Erotikus látomások a múltból

A témához tartozó történet:
leticia_63
14 145 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A Hegylakó
2004. december 17. 02:13
#40
Csak egy finom kis megjegyzés .. ha ráviszed az egered a nevemre, akkor ott alul megjelenik az emailcímem, nézd meg, jó?
Most már csak azon gondolkozom, hogy ezzel a mentalitással 'csak' Fideszes vagy-e vagy egy kőkemény MIÉPesbe ütköztem.
A nacionalizmus a hülyeség utána a második dolog az értékrendemben ami legalul szerepel.
Mit tett az a szegény külföld, hogy így kellene utálni. Lehet, hogy jó példát lehetne tanulni tőle sok dolgokban (ezt most konkrétan nem ide értem).
Jó persze felhozhatod nekem az elnyomást, meg Trianon, de azok az idők már elmúltak!
Most már mi is Euróban vagyunk (végre!)
és szerintem egyre kevesebb jelentősége van, hogy ki külföldi és ki nem. Te is Európai vagy és én is. Az, hogy valami jó, vagy rossz, nevel-e vagy árt, nehogy már azon múljon, hogy magyar-e vagy külföldi!
Azon múlik, hogy hogyan tetszik, hogy hogyan írták meg, hogy mennyi lelkesedst, energiát tudást vittek bele.
Hogy egy kicsit beszéljek a történetekről is:
A fantáziában ez még jobban igaz. Mármint, hogy nem a származás, az elnevezések, kategorizálás a lényeg, hanem a tartalom.
Felőlem lehetnek magyarok vagy németek vagy bárkik egy buzis történetben, nem fogom elolvasni, mert nem szeretem az olyan történeteket.
De ugyanígy, ha egy magyar lány van mondjuk egy pornóvideóban vagy egy olasz, teljesen mind1, az tetszik jobban amelyik szebb. Nem biztos, hogy a magyar a szebb, de az sem, hogy az olasz. (Egyébként az a szebb, amelyik jobban tetszik -> esztétika, szal itt bezárul a kör).
A nevemről: 1. Te csak magyar filmeket nézel? Ha nem, akkor már itt 1-0 van.
2. Hogy jössz Te ahhoz, hogy megmond nekem, hogy milyen nevet választok?
Olyat választok, ami nekem tetszik, és akár angol is lehetne. Értékelhetnéd, hogy nem simán highlander, hanem magyarul használom!
3. Belekötöttem én vagy bárki más abba, hogy Laci?? Tudod milyen ez?
Mint a nácik. Te zsidó vagy, te biztos lopsz meg kell halnod!
Neked külföldi neved van, te biztos .. stbb. meg kell halnod.
Nem ugyanaz a mentalitás?
Nah, ennyit rólad..
1
Laci
2004. december 14. 03:32
#39
A Hegylakonak: hogy tudomanyos legyek, a nemzet egyenekbol all, az egyenek szemelyiseget alakito hatasokhoz pedig az is hozzatartozik, hogy milyen erotikus torteneteket olvasnak. Ha tul sok kulfoldi, magyarellenes sztorit olvasnak, akkor nemcsak a szexben, de minden masban is elkezdenek dicserni mindent, ami kulfoldi, es mocskolni mindent, ami magyar. Erre te is jo pelda vagy, mert annyira a kulfoldi sztorik hatasa ala kerultel, hogy meg a felvett neved is egy kulfoldi filmre utal.
1
A Hegylakó
2004. december 13. 03:35
#38
Hmm... ez kezd egyre jobban hasonlítani valami politikai vitához..
mégegyszer most világosan megkérdem: mi köze az eoritkus történeteknek a nemzet hasznához/életéhez, stb..?

