Férjem karrieréért

A témához tartozó történet:
11 369 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Ildica
2003. április 9. 06:01
#8
Szanto,mély gondolataid fölköltötték érdöklödésömöt...már csak ömiatt is öl fogom olvasni a törté-nötöt. :))
(Bocsánat a szögödi miatt,dö böragadt a magyar által löggyakrabban használt magánhangzom...)
1
Szanto
2003. április 9. 02:42
#7
Melyen tisztelt Dr. Fisera!

Az on altudomanyos okoskodasa isteni szikrakent lobantotta fel lelkem nihilista, anarchista, kisse onzo, megalomanias es feltekenykedo reszet; amelynek kivalo taptalajt biztosit ez a forum, hogy befutsek kicsit onnek; mint Ludas Matyi, 3szor.
Elosszor. TheChronic hozzaszolasa es az On becses elmelkedese kozott semmifele kontraszt, ellentet nem lelheto fel. "Erre szoktam volt halkan megjegyezni,vannak nök,akik kurvának születtek"-szol a mondat elso fele, vagyis altalanositasrol itt szo nem lehet, esetleg az On irracionalis, kepmutato gondolkodasmodjaban.
Masodszor. Egy jo pszichologus sosem alacsonyitja, kellene hogy lealacsonyitsa magat ahhoz, hogy holmi statisztikakra hivatkozva az intuicio, es individualis tapasztalat csodalatos, talan csak az Emberre (A Foldon) jellemzo kepesseg semmibevetelevel, egyszeru matematikai, "tudomanyos" szamitasokka degeneralja ezt az egyebkent rendkivulien intelektualis tudomanyagat, ha ugy tetszik, a pszichologiat.
Harmadszor. A felmeresei, elozo ervelesemet racafolandonak tuno( gyengebbek kedveert: nem hazudtolom meg magam!, olvassd el ujra a mondatot! Ha meg mindig nem erted, csak felejtsd el, ne torodj vele, hiszen :" Senki sem erdemel botot, amiert nincs zenei hallasa.")melyeket en teljes mertekben elfogadok, ne veszik, nem vehetik figyelembe olyasfele tenyezoket, mint:
1. A holgyemeny oszintesege mint a keresztkerdesek, mint a sajat lelkiismerete, es joneveltsege sulya alatt.
2. Az ember, Darwin ota a majomtol szarmazik, ertsd, az animalis en ott lakozik bennunk az osztonok formajaban.
Utojara, avagy harom a magyar igazsag, negyedik az itt kisse engesztelo es bekito: raadas. Termeszetesen hozzaszolasoddal ertekes, erdekes infirmaciohoz juttattal minket, a site olvasoit hozza, az, hogy nem tudsz olvasni, szoveget ertelmezni, mar mas kerdes, lenyektelen. Az eletben boldogulsz, boldogulni fogsz, hiszen: "Ha egy no csinos, es nem hatarozottan pupos, ahoz megy ferjhez, akihez akar.

A tortenet egesz jo volt, izgato volt nekem, mint ferfi, az iro gondolom no, es remekul erti, hogy lehet izgato, sikamlos torteentet irni. Kar, hogy nem volt tul finoman fogalmazva, tortenet 9, fogalmazas gyenge 5 os , atlagszamitas utan erdemjegye: 7es
jo Ejszakat.
1
fisera
2003. április 8. 16:41
#6
TheTronic hozzaszolasahoz szeretnek hozzafuzni valamit.

A megallapitasod pontatlan. A prostitualt viselkedes es az igy torteno szex ismeretlen ferfival a statisztikak es a pszihologiai felmeresek szerint csak fantaziakent el a nokben. Termeszetesen elofordulnak kivetelek is, mindenesetre az 1999-es nemzetkozi pszihologiai kongresszusra keszult egy reprezentativ felmeres es elemzes, a vilag 35 orszagabol orszagonkent 2500 not kerdeztek meg errol. Az eredmeny azt mutatja amit az elejen leirtam. Mint fantazia termeszetesen rendkivul vonzo a nok szamara ez a tema, viszont az eletben toredek szazalek az aki ezt kepes lenne kiprobalni.

A megeroszakolas mint fantazia viszont csak elenyeszo szamban letezik, ez az itt leirt tortenet a zsarolassal kikenyszeritett szex inkabb a megeroszakolas kategoriaba illik. Persze azt leszamitva hogy nem az elete - hanem a ferje egzisztenciaja volt veszelyben.

Koszi, era
1
TheChronic
2003. április 8. 14:51
#5
Csatlakozom John-hoz,igaza van.
1
John
2003. április 8. 14:48
#4
Ez a történet erotikailag jo, és sajna manapság nagyon is életszerű.Sok ilyen főnököt ismerek, akik ilyen módon "léptetik elő" a beosztottjaikat, miután végigmentek a feleségeiken. Nem tudom, hogy mit gondoljak a történetben szereplő feleségről...Egyrészt hűtlenségrnke tratom ami csinált, másrészről bebizonyította, hogy szereti a férjét, még ha azt ilyen módon tette is meg. A főnökről meg annyit: leköpném... De e történet jó! 9 pötty
1
TheChronic
2003. április 8. 14:44
#3
Erre szoktam volt halkan megjegyezni,vannak nök,akik kurvának születtek,és csak idö kérdése,hogy ezt ki és mikor hozza elö belölük.Mindenkiben alapvetöen ott van a kéjvágy,ami prostituáltként kiszolgáltatja a testét az elemi szexnek,és épp ezért utálom,mikor valaki megvetöen beszél a kurvákról vagy a szeximádó emberekröl.Aki lenézi a kurvákat vagy akár a pornószínésznöket,legbelül maga is szeretne olyan felszabadultan kefélni,mint ök.
1
rodnann
2003. április 8. 12:17
#2
Szerettem volna én lenni az egyik főnök, nekem tetszett.
1
T
Törté-Net
2003. április 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1