Férjem karrieréért

A témához tartozó történet:
11 369 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

zsolt
2003. április 11. 21:54
#28
Kedves tanár Úr!
Aki lelkiismeretfurdalást érez, netán szégyent, az elrohan, esteleg hüppög egy kicsit, de ritkán kompenzálja azt műfelháborodással. Ehhez nem kell pszichoanalízis, ami amúgy is másról szól. Ez a zárómondat így sajnos giccs, aza sablonos, hamis. Nem tragédia, mert az egész nem rossz, de akkor is ez a véleményem.
Amúgy a szavazásötlet nekem tetszik. - ...hogy valami jót is írjak :))
1
Szanto tanar ur
2003. április 11. 14:55
#27
Tisztelt Veto ur! ( Ez talan inzultalasnak lett szanva? Szanto-Veto)

Igen, nem vagyok egy komputer-muveszfenomen, mint On bizonyara, de talan tulsagosan is le tetszik reagalni a stilusomat. Nagystilu, igen, de lekezelonek legfeljebb csak mint szubjektiv, egyeni tapasztalatkent lehet felfogni. Talan ha azzal tetszene foglalkozin, hogy mit mondok, es nem ahhoz, ahogy mondom, akkor esetleg a kommunikacio szarnyan hihetetlen magasagokba repulhetnenk, ahol az ember kepes levetni kicsinyes narcizmusat. Elismerem azonban, hogy mashogy is kifejthetnem a velemenyem, es a jovoben igy is fogok cselekedni. Az On szakertelme az 'egy olyan igen egyszerű dologban, mint a felhasználói szoftverek kezelése' sokat segithetne neke, az egyszeru es botor halandonak, aki meg annyit se tud, hogy hogyan usse be a magyar specialis betuk kulcsat. Szivesseget elore is koszonom
1
Vető
2003. április 11. 13:01
#26
Tisztelt tanár úr!
Ahhoz képest, hogy mekkora antitalentumnak látszol egy olyan igen egyszerű dologban, mint a felhasználói szoftverek kezelése, ahhoz képest igen nagystílűen és lekezelően reagálod le mások gyengeségeit. Ez nem válik előnyödre, akármilyen vitakézséged van, bármekkora irodalom szakértő is vagy.
A történet egyébként nagyon bejött és úgy (b) felizgatta a fantáziám, hogy a barátnőm egy napig nem ült le a munkahelyén:).
1
Szanto tanar ur
2003. április 10. 19:56
#25
Szeretnek a forumon keretei kozott szavazast tartani, talan a rendszergazda az otletemen keresztul 'hivatalosan' is megoldana alul irott szavazas targyanak kerdeset.( Ha volt mar hasonlo szavazasi lehetoseg, es csak en maradtam le rola, mivel uj vagyok itt, ugy szives elnezest kerek.)
Te miert olvasod a Torte-net erotikus torteneteit?
a., Masztizok ra
b., Izgatja a fantaziam, de nem masztizok
c.,kerdesekre keresek valaszt,
d., nem tudom
1
Szanto tanar ur
2003. április 10. 19:50
#24
zsolt!
Baromsagokat beszelsz. Termeszetesen a 'hosno' azert mondta: "Mégis miről beszéltek?! - háborodtam fel. - Ami történt megtörtént, visszacsinálni nem tudom, de engem felejtsetek el örökre!"
Eppen hogy lelkiismeretfurfalast erez a no, de foleg szegyent, de legalabbis zavart, hiszen par perccel ezelott valami olyasmi tort fel belole, aminek meg nem volt tudataban elotte, vagy szegyellette bevallani, mint oly sokunk teszi. Bar ugyefogyott probalkozasod sikertelen volt, hogy pszichoanalizelj, de sebaj, legalabb megprobaltad. Nem azert emeltelek ki, mintha te lennel itt a fookor, hiszen annyi butasagot szoktunk mondani, legalabbis ti, hogy en szemeyl szerint mar meg sem lepodom. Ja, es valaki megirhatna ma, hogy lehet magyar betukkel irni angol billentyuzeten, ize, alt+melyik szam a kod eddig csak az á-t tudom.