Ilyen összefüggé szerintem nincs, de szívesen veszem, ha ennek ellenkezőjét bebizonyítod.
Leticia: köszi a kritikát amit a műveimről mondtál.
1
leticia_63
2004. december 12. 09:44
#37
Laci!
Arra gondoltam, hogy nem mindegyik paciensnek esik jól, ha az orvos így vizsgálja. Most szerencséje volt, hogy Kati belement a játékba, de mi van, ha nem. Feljelenti, és per lesz a dologból? Egzisztencia vesztés, sőt, még a diplomáját is elvehetik.
Egyébként én is kíváncsi lennék, hogy hogyan oldják meg a nőgyógyászok, hogy egy-egy csinos nő ne késztesse ilyesmire őket.
1
Laci
2004. december 12. 00:00
#36
Leticianak: Mit ertesz azon, hogy egy rendes nogyogyasz nem engedheti meg maganak ezt az eljarast? Kicsivel korabban azt irtad, hogy a szerelemben minden megengedheto, ami a masiknak jol esik, marpedig Katinak jol esett.
1
leticia_63
2004. december 11. 11:20
#35
Laci!
Elolvastam az általad említett novellát. Nekem gyanus, hogy férfi írta. Egy nő, szerintem nem tudja íhy elengedni magát a nőgyógyásznál, egy rendes nőgyógyász pedig nem engedheti meg magának ezt az eljárást.
A kérdésedre válaszolva, mégis azt mondom, hogy ez egy erotikus novella, ezért én nem látok benne különösebb kivetni valót. Ezekben a novellákban az ember sokszor a félálomban átélt erotikus képzelgéseit írja le. Akkor a Mosogató c. novellám sem válik a polgári társadalom hasznára. :)
1
Laci
2004. december 9. 09:36
#34
Leticianak:
Koszi a reszletes valaszt! Es mi a velemenyed a "Kedvesem tortenetei 5: Kati a nogyogyasznal" cimu sztorirol, amit egy bizonyos Hero Fucker irt? Ez nem S/M vagy csaladi, megsem hinnem, hogy hasznara valna a nemzetnek, ha tenyleg polgari tarsadalomban akarunk elni.
1
leticia_63
2004. december 8. 10:51
#33
Nemtudom ki mondta, hogy a szerelemben minden megengedhető, ami a másiknak jól esik.

Az általad említett történet eleje inkább pedofil, és a 13 éves kislány nem lett megerőszakolva mert ő is akarta, inkább itt a kora miatt van felelősége a partnernak.
A történet második része sem S/M, csak szado. A S/M történetben az a lényeg, hogy a mazoista fél is akarja az aktust így. Neki ez a defektusa, de ezek a kislányok nem akarták a kínzatást. Ez az írás undorító, pedofil pornográfia. Semmi köze a fínom, élvezetes erotikához.

A baj csak az, hogy rengeteg ferdehajlamú őrült rabol el, vesz meg hasonló korú gyerekeket, és hasonló pornót forgat velük.
1
Laci
2004. december 8. 06:37
#32
Leticianak: A Hegylako emlitett sztorija a Kulonos tortenet. Ha elolvasod az oda irt tiltakozo hozzaszolasokat, te is latni fogod, mennyire torzit a Hegylako, amikor az S/M tarsadalmi gyokereirol beszel.
1
Laci
2004. december 8. 06:34
#31
A Hegylakonak: Szerintem megprobalod elkenni a felelosseget. Az effele sztorikat pont ugyanazok hurcoljak be az orszagba, akik a valosagshow-kat is rakenyszeritettek a nemzetunkre. Szerintem ezek egyforman kartekonyak es nemzetellenesek. Ami a csaladi tortenetek pontszamat illeti, az minden valoszinuseg szerint abbol ered, hogy a szerzok felpontozzak sajat torteneteiket az egekbe. Ha szerinted ennek van tarsadalmi (vagy szocialis: a ket szo ugyanazt jelenti, ha nem tudnad)gyokere, akkor fejtsd ki.

Leticianak: szerinted szukseg van S/M tortenetekre? A Hegylakonak megvan ra az oka, hogy vedje a S/M-t, mert az egyik sztorijaban a "hos" olyan brutalisan megeroszakol egy kislanyt, hogy ahhoz kepest a te Petered felenk kamasz.
1
A Hegylakó
2004. december 8. 01:49
#30
Érdekes a vita, ahogy így végigolvastam. :)
Először is Laci: "Valoban ilyen sztorikra van szuksege ennek az orszagnak? " Szerintem teljesen lényegtelen ez a kérdés. Ezek a történetek semmit nem befolyásolnak az ország helyzetén.. ha ezt az itt lakó emberekre érted, akkor elgondolkodtató, de ennyi erővel fel lehet tenni a kérdést, hogy a valóságsókra, a szappanoperákra, stb (népbutítások) szükség van-e?

Nekem most nincs hozzáférésem az SMS részleghez, de ha jól emlékszem, az első 10 történetből a toplistán 9 családi volt. Ez mégis valamiféle igényt jelez az ilyen történetek iránt.
Ennek társadalmi-szociális indokait szerintem elég hosszan lehetne fejtegetni. (Ha valakit és megkér, akkor kifejtem)
Ha gondolod, ajánlom figyelmedbe a játék c. írásom, ez S/M, és ha a családinak annyira ellen vagy, akkor ahhoz a rovathoz mit szólsz? Mint ahogy Leticia (bocsánat az előbbi reklámért, nem annak szántam!) is ellenzi az állatszexet (én sem kedvelem): de ezért szerintem nem kell tiltani. Ha vki nem szereti, hát nem olvassa el.
1
leticia_63
2004. december 7. 22:55
#29
Chris!

