Éva

A témához tartozó történet:
Geordina Corwax
13 650 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

én55
2021. július 6. 13:02
#16
Van aki ezt élvezi?
1
Andreas6
2021. március 12. 06:19
#15
Fel nem foghatom, mi ebben a jó, akár a szadista, elmebeteg közönség, akár a bántalmazottak számára?
1
t
t.555
2017. szeptember 17. 02:04
#13
Kicsit kegyetlen, de azért elmegy!
1
feherkalman1
2016. április 6. 08:18
#12
Ha ez kell neki hogy élvezzen........
1
p
papi
2014. június 19. 20:31
#11
Nem hozott lázba
1
a
A57L
2014. március 21. 06:48
#10
Nem tetszett.
1
tutajos46
2013. december 24. 19:08
#9
ne mááááááá ezt a szadit
1
kisribi
2008. május 5. 22:09
#8
Nagyon izgató volt. de a vége téleg kegyetlen.
1
Gaius
2006. július 10. 02:26
#7
Egyetértek az előttem szólóval. A vége már annyira, kegyetlen, hogy az már nem izgató. Rádásul szerintem túl korai a befejezés. A többi rész viszont nagyon jó.
1
Clawgirl
2005. március 11. 15:37
#6
A befejező rész eleje amit ide irtál nem tetszett, az, hogy egy pasi összekeni magát amikor élvezi a helyzetet az egy dolog, de hogy egy mocskos, koszos, ápolatlan alaknak engedjen át a mistress/mester az nagyon extrém büntetés...... A történet vége meg egyenesen megrázó, és döbbenetesen valószerü.......... Megdöbbentem, de az igaz, hogy ahogy írsz az szédületes! Nagyon Ügyes vagy!
1
Anonymous
2003. november 8. 14:59
#5
Kár, hogy vége! :-(
1
A Hegylakó
2003. november 8. 02:31
#4
tetszik a befejezése!
1
okostóni
2003. október 31. 10:05
#3
Kösz, hogy megírtad a folytatást, legalább nem kell várnunk rá hónapokat. Bár a történet más ismerős volt.
1
Georgina Corwax
2003. október 30. 19:35
#2
És íme a folytatás:

Összerezzentem. Eddig nem igazán vettem részt a történésekben, igaz, hogy én dugtam meg Évát, de semmi olyan nem történt egy ideje, amelyet ne tudtam volna könnyedén megtenni. Tudtam, hogy ennek most vége. Álltam a színpadon alapállásban, mezítelenül, hátratett kezekkel a nézok felé fordulva lehajtott fejjel, kiszolgáltatva lábam között a fenekembol lógó vékony acéllánccal.
- Geordina! – fordult hozzám Schmedt – Szeretnéd-e, hogy itt a színpadon néhányan most meg-basszanak?
- Nem, Uram! – szaladt ki a számon az oszinte válasz.
A következo pillanatban már tudtam, hogy rosszul válaszoltam, és erre Mr. Schmedt ostora is figyelmeztetett, ami a jobb mellemen csattant.
- Legalább oszinte. – nevetett Scmedt félig felém, félig pedig a nézok felé fordulva.
- Ahogy parancsolja, Uram. – javítottam a válaszon.
- Ahogy láttam a múltkor a vendégloben, a száddal jól ki tudsz elégíteni férfiakat. És amint me-sélték a
pincérfiúknak is megengedted, hogy kiverjék a farkukat.
Milyen engedékeny vagy. De mi van a punciddal. Azt sajnálod?
- Nem, Uram.
- Láthattuk, hogy egyet és mást bele lehet dugni, elég mélyen, és leég sokszor. Mi a helyzet azzal ami oda való igazán? Nem akarod, hogy igazi farok legyen a pinádban?
- De igen, Uram. – válaszoltam, mert tudtam, hogy ezt kell válaszolnom – Ahogy Mesterem pa-rancsolja.
- Nagyon jó! Alig várod, hogy igazán meg legyél dugva. Igaz?
- Ahogy Mesterem parancsolja. – válaszolva. Ez a válasz engedelmes volt, de valahogy mégis jelezte, hogy nem igazán szeretném a dolgot.
- Kérek minden jelentkezot, aki szeretné megdugni ezt a kis kurvát nyilvánosan itt a színpadon, hogy jöjjön fel ide a színpad szélére. – fordult a nézok felé. Tudtam, hogy nem kerülhetem el, hogy nyilvánosan megbasszanak.
Hamarosan vagy tíz férfi sorakozott a színpad szélén. Volt közöttük fiatal, és öreg is, fehér is fekete is, meg távol keleti is, mindenféle. Persze a többség nem volt vállalkozó szellemu, hanem inkább csak lent maradt a nézotéren.
