A kolléganő

A témához tartozó történet:
Arletta
17 939 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

happy
2003. február 28. 23:30
#14
Nem rossz!
Szerintem aki irta Qva nagyot csalódhatott egy pasiban...nem hiszem, hogy teljesen leszbi!...főleg hogy még egy csaj is átbaszta!
De tetszett 9pont
1
Arletta
2003. február 28. 23:28
#13
Kedves dzsentro!
Az a gyanúm, hogy te sajnos abba a csoportba tartozol, akiket az írásokban csak a szex érdekel. Márpedig amiket én írok, azok nem arról szólnak. Csak jelen van bennük. Lehet, hogy most elvesztem egy olvasómat, de akkor is arra szeretnélek figyelmeztetni: gondosan olvasd el azt is, ami a szex előtt és után van!

Arletta
1
dzsentro
2003. február 28. 16:17
#12
Arletta, itt vagy?

Hm, nagyon felizgattál, imádom a leszbiket. Mivel jó a képzelőerőm, nem volt nehéz magam beleélnem a helyzetedbe, ennek persze meg is lett a következménye...:)
1
Arletta
2003. február 28. 16:10
#11
Kedves dreamer!
Örülök, hogy tetszett. Sajnos, az életben ritkább a happy end, mint a regényekben és a filmeken.

Kedves Cloonee!
Nem téveszted te össze a nagyképűséget az egészséges önbizalommal? Egyébként az az érzésem, te sem érted meg igazán a leszbikusok gondolkodásmódját.

Kedves Justice!
Akkor minek olvasod? Én remélem, minél előbb kipusztulnak, akik hozzád hasonlóan gondolkoznak a melegekről. Egyetértek TheChronic reagálásával.

Kedves TheChronic!
Köszönöm a külön kalap alá vételt! És örülök, hogy átmentél Buddhába. Amennyire figyelem, te minden törté-netet elolvasol, így nem csodálom, hogy olykor nem sikerül azonosítani a szerzőt.
Azért kalandnál több volt. Mari volt a kaland. Ez viszony volt, ami csak a szexről szólt. Több a kalandnál, mert tartós volt (még ha aránylag rövid ideig is tartott), de nem szerelem (az Ancsi volt), mert nem voltak érzelmi alapjai.
ami a vágyaimat illeti, azok meglehetősen "földhözragadtak". Szeretnék minél tovább úgy élni, mint most. Ennyi. Épp ezért nem is igen álmodozom. És ha igen, akkor azok nem olyan álmok, amiknek itt lenne a helyük. Úgyhogy a fantáziálást (egyelőre) meghagyom másoknak. Azt hiszem, ezekben a valós sztorikban nem a szex ingerlő leírása a lényeg (bár természetesen nagyon fontos), hanem a "mellékes", a "körítés". Tudom, hogy sokaknak csak az a jó sztori, ahol már a harmadik-negyedik mondatban "akció" van, és a zárás is csak két rövid mondatocska, de sajnálom, én inkább azoknak szeretnék írni, akiket főleg ÉN érdeklek. Akik nem pusztán arra kíváncsiak, hogyan is szeretkezik egy leszbikus, mit gondol és érez szex közben, hanem az is, hogy mit csinál, érez és gondol egyébként. Remélem, te ezek közé tartozol.

Kedves suny!
Én pont azért válaszolok a hozzászólásokra, hogy élet legyen a fórumban. Nem tudom, miért érzed magad egyedül, de nem hiszem hogy ez az érzés valós. Vagy ha igen, akkor csak egy átmeneti állapot. És mindig örülök, ha egy olyan véleményt olvashatok, amelynek az írója olyan, mint én.

Arletta
1
suny
2003. február 28. 13:27
#10
Sziasztok!

Még soha nem szóltam hozzá, a beszélgetéseitekhez. Most is csak azért, mert Arlettánál legalább tudom, hogy valódiak a történetek, s így kevésbé érzem magam egyedül. Tudhatom, hogy amit átélek azt más is átéli, s nem csupán egy hetero fiú - vagy lány szellemi kielégülése.
1
TheChronic
2003. február 28. 12:40
#9
Kedves Arletta!