1
Szanto tanar ur
2003. április 10. 16:26
#23
ize, a szicko is en voltam
1
Dr Csandra
2003. április 10. 16:10
#22
Sziasztok! Jó kis vita lett itten hirtelen:-)! Pedig egyszerűnek tűnik! Veletek még nem történt meg, hogy tudtátok, hogy nem lenne szabad megtenni, amit tesztek, de magával ragadott a kéjvágy? Mert velem igen. Utána persze magam előtt is kerestem a mentségeket (nem voltak :-( ). Mindamellett én se hiszem, hogy valós lenne a történet, de nekem nagyon tetszett. Kíváncsi vagyok a folytatásra. Mi lesz erősebb: a vágy vagy az erkölcs?
1
Endpolazma
2003. április 10. 07:51
#21
Várjuk a folytatást! (v)ágyrajáró főnökök?
1
mammamia
2003. április 10. 02:41
#20
Srácok, a dumátok olyan magasröptü, hogy már nem is látszik... :-)
Mért nem lehet egyszerüen annyit írni, hogy nekem tetszik, vagy nem tetszik? Sokkal épitőbb lenne... :-)
Tehát: Nekem tetszik.
8 pont.
1
gyík_rántó
2003. április 10. 01:07
#19
A Csinibabás szlogenhoz kapcsolódnénk én is:-)
1
EsteCsakEccer
2003. április 9. 23:39
#18
Ejj, en is hozzateszem ertelmes gondolataimat:
- A tortenet jo.
- Ertekelesi alapelv: ha a masodik bekezdesnel all a cerka, mar jo a tortenet.
- Ez itt kerem nem a pszichomokusi egylet esti foruma, hanem egy erotikus oldal, amin tortenetek vannak.
- Bar en meg nem gondolkodtam el, miert is vetem ra magam a baratnomre, ha akarom, akarom, kesz. Legyunk osztonylenyek!!!

Amugy a tortenet eros 8.5.
1
Perverz Tata
2003. április 9. 22:02
#17
Eszembe jut a Csinibabában hallot szlogen: " Gizike, Gizike, minden nő kurva! "
1
TheChronic
2003. április 9. 22:00
#16
Zolie,az Ödipusz-komplexus az más,nem? Meséld már el,miröl szól,légyszi...
Egyébként igazad van,túlzásba estem.
Annyira jó,hogy vannak józan paraszti ésszel megáldott emberek,akik visszarántanak a valóságba! Éljen a tiszta szex!
1
Szicko
2003. április 9. 21:56
#15
Kedves theChronic!
A nihilista , bar a latin nihili,azaz semmi szobol szarmazik, pontos definicioja megis a kovetkezo: "A nihilista olyan ember, aki nem hajt fejet semmiféle tekintély előtt, aki
nem fogad el hitre semmiféle princípiumot, bármilyen tisztelet bástyázza is
körül." Turgenyev: Apák és fiuk.
Nem veszem kotoszkodesnek, te se vedd az enyemet!
1
zsolt
2003. április 9. 16:30
#14
Úgy belelendültetek itt a vitába, hogy nem tudom megállni...
Szóval nekem alapvetően tetszik, mert hiteles, mégis kitaláltnak tartom. Mert:
Nem derül ki, miért "csalja meg" a férjét, szerelemből, vagy a saját egzisztenciáját félti.
Egyáltalán, milyen a viszonya a férjéhez? - Egy részeg ááállatot jogos megcsalni!
Hogy egy főnök lefekteti a beosztottja feleségét, na és?, ha tetszenek egymásnak... De milye4n "kemény" következményei lehetnek ennek, azon túl, ami már megtörtént?
Az agresszió igenis lehet része a szexnek, a lelki is a testi is bizonyos határig, ez még nem erőszak.
Ezért hiteltelen a szerző/feleség? utolsó felháborodott megjegyzése: "Felejtsetek el!" - Miért?
A "főnök/ök": egy férfi általában büszke a csábításaira,még egy kurvával szemben is, még akkor is ha valójában visszaél a hatalmával, miért mondana le erről az illúzióról magától? Az ő szövegeik ezért nem hitelesek, számomra.
Összegezve, a téma tetszik, a stílus talán durva egy nőhöz, a "pszichológiája" pedig nincs végiggondolva. Számomra...
1
zoltán
2003. április 9. 16:18
#13
Kicsit olyan kötözködős és köpködős stílusa van a hozzászólásoknak. Eu??? :-) vad-balkán
Most őszintén,kit érdekel hogy megtörtént vagy sem???
Egy nő,szereti 2 férfival vagy csak szeretné és álmodta, a sztori jó,izgató a szituáció,erotikus és szerintem még jól is van megírva.
Nemi erőszak,komplexusok,pszichológia,
prostitúció,mély gondolatok,
statisztikák,kongresszusra reprezentetív felmérés (ha-ha-ha) - emberek ez csak egy történet.
1
Zolie
2003. április 9. 14:05
#12
Chronic, ne haragudj, de hülye okoskodásodat hallva nem sok különbséget láttam közted és egy Ödipusz komplexust (valószinűleg ezt sem így irják, nyugodtan javíts ki:) elemző pszichológus között. Ezzel az okoskodó szöveggel megjelenhetnél egy szexuálpszichológiai szaklapban, ott talán élvezné is néhány pszichológus a szövegedet. Bár szerintem, ha képes vagy ezeket kielemezni szex előtt, közben, vagy után, akkor komoly gondok lehetnek Veled...
1
TheChronic
2003. április 9. 11:20
#11
Szanto: biztos sokat foglalkozol az irodalommal,annak idején én is azt tettem.Ennek köszönhetöek a kifejezéseid.Egyvalamibe kötnék bele: ha nihilista a lelked egyrésze,akkor nem írtál volna semmit.De nem akarok szakérteni.A többivel egyetértek,amit írtál,ha era nem fogalmaz ilyen szakértösen,még jó is lenne,föleg,ha valódi ellentételezését tudta volna adni a gondolataimnak.Ebben teljesen igazad van.Érdekesnek tartom,hogy egyikötöknél sem derült ki az utolsó mondathoz való hozzáállás,mármint,hogy mit gondoltok arról,ha valaki lenézi,pocskondiázza a pornót és a (luxus)prostitúciót,és közben ö maga is prostituáltként szeretne széttárt lábakkal rengeteg hapsival vadul kefélni,csak a látszat miatt nem teszi meg soha.Szerintem ez a képmutatás egyik legdurvább megnyilvánulása,és sajnálom az ilyen embereket.
Elnézést kérek,hogy eddig mindig csak a nökröl írtam,természetesen ugyanez a férfiakra is igaz,köztük is vannak rendszeres prostituált-látogatók,akik harciasan küzdenek a "szennyes" prostitúció ellen.
A prostitúció alatt mindig a luxuspr.-t értem,nem a rabszolgalányokat,akik az életükért küzdve állnak ki az utcára.Öket nagyon sajnálom,és minden tiszteletem az övék,amiért ilyen helyzetben is képesek emberek maradni.

