Anna

A témához tartozó történet:
Zitababy
18 326 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Zitababy
2003. február 12. 20:28
#14
Kedves TheChronic,
Közhely: az igazság sokszor fájdalmas.
Nekem is fájt, hidd el, különben nem éreztem volna úgy, h. meg kell írnom!
De az is fájna, ha a barátom, akivel ugyan nem mindig találkozhatom, nem lenne. Ez a kettősség az egészben. Ő és Anna is a lényemnek egy másik részét képezik, nem pótolhatók, nem helyettesíthetők egymással, mással.

Különben nem küldtem el Annát. Ő nem akart már engem úgy, h. én továbbra is tartom a kapcsolatom a barátommal. És ez független attól, h. a közös (3asban) folytatott kapcsolatról mi volt a véleménye.

"Az egész véleményt a megdöbbenés és a tehetetlenség keserü érzése váltotta ki belölem."
Én is annak éreztem magam, mert bár az életstílusom szabad, de a helyzet korlátok közé szorított.
Talán túl sokat akarok,akartam (Annát és a barátomat is), de kevesebbel nem tudom beérni.

Azért köszönöm, h. írtál, és főleg azt, h. megpróbáltál megérteni.

Szia,Zita
1
TheChronic
2003. február 12. 20:03
#13
Kedves Zita!

Akármennyire igaz is a befejezés,fáj.Ha a barátoddal nem mindig találkozhatsz,akkor vajon ér-e annyit,hogy miatta Annát küldd el.Tudom,hogy teljes ostobaság ezt így kívülröl megítélni,mert én sajnos még nem éltem át hasonlót.Emiatt egyrészt nincs okom ítélkezni feletted,másrészt reméltem azt,hogy te majd képes leszel úgy kezelni egy ilyen helyzetet,ahogyan én szeretném ...
Az egész véleményt a megdöbbenés és a tehetetlenség keserü érzése váltotta ki belölem.
A megfogalmazásod a bi szexuális felfogásról teljesen fedi a valóságot.Talán annyit tennék hozzá,hogy a bi személy mindig két oldalról várhat élvezetet,és mindig két oldal közt vacillál...ami már nem mindig kellemes.De én támogatom a bi hozzáállást,mert fokozza a nyitottságot,és az élet teljességét.
Köszi,hogy válaszoltál.Fogalmam sincs,hogy én hogy kezelnék egy ilyen "Annát",és lenne-e eröm megírni ezt akár egy ilyen minöségi site-on is.
1
Zitababy
2003. február 12. 18:28
#12
Sziasztok!

Bár nem akartam magyarázni a sorokat, amit egy élményem miatt írtam, de annyi mindent félreértettetek, hogy úgy éreztem, válaszolok:

Belzeebub : sajnos nem láttuk egymást azóta sem. Kerestem, de neki én nem vagyok vállalható kapcsolat.

Névtelen és TheChronic: a megoldás egyszerű - az elején is volt barátom, de vele nem mindig találkozhatom. Nem untam meg az írást, a rövid vége a fájdalmat mutatta, hogy CSAK ennyi lett az egészből. Aminek persze tudom, h. én IS oka vagyok.

Arletta, TheChronic és mindenki, aki szerint ZB nem cselekedett helyesen:
ZB nem homo, nem hetero. Bi. Talán estét betöltő vitákat, eszmecseréket nyithatnánk arról, h. ez mit jelent. Egyszer egy kétkedő, gondolkodó ismeretlennek megfogalmaztam ezt az érzést: Szerintem a bi attól bi, hogy képes egy saját nemében lévő társának is örömöt adni és tőle is kapni.És várja, kívánja is ezt. De az ellenkező nemről sem tud lemondani, mert úgy egy más érzést hagyna ki az életéből.

Arletta: elhiszem, h. elfogadhatatlan leszbikusként az, h. egy férfi is jelen legyen. De ZB szerette volna ezt. Ezért kérdezte meg Annát. Mivel ő nem akarta (ahogyan Te sem akarnád), ezért nem lett folytatás. A történet és ZB-Anna drámája ott van, h. ZB nem tudta, h. Anna (és a leszbi lányok) hogyan vélekednek egy ilyen kapcsolatról. Ő csak a saját érzéseiből tudott kiindulni. Lehetett volna szép, kedves, színes befejezést írnom, de az NEM LETT VOLNA VALÓSÁG. Én pedig nem egy kitalációt akartam írni..