Neked külön írok,nem akartalak egy lapra hozni JustIce-al.Most,hogy utánanéztem,honnan is ismerös a neved,megvilágosodtam,mint Buddha.
Amit írtam,fenntartom,azzal,hogy pontosan az életszerűség volt az,ami tárgyilagossá tette.Nem éreztem többnek,mint egy mindkettötöket kielégítö szexuális "kaland"-nak,eszerint nem is volt több.
Ha elfogadsz egy tanácsot: nem fogja senki számonkérni,ha esetleg a vágyaidat,álmaidat írod meg,és nem a valóságot.Én szeretek álmodni,és szeretem mások vágyait,álmait megismerni,ami lehet,hogy sohasem valósul meg,de épp ez benne a szép.A Titok attól volt olyan forró,hogy egy teljesen új élmény "tört rá" az íróra,és ez persze sokkal elementárisabb hatású,mint egy "gyakorló" leszbikus jól sikerült,de már sokadik kapcsolata.
Köszi a megértésedet,sok örömöt kívánok neked a továbbiakra!!
1
TheChronic
2003. február 28. 12:30
#8
JustIce: a fóbiák gyógyíthatóak.Fordulj szakorvoshoz,és ö majd segít neked feldolgozni a homoszexuális álmaidat,és elmagyarázza,hogyan élhetsz együtt a benned lévö rejtett homoszexuális vágyaiddal.

1
Cloonee
2003. február 28. 10:58
#7
A beszólás alapján Arletta tényleg nagyképű... a történet alapján meg úgy tűnik, nem a nőket szereti, hanem a férfiakat útálja... 5 pötty
1
dreamer
2003. február 28. 09:49
#6
Nekem bejott a sztori. Nem igazan izgatott fel, ami a leszbikus sztoriknal nem meglepo(nalam), de jo volt. Erdekes, nekem a stilusa is tetszett, soot...szeretem, hogy nem lett happy end a vege:)
Csak igy tovabb! Nem adom meg a tizet, de 8-at boven erdemel.
1
Arletta
2003. február 28. 09:21
#5
Kedves kac!
Igen sok apró jel van, de pont azért nem mondom-írom meg, mert egyrészt nem mindig egyértelműek, másrészt semmi szükség rá, hogy ezután mindenkit eszerint nézegess.

Kedves TheChronic!
Nem tudom, ki-mi az a George és miért kemény...
És hogy "túlzottan" tárgyilagos? Nem tudom. Az életemről van szó (most is), és próbálom úgy írni, hogy az legyen benne, amit egy kívülállót is érdekelhet. Abban igazad van, hogy ez nem igazán tüzes... nem volt ez az a fajta lángoló szerelem, mint pl. Ancsi. Kellemes, kielégítő viszony volt, csodálatos szeretkezésekkel, és nem több. Nem tudom, a Titok mennyire igaz és mennyire kitalált... azt tudom, hogy ez igaz, legfeljebb a párbeszédes részek nem teljesen pontosak; sosem azok.

Kedves Bubu!
Nem, vannak akik nem szeretnek. Azt, hogy gyönyörű vagyok-e, nem nekem kell eldöntenem, én meg vagyok elégedve a külsőmmel, és tudom, hogy akik ismernek, azok szépnek tartanak. Még azok a hetero nők és pasik is, akiknek az esetében ez egyáltalán nem bír (számomra) jelentőséggel. Ami az utolsó megjegyzésedet illeti, azzal nem nekem kell vitába szállni, de tudom, hogy igencsak kisebbségben vagy ezzel a vélekedéssel.

Arletta
1
Bubu
2003. február 27. 23:51
#4
Látszik, hogy nagyképű a csaj...
Jujj, jujj!! Hát engem mindenki szeret imád, gyönyörű vagyok és naggyon jó vagyok abban amit csinálok!! Jujjjj! Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
És írni se tud. (itt nem a helyesírásra gondolok)
1
TheChronic
2003. február 27. 23:02
#3
George kicsit kemény.
A történetben igazából minden megvan,hibái sincsenek különösebben,de mégis túlzottan...sachlich,tárgyilagos.Nincs benne az a tűz,ami egy ilyen leszbikus történetben nagyon is könnyen életben tartható...gondoljunk csak a Titok-ra...
1
kac
2003. február 27. 13:53
#2
Na és milyen apró jelekből lehet felismerni, hogy valaki leszbi vagy nem?
1
T
Törté-Net
2003. február 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1