nagyot "nyalintottam",mi?
2.Szerencse,hogy van egy "Vidraa-nk",mert ennek kapcsán egészen jól el lehet beszélgetni.
1
Caligula
2009. augusztus 20. 00:00
#63
Kedves "Remete"!Az a tapasztalatom,hogy ha "megfeneklik kissé a szekér"(alkotói válság?),akkor érdemes valami könnyedebb,rövid lélegzetű dologba(egy "ötpercesbe") "kilökni a dugót" s azután már megy az írás magától.
Szívből drukkolok Neked,hogy sikerüljön.Igazából a,nem erre az oldalra való írásodat(írásaidat)is elolvasnám.
1
Remete D. László
2009. augusztus 19. 19:30
#62
Kedves Caligula!
Kösz! Értelek, de a célom éppen az volt, hogy olyan regényt próbáljak meg írni, amely nem erotikus. Lesz benne erotika, persze. De annyi nem hogy itt megéljen. Hacsak, nem tudom rászedni a szerkesztőket, hogy indítsanak nem erotikus oldalt is, de ez még a jövő zenéje. Egyelőre az a tét, be tudom-e fejezni. Éppen olyan ponton állok, amikor megeshet az is, hogy hiába küzdök, nem lesz belőle semmi.
Üdv.:Remete.
1
Caligula
2009. augusztus 19. 17:02
#61
Kedves "Remete"!Énnekem kellene számodra elmagyaráznom, hogy az erotikát az írásba(csupa naggyal kellett volna írnom,de te anélkül is érted)ugyanúgy be lehet illeszteni,mint pl.Antonioni -hozhattam volna példának mást is,de Ő a kedvencem - a filmjeiben.(Azokat sem a pornó-imádók nézték)Akiknek meg az ilyen "Bűn" és/vagy "Egymásra találva" stb.stílus kell,az nem biztos,hogy téged fog olvasni.Na és?!? Én várok az írásaidra!
1
Remete D. László
2009. augusztus 19. 15:41
#60
Kedves vidraa, pisti47!
Nem ment el a kedvem az írástól, csak amit most írok, nem erotikus. Ha készen lesz, lehet, hogy egy-két epizódot átírok szexire, de egyelőre még a felénél sem tartok. Ilyenkor nagy bennem a bizonytalanság, egyáltalán be tudom-e fejezni. Ez most egy nehéz lecke, pont azért tűztem magam elé, hogy tudok-e mást is írni, vagy sem. Én reménykedem, de ha igen, akkor gondban leszek, mert nem tudom, hol vezessem elő az írást. Ide ugyebár, csak erotikus jöhet számba, és az olvasók egy része - akiket nem feltétlen akarok kiszolgálni -, a kemény, durva szexre vágyik.
Szóval megvan a magam leckéje.
Üdv.: Remete
1
Caligula
2009. augusztus 19. 12:18
#59
No,Jani,most tényleg önmagadat adtad.Vannak az életben,ilyen kitárulkozóan őszinte pillanatok és akkor fékezhetetlenül előtör az igazi EGO!Szép volt fiú!
1
jani
2009. augusztus 19. 11:23
#58
Hali Gula bagojjj mongya a vérebnek , hogy harapósch .
Nyelvcsapásszám 1000 / perc , ezzel , ha nem nyelvvel , hanem lapűáttal csinálod olipinát lehet nyerni kalyaqban , mint Kováts , vetted ?
1
vidraa
2009. augusztus 19. 07:45
#57
ja, van már egy éve néhány majdnem kész sztorim egykorí NDK-s csajokról...
a balatonon...
nagy szexgépek voltak..
már aki emlékszik rájuk...
elég röhejes...
de valahogy nem tudom(nincs kedvem) befejezni..
talán majd télen..
vagy jövőre..
1
vidraa
2009. augusztus 19. 07:31
#56
szia Remete!
Ne menjen el a kedved az írástól...
elég, ha az enyém elment......
amúgy köszi mindenkinek...
de már....

vannak sztorik amire nem lehet reiszoni..
legalábbis elég nehéz...
ez bosszantó lehet egy elkínzott kielégületlen fütyivel a kézben..........
1
pisti47
2009. augusztus 19. 05:46
#55
K. Remete. Örömmel látom, hogy aktivizálod magad, talán még írni is fogsz. A bunkókra reagálsz, nehezen viseled el a pimaszságukat, ez már az első lépcső. Üdv. pisti47
1
Remete D. László
2009. augusztus 18. 15:57
#54
Kedves jani!
Nem nyalunk egymásnak. Csak írunk. Így.
Lehet, higy nem tetszik, de egy valódi minősítés nem azonos a teszési indexszel.
Üdv: Remete.
1