- Akkor most lehetoséged van dönteni. – fordult hozzám újra Schmedt - Vagy én választok ki a jelentkezok közül egyet, vagy te választasz ki kettot.
Ez nagyon kegyetlen volt. Mert egyáltalán nem kívántam, hogy megdugjanak, de ezt kezdtem elfogadni, és reméltem, hogy nem fog rajtam végigmenni az egész társaság, csak a jelentkezok közül egy. Az igazság az, hogy ki is néztem magamnak egy fiatalabb fiút, és reménykedtem ben-ne, hogy o lesz Schmedt kiválasztottja, akinek odaadja a testemet, de tudtam, hogy erre nem sok esélyem van. Ha én választhatok, akkor viszont még valakit kell választani, és két férfival lefe-küdni egymás után, vagy pláne egyszerre sokkal megalázóbbnak tunt.
Ha viszont Schmedt választja ki megalázómat, akkor választhatja akár az öreg, mocskos kínait a sor végén. Ezt pedig egyáltalán nem akartam. Végül nehezen de sikerült döntenem. Lehajtottam a fejemet és azt mondtam:
- Én azt szeretném, ha Mesterem választaná ki nekem azt akit jónak lát. És ahányat jónak lát. – tettem még hozzá, remélve, hogy a jó válasz elnyeri jutalmát.
- Jól van, kis Geordina. – mondta Schmedt, és kiválasztotta az öreg kínait.
A kínai vigyorogva jött fel a színpadra. Most láttam, hogy sok foga is hiányzik, és már menet közben gombolta kifelé a sliccét. A farka is mocskos volt, és egyáltalán nem ágaskodott.
- Térdelj le Geordina, és segíts a vendégednek, hogy megfelelo állapotban legyen a farka a meg-dugásodhoz! – irányított Mr. Schmedt.
Ez már több volt mindennél. A számba kellett vennem ezt a mocskos farkat. Egy pillanatig hezi-táltam, és ezt valószínuleg észre is vették, mert ketten hátul elkaptak, összefogták a két kezemet, és ismét összebilincselték. Ott lengedezett elottem a kínai farka. Nem volt mit tenni, be kellett vennem a számba. De nem ment. Annyira gusztustalan volt, hogy minden akaratom ellenére sem sikerült a száma
venni. Csak térdeltem ott csukott szájjal, a kínai pedig próbálta beeroltetni a farkát. Pár másod-perc után Schmedt egy hatalmasat húzott a fenekemre egy pálcával. Ez annyira váratlanul jött, hogy felkiáltottam, és kinyitottam a számat. Ennyi elég is volt a kínainak, hogy beletegye a szer-számát, és elkezdje mozgatni. Én pedig becsuktam a szememet, és próbáltam nem gondolni arra, hogy mi is az ami a számban van. Persze nehezen ment. A szememet ugyan becsukhattam, de az orromat, és a számat nem. A kínai büdös volt, és sós. Nem tudom, hogy mikor mosdott utoljára, vagy mennyit izzadt, de rettenetes volt. Mr Schmedt pedig rám parancsolt, hogy nyissam ki a szememet.
A férfi farka, amelyik közben elkezdett megmerevedni ott járt az orrom elott ki- be a száma, és ahogy a szag és íz mellett még a látvány is hozzájárult az érzésekhez nem bírtam visszatartani, és elkezdtem öklendezni. Ez még jobban tetszett a kínainak, még jobban megnott a farka, és most már nem csak a gusztustalanság öklendeztetett, hanem az is, hogy egyre gyakrabban érte el a farka végével a torkomat. Az öklendezéstol folyamatosan folyt a nyálam, és már nem tudtam lenyelni, hanem kifolyt a számon végig az államon le a nyakamra és a melleimre.
Közben valakik, feltehetoen Hilda és egy segítoje matattak a hátam mögött. A térdemre került a terpeszto rúd, amely így egészen széles terpeszre kényszerített.
Amikor már egészen megmerevedett a kínai farka kihúzta a számból, és egyszeruen hanyatt lö-kött. A terpeszto rúd miatt a lábaimat nem tudtam kihúzni magam alól, és így homorítanom kel-lett, hogy a térdemet el ne törjem. Ezzel persze kiválóan felkínáltam a puncimat, amit a kínai ki is használt. Egy pillanatra félreállt, benyúlt a lábam közé, és széthúzta a puncimat, hogy minden-ki jól lássa, milyen tág vagyok még mindig. Aztán megpaskolt a combom belso felét, letérdelt a lábaim közé, és belém hatolt. Annyira utáltam, és nem kívántam a dolgot, hogy minden igyeke-zetem ellenére, felkiáltottam, elkezdtem vonaglani, hogy valahogy elkerüljem a dolgot. Pedig közben tisztában voltam vele, hogy semmi haszna a dolognak, csak rosszabb lesz közben és utá-na még ki is fogok kapni.