Tudom, hogy rossz a helyesírásom. Igyekszem képezni magam. Az ilyen szarvashibákra nem jelez a "helyesírás-ellenőrző. Neki mindegy, hogy új vagy ujj. Nekem nem, de, mint sok minden mást is, elírtam.
Hidd el, figyelek, de nehéz 40 évesen megtanulni a helyesírást. Kérlek, légy több türelemmel hozzám.

Leticia
1
leticia_63
2004. december 7. 22:52
#28
Hasaska!

Melankólikusnak, elgondólkodtatónak szántam. El kell gondolkodni azon, meddig fordlhat magába az ember egy gyászeset után?
1
chris
2004. december 7. 18:13
#27
A történettel semmi bajom, de nagyon zavarnak a hibák. Az "úját" helyesen ujjátnak írják. Be lehetne kapcsolni a helyesírás-ellenőrzőt mielőtt elküldöd. És kösz, de nem fogok mást olvasni ha ez érdekel. Erre igenis figyeljen az író.
1
hasaska
2004. december 7. 15:11
#26
Ez a történet nem úgy "családi" hál istennek. Hogy olyan mint az "Egy családi kaland" is van, az egy dolog, de hetekig vezesse a toplistát az elborzaszt.
A történeted viszont nagyon kedves, kár hogy a vége kicsit melankólikus.
1
leticia_63
2004. december 7. 07:20
#25
Laci!

Az "Egy családi kaland"-ba beleolvastam, de nem szeretem a családi szexet, se fordításban, se eredetiben. Az én lapomra sem ilyet, sem állatos szexet nem raknék fel.

A Sanghaji nagynéni (mely egy tizenéves lány prostituáltá vállásáról szól), főhőse az elején lefekszik a mostohaapjával, de én ezt elrettentő példának szánom.

Azt, hogy egyes írók a családon belüli szexet totális boldogságnak, szinte követendő útnak állítják be, nem helyeslem, és ilyen nagyforgalmú lapon a közlését betiltanám.
1
Laci
2004. december 7. 06:22
#24
Leticianak es Rianak: Koszi szepen a valasz! Mi a velemenyetek az altalam emlitett tortenetek ("Egy csaladi kaland", "Hajout a Bahamakra") tartalmarol? Szerintetek jo, ha a Torte-Net ilyeneket is kozol, vagy jobb lenne, ha elkerulne bizonyos temakat? Ha jol emlekszem, Leticia tortenetei kozott nem szerepelnek ilyenek.
1
Ria
2004. december 7. 00:15
#23
Kedves Laci:)

Ez egy amatőr írók műveít publikáló lap (vagyis annak kellene lennie) Tehát a fordításoknak nem itt lenne a helyük...
1
Laci
2004. december 5. 09:19
#22
Akkor mar csak egy kerdesem van Leticiahoz es Riahoz, de kerem, ugyanolyan oszinten valaszoljatok ra, mint eddig: szerintetek az olyasfele sztorik leforditasa, mint "Egy csaladi kaland" (Killem K)vagy "Hajout a Bahamakra" (santiago), valoban hasznara valik-e a nemzetunknek? Szerintem legalabbis ezek irodalmi igenyesseg teren MESSZE elmaradnak Leticia iment emlitett honlapja mogott. Valoban ilyen sztorikra van szuksege ennek az orszagnak?
1
Ria
2004. december 4. 18:27
#21
Kedves Laci:)

Neked miért mindig más email címed jelenik meg???

Nos! Nem ez a lényeg! hanem az, hogy ha elolvasol egy történetet, akkor "magát" a történetet vesézd ki, és ne azt, hogy a szereplők milyen nemzetiségűek... Pl. a Császér kertjé-ben -remélem belátod Te is- fura lenne egy magyar pasiról írni..., mint kinai császár... Ezek a történetek a képzelet szüleményei, hozzáadva azt a tehetséget, amit az író magában hordoz...Tehát semmiféle magyarpasiellenességet nem vélek fölfedezni benne, hanem mindig a történet folyásának megfelelő,kitalált személyeket. És ez így jó, ahogy van!

Egyet ne feledj! nem életrajzi regényeket olvasol itt, hanem sok munkával, utánajárással, tanulással, etc.(a hitelességük miatt!) készült írásokat, történeteket -egyrészről -, másrészről ellenben bovlít (tudod: kivel, mikor, hogyan..:( ... Próbálj különbséget tenni e kettő között! A már-már irodalmi mű és a leírtam, elküldtem között! Te is jobban jársz, mert más szemszögből olvasod a beküldött történeteket, és előbb-útóbb rátalálsz azokra, melyeknek van irodalmi értéke is, és igényesebb leszel általuk, a való életben is...hidd el nekem!

Üdv.: Ria
1