Szanto,végre megértettem a pontozási rendszeredet.Így már világos minden.

Chronic
1
TheChronic
2003. április 9. 11:05
#10
Kedves era!

Elöször neked válaszolok,mivel lány vagy .Azt hiszem,tegezödhetünk.Kezdve azzal,hogy elírtad a nevemet,ami nem nagy baj,csak zavaró figyelmetlenség.Ez a figyelmetlenséged vezethetett oda,hogy a "pontatlan" megállapításomat végül alátámasztottad.Ugyanazt írtuk mind a ketten,csak nekem nem állnak rendelkezésemre statisztikák,de ha mégis,akkor sem hoznám elö öket,mert aszonta Winston Churchill:"Csak azokban a statisztikákban hiszek,melyeket én magam hamisítottam." Egy országból 2500 nöt megkérdezni egy ilyen kényes témáról badarság,akármennyire reprezentatív is a minta,nem fog valós képet mutatni.
Az,hogy ez egy gyakori fantázia,egyértelmű; "kevés nö képes ezt megvalósítani" mert nincsenek olyan helyzetben.Nincs partner,nincs háttér,és köti öket a neveltetésük és a társadalmi/mikrokörnyezeti elvárások,gátlások.Kevesen kérik meg pl.a barátjukat,hogy hozzon fel néhány haverját egy kiadós gruppenszexre,pedig titkon ettöl nedvesednek nap mint nap.A megeröszakolás akár kapcsolaton belül is megvalósul,mikor a csajra "rátör" a begerjedt barátja,és "bevágja neki".Sok csaj ettöl szinte azonnal elélvez,akármennyire meglepödött is az elején.Mindkettönek elöfeltétele azonban egy ép öntudat,önmaga ismerete és elfogadása,és egy biztos háttér,amibe kapaszkodhat,ha nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy elképzelte.
Még valami: a prostituáltként kiszolgáltatás alatt azt is értettem,hogy pl.a lány/fiú a partnerének kínálkozik fel begerjedve,szokatlan idöpontban és helyen,és "gyere,keféljünk!" felkiáltással ráveti magát.Ilyenkor is az az elemi ösztönös szex valósul meg köztük,ahol semmi nem számít,csak az élvezet.Nem kell ehhez a sarokra kiállni.Remélem,tisztább így a kép.

TheChronic

1
Scully
2003. április 9. 08:01
#9
'Egészséges, modern gondolkodású nő vagyok' ?!?!?!?! Na ne, ezt ne.
Lehet, hogy valoban a ferjeert tette,
de ebben igen nagy reszben benne volt
a sajat egzisztenciajanak a feltese is.
Egybekent nem tudom, hogy az ember
hogyan eli meg az ilyesfajta karrier-
epitest, amikor kifekszi maganak a
poziciot, ahelyett, hogy a tudasaval
vagy az ugyessegevel erne el. Lehet,
hogy az utobbi hosszabb ut es neha
sehova nem vezet, de mindennek ara
van, a tisztessegnek is.
1