A kínait pedig egyáltalán nem zavarta a küszködésem. Tudta, hogy meg vagyok kötözve, és sza-bályosan megeroszakolt. Folyamatosan mozgott ki- be, és számomra meglehetosen hosszú ido után elélvezett. A teste megfeszült, és éreztem ahogy a nedvei belém áramolnak.
Amikor végzett velem, leszállt rólam. Nem láttam, hogy mi történik, mert mozdulni sem tudtam. Félig ájult állapotban feküdtem a színpadon, a kezeim hátrabilincselve, a lábaim térdnél széthúz-va, és a lábszáraim még mindig a térdelo helyzetnek megfeleloen alattam. Annyi erom sem volt, hogy megmozduljak, nem hogy a lábaimat kihúzzam magam alól. A puncim tárva nyitva a kö-zönség felé, és éreztem, ahogy a sperma csordogál kifelé, lecsepeg, és rászárad a borömre.
Közben más dolgok történtek a színpadon, nem is tudom igazán, hogy mi én pedig csak ott fe-küdtem teljesen megalázottnak érezve magamat, fáztam, és teljesen elegem volt mindenbol. Hallottam ahogy egy lány, vagy lányok sikoltoztak a színpadon, ütéseket hallottam, meg röhö-gést a nézotérrol. Néha hallottam Schmedt hangját is, de nem értettem, hogy mit mond.
Szerettem volna elmenni, megszökni, kiszállni ebbol az egészbol. Amikor eloször mentem Zsuzáékhoz önként, akkor játék volt az egész. Persze erotikus játék, és némi megalázás. De a megalázás izgató volt. Ez viszont már több volt jóval, mint játék, mint ami egyáltalán jó lehetett. És közben tudtam, hogy nem lehet vége a dolognak. Valahonnan éreztem, hogy nem fognak el-engedni. Tudtam, hogy ha azt mondanám, hogy elég, akkor Mr. Schedt megzsarolna. Megzsarol-na azzal, hogy kirúgat az iskolából, hogy elmondja a szüleimnek. Nem kellett mondania. Tud-tam, hogy teljesen a kezében vagyok. És hiába próbálnék visszavágni azzal, hogy o miket csinált. Ezekre nincs bizonyíték. Rólam viszont vannak fényképek. Jócskán.
Egyszer csak, ahogy ott feküdtem megtörve odajött hozzám Schmedt. Egy lovaglóostor volt a kezében a végén háromszögletu bordarabbal.
- Te csak itt fekszel? Lusta kurva! Miért nem tisztítottad meg magadat? – húzta végig a lovagló-ostor végét a puncimom - Így hogyan fogod fogadni a következo vendégedet?
- Nem tudom, Uram megtisztítani magam. Meg vagyok kötözve. – mentegetodztem.
- Még pofázol is? – üvöltött Schmedt és tiszta erejével rávágott a puncimra a lovaglóostorral.
Lehet, hogy korábban kaptam nagyobb ütéseket is, amelyeket jobban elviseltem, most mégis hangosan felüvöltöttem, és minden további ütésnél, amelyeket folyamatosan vert rám Schmedt vonaglottam, és sikoltoztam. Aztán abbahagyta nagy sokára, és éreztem, hogy valaki letisztít egy nedves
ronggyal. Ez jól esett, husítette is az ütések helyét, de tudtam, hogy nem ezért van, csak elokészíti a terepet a következo „vendég" számára. Használták a testemet, megaláztak.
Nagyon sokan megdugtak azon az estén. Többet nem kellett tennem semmit, csak feküdnöm. Nem kellett kérnem, hogy dugjanak meg, talán nem is tudtam volna eljátszani Schmedt akaratá-nak megfeleloen a kurva szerepet. Csak feküdtem, nem ellenkeztem. Minden egyes vendég után hidegvízzel kimosták a puncimat, amelyik egyre szárazabb lett. Ilyenkor bekenték valami krém-mel. Ennek ellenére kidörzsölodött és egyre jobban fájt. Fel is sebesedett, de ezt csak másnap vettem észre.
Nem tudom, hogyan fejezodött be az este. Valószínuleg elájultam...

Vége.
1
T
Törté-Net
2003. október 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1