De az is lehet, h. nem volt túl jó választás a történeten ezt leszbi történetként kezelni. Mert ez egy Bi lány vallomása egy másik nővel átélt élményéről. És akkor nem vártatok volna más befejezést.

1
Zsanna
2003. február 12. 17:28
#11
Megszeretném ismerni az Annát!
1
kutyus
2003. február 12. 15:20
#10
én meg Ildicával vagy LinkVikivel találkoznék szívesen, mert tök jó fejek
1
Arletta
2003. február 12. 13:35
#9
Zitababy, szívesen találkoznék ezzel az Annával. Azt hiszem, sok kellemes időt tudnánk eltölteni egymással.

És bocsánat, hogy ezen túl is véleményt nyilvánítok, de nem tudom megállni.
Ami a végét, és az arról szóló megjegyzéseket illeti, nem értem. Illetve értem, csak nem tudom elfogadni. Egy igazán leszbikus lánynak (mint amilyen Anna, vagy én) elfogadhatatlan olyan szeretkezés, ahol férfi is van. Még akkor is, ha az a férfi csak néző. Aktív partnerként meg teljesen. Még úgy sem, ha a másik lány biszex, és a pasi csak vele foglalkozik. Maga a tudat, hogy ott van. És azt is elfogadom, hogy egy heteroszexuális lánynak csak kiruccanás, próbálkozás a női partner. Pont egy ilyen "pasimentes" időszakban. Még az is lehet, hogy egy ilyen hatására jön rá, hogy ő tulajdonképpen biszex. És akkor már tényleg nincs akadálya egy két lány - egy fiús felállásnak. Mint ahogy biszex pasik esetén sem a két férfi - egy nő hármasnak. Vagy csupa biszex esetén a kettő-kettes variációnak. (Ennél több ember már orgia, az egy más műfaj. És más műfaj a párcserés négyes is.) De olyan hármasnak, ahol a két egynemű közül az egyik keményen homoszexuális, ugyanúgy nincs esélye, mint ha az egyik kifejezetten hetero. Ez ugyanis egyensúlyhiányra vezet, ami pedig megöli a kapcsolatot. És az sokkal rosszabb, mint ha létre sem jön.
1
kerdojel
2003. február 11. 20:46
#8
Hatborzongato? Kovetkezetlen?
Az egyetlen ut a totalis noi-szerelem?
1
TheChronic
2003. február 11. 18:30
#7
Igaza van névtelen-nek,ebböl is látszik,hogy Zitababy megunta az írást,és azért vetett ilyen hátborzongató és következetlen véget ennek a bimbózó kapcsolatnak.Kár érte,sokkal több volt benne.
1
TheChronic
2003. február 11. 18:26
#6
Egészen a végéig csak pozitív benyomásaim voltak,de a vége nagyon nagy csalódás volt.
Elhiszem,hogy a föszereplö lány heteroszexuális,de egy ilyen csajt akkor sem lett volna szabad "futni hagyni".Lehet,hogy csak a gyors és folytatásmentes befejezés indokolta,de szegény Annában nagyon nagy lehetett a csalódás.Ez visszataszító,amit vele művelt a föszereplö.
Egyébként a történet jól megírt,az olvashatósága példamutató,a helyesírás hibátlan,és a történetvezetés is magával húzó,folyamatos.
Csatlakozom Ildicához,az érzékiségnek és érzékenységnek van egy magasabb dimenziója,amit már tapasztaltunk korábbi írásokban(Titok és Titok 2.;Filmforgatás helyett),ajánlom az író figyelmébe ezeket.
A tördelés viszont nagyszerü,ezt mindenkinek be kéne vezetnie!
1
névtelen
2003. február 11. 17:47
#5
Azt nem értem, hogy az elején még nem volt barátja aztán a végére mégis lett.
1
Hami
2003. február 11. 16:20
#4
Nekem nagyon tecik, ez a leiras alapjan szivesen vegig neznem, bar talakoztatok maskor is?
1
Belzeebub
2003. február 11. 12:22
#3
Egész jó... szóval láttátok-e egymást még?
1
Ildica
2003. február 11. 05:35
#2
A történet magja,és mondanivaloja szép...azt hiszem kedves Írónő,nem használta ki a magyar nyelv erotikában gazdag szokincsét...éppen ezért,csak így tovább. :)
1
T
Törté-Net
2003. február 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1